Ψωμάκια με σπανάκι και Cottage Cheese

0

Υλικά:
(για 24 ψωμάκια)

4 κούπες γάλα
50γρ. μαγιά
150γρ. αποψυγμένα ολόκληρα φύλλα σπανάκι
250γρ. Arla Fioccolat Cottage Cheese
1 κουτάλι σούπας χοντρό αλάτι
1 ½ κούπες ηλιόσπορους
100 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
800γρ. αλεύρι

Εκτέλεση:

Ρίξτε το γάλα σε ένα μπολ και διαλύστε εκεί τη μαγιά. Κόψτε χοντρά το σπανάκι με μαχαίρι και ρίξτε το και αυτό στο μπολ με τα άλλα υλικά.

Σκεπάστε το μπολ και τοποθετήστε το σε χλιαρό σημείο για να φουσκώσει για περίπου 1 ½ ώρα .

Ανακατέψτε τη ζύμη καλά με μία κουτάλα μέσα στο μπολ. Βάλτε δύο κουτάλια της σούπας σε ζεστό νερό και φτιάξτε 24 ψωμάκια, τοποθετώντας μπάλες από τη μαλακιά ζύμη σε ταψί με χαρτί ψησίματος.

Αφήστε τα ψωμάκια να φουσκώσουν, σκεπασμένα για περίπου ½ ώρα.

Αλείψτε (με πινέλο) τα ψωμάκια με χτυπημένο αυγό και ψήστε στη δεύτερη θέση από πάνω στο φούρνο.

Χρόνος ψησίματος: περίπου 15 λεπτά στους 225 βαθμούς

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top