Μια γροθιά ώς το τέλος

0

Στα (πέντε) ματς (Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Δόξα, Λεβαδειακός) που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιχειρήσει να κάνει ισάριθμες νίκες, έτσι ώστε όχι μόνο να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ, αλλά και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξάλλου, μετά τα έκτροπα στο ντέρμπι, είναι μάλλον δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει αφαίρεση βαθμών, κάτι που θα αλλάξει το τοπίο στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Στα πλαίσια αυτά, ο Ζήσης Βρύζας προγραμμάτισε μια εξωγηπεδική συνάντηση των παικτών καθώς χθες βράδυ σύσσωμη η ομάδα γευμάτισε σε ταβέρνα της Πολίχνης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που έκανε την πρόταση έτσι ώστε να βρεθούν όλοι μαζί εκτός γηπέδου, μετά από πολλές εβδομάδες. Ηταν μια πρωτοβουλία μέσα στη γενική προσπάθεια που γίνεται για να «δέσει» ακόμη περισσότερο η ομάδα.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί ακολούθησαν θεραπεία οι Ετο και Ιβιτς, ενώ ο Κατσικάς συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στην προπόνηση και θεωρητικά είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Κυριακής στην Κέρκυρα. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Κίτσιου, Στάμου και Κρέσιτς. Με άδεια απουσίασε χθες από την προπόνηση ο Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος μετέβη στο Βουκουρέστι για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά ζητήματα που αφορούν το θέμα της παραμονής του στην Ελλάδα. Σήμερα, εκτός απροόπτου, θα γίνουν γνωστά τα ονόματα του οικονομικού αλλά και του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σηφάκης: Πληρώνουμε το κακό ξεκίνημα
«Δυστυχώς δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και αυτό το πληρώνουμε» τόνισε χθες ο Μιχάλης Σηφάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Athleticradiο και εξήγησε: «Μείναμε πίσω στην αρχήή και μετά είναι δύσκολο να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Στα τελευταία παιχνίδια, με την έλευση του νέου προπονητή, η ομάδα παίρνει αποτελέσματα. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους στα παιχνίδια που απομένουν. Πάμε για το απόλυτο στα παιχνίδια αυτά και θα δούμε αν θα προλάβουμε για μια θέση στην πεντάδα».

Επίσης, ο γκολκίπερ του Αρη υπογράμμισε ότι τώρα είναι καλά μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του: «Νιώθω γερός και έχω καλή ψυχολογία. Το διάστημα αυτό δούλεψα πολύ και χαίρομαι γιατί ο κόπος μου ανταμείφθηκε. Θέλω να πάρω συμμετοχές στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος για να είμαι με την Εθνική στο Euro 2012».

Οσον αφορά το μέλλον του, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, είπε ότι πέρσι είχε κάποιες συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού και εύχεται να συμβεί το ίδιο στο τέλος της φετινής σεζόν.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top