Καλαμαράκια γεμιστά

0

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

Για το γεμιστό καλαμάρι:
8 μεγάλα καλαμάρια
½ κιλό Κρητική γραβιέρα
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 νεροπότηρο τοματάκι κονκασέ
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζετε τα καλαμάρια με γραβιέρα, που έχετε πρώτα τρίψει στο χονδρό του τρίφτη και έχετε ανακατέψει με την πράσινη πιπεριά. Σ’ένα ταψί στρώνετε το τοματάκι κι από πάνω απλώνετε τα γεμιστά καλαμάρια. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με μπούκοβο. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν τα καλαμάρια.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top