Προβλέψεις για την άνοιξη του 2012

0

Ο αγαπημένος μας Κώστας Λεφάκης, μας δίνει αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων, για το διάστημα της άνοιξης (Μάρτιος - Μάιος 2012). 

Διάβασε και μάθε πώς θα εξελιχθεί η άνοιξη του 2012, για το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ
Θα σας απασχολήσει έντονα το στενό περιβάλλον και θα πάρετε πρωτοβουλίες, που θα δώσουν τέλος σε ασάφειες καθώς και συναισθηματικές και οικονομικές εκκρεμότητες. Η άνοιξη σας βοηθά να αναδιοργανωθείτε ψυχολογικά, ενώ σας υποχρεώνει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για τη συντήρηση ή τη διατήρηση της εργασίας σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η άνοιξη του 2012 σας βοηθά να κάνετε ένα θεαματικό καινούργιο ξεκίνημα. Άλλοι θα επιλέξετε την καριέρα και άλλοι τον έρωτα. Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας το φετινό Μάρτιο είναι ένα ενδιαφέρον ξεκίνημα, το οποίο σταδιακά θα αλλάξει τη ζωή σας σε αυτήν τη δύσκολη εποχή. Οι ευθύνες και οι σκοτούρες δεν θα λείψουν και κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα θα συνεχίζουν να σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η άνοιξη του 2012 έχει χαρακτήρα αναγέννησης, αλλά ο αγώνας στο στενό περιβάλλον μαίνεται, όπως και οι αντιξοότητες στον επαγγελματικό χώρο. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας για ένα μεγάλο διάστημα, εξασφαλίζει πως ο παράγοντας τύχη θα είναι συχνά στο πλευρό σας. Αλλάζουν και βελτιώνονται θέματα επαγγελματικά και αισθηματικά, ενώ διαμορφώνεται ένα καινούργιο κλίμα στις συνθήκες διαμονής ή στην προοπτική μετακόμισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η φετινή άνοιξη σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παλαιότερες υποχρεώσεις, αλλά και αρκετές ευκαιρίες συναισθηματικού και οικονομικού «ανεφοδιασμού». Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και μην αφήνετε ευτυχείς συμπτώσεις να χάνονται μέσα στο χρόνο. Προσέξτε τις κινήσεις σας στο τομέα της δουλειάς και υπομείνετε λίγο ακόμα τα άγχη που σας ταλαιπωρούν στο οικιακό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ
Ένας «άνεμος» τύχης πνέει στα επαγγελματικά σας τη φετινή άνοιξη για τους περισσότερους από εσάς. Σε μια δύσκολη εποχή εσείς παρουσιάζεστε προνομιούχοι ή ευνοημένοι. Όσοι δεν έχετε εργασία, μπορείτε να βρείτε και όσοι θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της, τώρα μπορείτε να το καταφέρετε. Μάθετε να ελέγχετε τα ελαττώματα του χαρακτήρα σας και αξιοποιήστε τα προτερήματά σας. Γευτείτε τα καλά του έρωτα που θα σας δοθούν, αλλά αφήστε το χρόνο να αποδείξει τη φερεγγυότητά τους για το μέλλον.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας και την εποχή αυτή, βοηθώντας ή και πιέζοντάς σας να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο, άλλα και να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Στην αισθηματική σας ζωή πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι και πιο «φιλοσοφημένοι». Αποφύγετε να εγκαταλείψετε ανθρώπους αν δεν είστε έτοιμοι να υποστείτε τις συνέπειες. Κρατήστε όμως και μια απόσταση ασφάλειας από όσους σας ταλαιπωρούν και σας καταπιέζουν.

ΖΥΓΟΣ
Η φετινή άνοιξη είναι πιο προσοδοφόρα σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες. Θα λειτουργήσει αρκετά ευεργετικά για αισθηματικά, αλλά και για οικονομικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, θα παραμείνετε ειλικρινείς στις σχέσεις σας και δεν θα αφήσετε τα προβλήματα να διαιωνίζονται. Μια προσφορά, μια πρόταση ή μια γνωριμία αποτελούν τα δώρα αυτής της εποχής. Αξιοποιήστε τα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντική αφετηρία για την ερωτική σας ζωή η φετινή άνοιξη. Για τους πιο φιλόδοξους, ο παράγοντας τύχη θα σας δώσει νέες προοπτικές επιβίωσης σε μια δύσκολη εποχή. Γίνετε πιο εκφραστικοί και πιο κοινωνικοί, αποφύγετε αντιθέσεις, που μπορεί να σας κοστίσουν, περιορίστε την κατανάλωση των χρημάτων σας στα απαραίτητα και πλησιάστε εκείνους που τρέφουν για εσάς αισθήματα συμπάθειας και αλληλεγγύης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η άνοιξη του 2012 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη επένδυση μέσα από τη δημιουργικότητά σας, που βελτιώνεται σημαντικά, ή μέσα από μια γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε σχέση. Προνομιούχος παρουσιάζεται ο εργασιακός τομέας, ενώ αλλαγές και ανανεώσεις σε αυτόν θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κινηθείτε δυναμικά, τολμώντας να πάρετε αποφάσεις, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο τόσο στο στενό, οικογενειακό και φιλικό, όσο και στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αξιοποιήστε τα προνόμια και τα μέσα που διαθέτετε. Ανταποκριθείτε στην αγάπη ενός ανθρώπου και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σας δίνονται νέα κίνητρα έκφρασης, δράσης και λήψης νέων αποφάσεων. Η εποχή αυτή έρχεται να ανανεώσει τα όνειρά σας και να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε κάποια από τα σχέδιά σας. Ευνοούμενος τομέας ο οικογενειακός, αλλά και η προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας ταξιδέψει και θα τονίσει τη γοητεία σας. 


ΙΧΘΕΙΣ
Παραμένετε σε αναβρασμό τόσο στις αισθηματικές, όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Ο Άρης και ο Ερμής παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινή σας πορεία. Οι πιέσεις δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι ευκαιρίες. Οι αλλαγές που θα επιχειρήσετε εσείς ή θα προκύψουν από μόνες τους, βοηθούν στη διεύρυνση του δικού σας ορίζοντα. Και επειδή η ασάφεια και η ένταση θα κυριαρχήσουν, μη βιάζεστε να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα των κόπων σας ή την αναδιοργάνωση της ζωής σας.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top