Υλικά:
3 σκέπες αρνιού
1 συκωταριά
5 - 6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνιθο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Γέμιση:
Βάζουμε τη συκωταριά σε ζεστό νερό για λίγο και μετά το πετάμε. Στη συνέχεια βάζουμε ζεστό νερό στην κατσαρόλα και βράζουμε την συκωταριά για να μαλακώσει.
Τη στραγγίζουμε και όταν κρυώσει την ψιλοκόβουμε. Μετά βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια να μαραθούν, τη συκωταριά ψιλοκομμένη, αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με ένα ποτηράκι κρασί άσπρο. Στο τέλος βάζουμε τον άνιθο.
Παίρνουμε τις σκέπες αρνιού, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και βάζουμε στον καθένα λίγη γέμιση. Τα κλείνουμε και τα βάζουμε στο ταψί.
Τα ψήνουμε σε περίπου στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.