Το γκρέιπφρουτ αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φρούτα.
Αν και από τη γεύση του δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό, παρέχει πληθώρα πλεονεκτημάτων για τον οργανισμό.
Η θρεπτικότητα του καθορίζεται από την ένταση του χρώματος του, το εντονότερο το καλύτερο.
Αποτελεί ιδιαίτερα πλούσια πηγή της Βιταμίνης C, η οποία ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.
Επιπλέον είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λυκοπένιο, ουσία με αντικαρκινική δράση. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί η αντιοξειδωτική δράση των συστατικών του.
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.