Με όσα έχουν γίνει στην χώρα , είναι θαύμα που φτάσαμε μέχρι εδώ και είναι πιο θαύμα ότι έχουμε ελάχιστες πιθανότητες , αλλά τις έχουμε να πορευτούμε , κάπως .
Βρήκανε , λέει , μια αποθήκη , γεμάτη τόνους βαμβάκι , τόνους ρητίνες , τόνους γύψους , τόνους γάζες ,τόνους , τόνους , τόνους , τόνους !!! Στα νοσοκομεία οι χειρουργοί ράβανε με "κλωστή πεταλούδα" και οι αποθήκες τίγκα στα εφόδια .
Προφανώς αυτοί που πακετάρανε , δεν τους έτυχε ή δεν θα τους τύχει ποτέ να περάσουν κατώφλι νοσοκομείου ως άρρωστοι ή ως συγγενείς αρρώστου .
Βρήκανε ,διάβασα , ΒΙΛΑΡΕΣ με γυάλινα ασσανσέρ , με πισινάρες , με ενδοδαπέδιες , με φοινικόδεντρα , με μπατλερ , με συντριβάνια , με κιόσκια , με υδρομασάζ , με παγώνια , με κοτέτσια , με παπαγάλους
που ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι του ΙΚΑ !!
Βρήκανε και βρίσκουνε χιλιάδες αρρώστους "εργαζόμενους" έλληνες. Το ( παραλίγο ) ένα τρίτο του πληθυσμού ,φερόμεθα , ως τυφλοί , αν δεν ανήκουμε στους πολυτραυματίες , τους < αντιστασιακούς > και τους ανάπηρους .
Βρήκανε και βρίσκουνε εκατομμύρια αναρρωτικές χρεωμένες σε αρρώστους που δεν φτερνίστηκαν ποτέ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια .
Βρήκανε διευθυντή πολεοδομίας που υπέγραψε μόνος του για την νομιμοποίηση δύο , δικών του , αυθέραιτων σπιτιών , στην Μύκονο
Τα διαβάζω , τα λένε , τα ακούω και νοιώθω τόσο μαλάκας ! Δουλεύω 25 χρόνια , όπως και εσύ πιθανόν που με διαβάζεις , δωδεκάωρα – δεκαπεντάωρα , χωρίς αναρρωτικές , χωρίς "γέφυρες γιορτών" , χωρίς ρεπό για πάρα πολλά χρόνια ,
επειδή έπρεπε να βάλουμε πλάτη για το κανάλι , επειδή ο δημοσιογράφος , ο κανονικός , ο μαλάκας δηλαδή , δουλεύει 24 ώρες το 24 ωρο , επειδή έτυχε να αποτελείται και η παρέα μου απο επίσης μαλάκες που δούλευαν το ίδιο με εμένα , επειδή είχα αυτισμό !
Δεν δικαιολογείται διαφορετικά , να είχε στηθεί γύρω μου τέτοιο φαγοπότι και εγώ να κυκλοφορώ , ελεύθερη , νομίζοντας ότι αυτό που κάνω , κάνουν και οι άλλοι .
Καλά , καταλαβαίνετε πόσο έχουν διπλωθεί στο γέλιο , με την βλακεία μας , να θέλουμε να είμαστε συνεπείς , εργατικοί και ευσυνείδητοι !!!
Ζούμε και επιχειρούμε , σε μια διεφθαρμένη χώρα , με διεφθαρμένους πολιτικούς , με διεφθαρμένους κρατικούς λειτουργούς , με διεφθαρμένους πολλούς , πολλούς δημόσιους υπαλλήλους και τώρα που μας κρεμάσανε τα κουδούνια , ζητάνε οι ελεεινοί που ευλόγησαν το σύστημα , της μίζας , της αρπαχτής και της διαφθοράς απο τους μαλάκες εμάς , να ξελασπώσουμε για πάρτη τους , για να συνεχίσουν την πατέντα ! Η Μίζα της μίζας , ω Μίζα !
Μην με κοιτάτε και μην το σκέφτεστε . Ετσι είναι και πιο έτσι δεν γίνεται !
Απο που να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε .
Απο το πως μπαίνουν οι λαθρομετανάστες , απο το πως διαλύθηκαν τα σχολεία , απο το πως δουλεύουνε οι πολεοδομίες , απο το πως δουλεύουν οι υγειονομικές υπηρεσίες , όλα !
Δηλαδή , έτσι και ήμουνα ειλικρινής δημόσιος υπάλληλος , τώρα , με όσα γίνονται , ή θα είχα αρπάξει "ούζι" και θα είχα βγει στο δρόμο ή θα είχα τσακιστεί απο κατάθλιψη !
Το ότι ακόμη κρατιόμαστε στα συγκαλά μας , οι λίγοι μαλάκες αυτής της χώρας , γιατί έτσι είναι , προφανώς οφείλεται ή στο ότι ή μας "ψεκάζουν" ( χα ! χα ! χα ! ) ή στο ότι χρειάζονται τα πρόβατα για να έχουν λόγο ύπαρξης οι λύκοι .
Στην περίπτωσή μας , λιγόστεψαν τόσο πολύ τα πρόβατα που άρχισαν όλα τα αγρίμια να αλληλοξεσκίζονται και έτσι φούντωσε ο καβγάς !
Ευτυχώς ήρθε η Ανοιξη !
Νανά Παλαιτσάκη
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.