Φιλετάκια με μπίρα και μουστάρδα

0

Πανεύκολο και γρήγορο πιάτο, όσο για τη γεύση... κόλαση! Τι άλλο να ζητήσεις για μεσημεριανό;

Όταν το κρέας συνδυάζεται με μπίρα και μουστάρδα, ο ουρανίσκος του άντρα βρίσκεται στα καλύτερά του! Μη χρονοτριβείς λοιπόν και βάλε το τηγάνι στη φωτιά...

Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα)
  • 800 γραμ. χοιρινά φιλετάκια
  • 300 γραμ. μουστάρδα
  • 200 ml ξανθιά μπίρα
  • 100 γραμ. μαργαρίνη
  • 1 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
  • 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
  • 2 πράσινες πιπεριές (ψιλοκομμένες)
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • αλάτι
  • πιπέρι
Πώς τα φτιάχνεις

1. Ρίξε σε ένα τηγάνι τη μαργαρίνη και ζέστανέ τη καλά.

2. Σόταρε στο τηγάνι τα χοιρινά φιλετάκια, αφού πρώτα τα αλατοπιπερώσεις.

3. Πρόσθεσε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνεις να τσιγαριστούν.

4. Μόλις ετοιμαστούν, σβήνεις με την μπύρα, αφήνεις λίγο για να τραβηχτούν τα υγρά και προσθέτεις τη μουστάρδα.

5. Αν η σάλτσα σφίξει, πρόσθεσε λίγη μπύρα ακόμη και άφησέ τα να μαγειρευτούν για 20 λεπτά.

6. Γαρνίρεις με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και είσαι έτοιμος να τα καταβροχθίσεις.
Συνοδεύεις με, τι άλλο, μπίρα!

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top