Στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων

0

Το barcode των ελληνικών προϊόντων

Νέο διακριτικό τίτλο «520 Barcode Hellas», με βασικό στόχο τη διευκόλυνση της ευρύτερης αγοράς εγκαινίασε η εταιρεία GS1 Ελλάς, ο μοναδικός δημιουργός και εκδότης των κωδικών barcode με το πρόθεμα 520. Με το νέο διακριτικό τίτλο, η εταιρεία ξεκαθαρίζει απόλυτα το τοπίο και την όποια σύγχυση έχει προκληθεί το διάστημα των τελευταίων ετών από αμφίβολες ανταγωνιστικές ενέργειες.

Η GS1 Ελλάς - 520 Barcode Hellas, είναι ο μόνος δημιουργός με αυθεντικό δικαίωμα για τους κωδικούς barcode με το πρόθεμα 520 και καμία άλλη εταιρεία, οργανισμός ή σωματείο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν μπορεί να εκδίδει τους εν λόγω κωδικούς, παρέχοντας ταυτόχρονα «εγγύηση» της μοναδικότητάς τους.

Το ισχυρό πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερες από 4.800 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους, όπως είναι οι Coca-Cola 3Ε, Vodafone, WIND, Cosmote, Κorres, Bayer Ελλάς, ΑΓΝΟ, Δωδώνη, ΠΛΑΙΣΙΟ Computers, Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Καρέλια Α.Ε., κ.α. και φορείς του ελληνικού δημοσίου, όπως ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΟΠΑΔ, ΟΤΕ κ.α. που παράγουν, διακινούν, εισάγουν ή εξάγουν δεκάδες χιλιάδες ελληνικά προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, τα τελευταία δύο έτη, περισσότερες από 1.000 νέες επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν τη GS1 Ελλάς - 520 Barcode Hellas, ενισχύοντας το ήδη υπάρχον πελατολόγιο.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της GS1 Ελλάς Α.Ε. «520 Barcode Hellas», Ευανθία Δήμου, δήλωσε σχετικά: «Πρώτοι εμείς, ως ΕΛΚΕΣΗΠ, εισάγαμε τα barcode στην ελληνική αγορά και εδώ και 27 συναπτά έτη, βρισκόμαστε αδιάκοπα δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις που σκέφτονται παγκόσμια. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1985 έως και σήμερα, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να στηρίζουμε και να προωθούμε την ελληνική επιχειρηματικότητα, το λιανεμπόριο και τις εξαγωγές, έχοντας εκδώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των barcode των ελληνικών προϊόντων, που διακινούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά».

Παράλληλα, η GS1 Ελλάς - 520 Barcode Hellas διαρκώς εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στη μάχη ενδυνάμωσης του λιανεμπορίου και των εξαγωγών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δημιουργία της Διεθνούς Βάσης Κωδικών Barcode των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων, για την προβολή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.520barcodehellas.com, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας νέου κωδικού barcode με πρόθεμα 520, γρήγορα και απλά, κατοχυρώνοντας τη μοναδικότητα των κωδικών σας.

Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία για την ελληνική οικονομία, η GS1 Ελλάς - 520 Barcode Hellas πολλαπλασιάζει την προσπάθεια και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις, παρέχοντας υψηλή τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top