Άλλαξε διάθεση

0

Ό,τι πιο υγιεινό μας προσφέρει η Μητέρα Φύση... Τα 6 φρούτα που θα σε βοηθήσουν!

Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, θυμάσαι; Ε λοιπόν, αλήθεια είναι! Υπάρχουν φρούτα που βοηθούν τον οργανισμό να προλαμβάνει τις ασθένειες, ωστόσο δεν είναι μόνο το μήλο και δεν είναι μόνο αυτό. Μάθε για τα 6 φρουτάκια που όχι μόνο θα κρατήσουν τον γιατρό μακριά, αλλά θα αλλάξουν και τον τρόπο που νιώθεις. Προς το καλύτερο, εννοείται...

Λάιμ
 

Τα λάιμ και τα δίδυμα αδελφάκια τους, τα λεμόνια, είναι οι καλύτεροι «καθαριστές» του οργανισμού. Αντί λοιπόν να πίνεις την ημερήσια δόση σου σε νερό μόνο με νερό, πρόσθεσε στο ποτήρι λίγες σταγόνες λάιμ (ή λεμόνι). Λίγους μήνες μετά, το σώμα σου θα αρχίσει να αποβάλλει το έξτρα λίπος. Δεν τελείωσες όμως εδώ, το λάιμ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πραγματικά παντού: στη σαλάτα, στο φαγητό σου, στα μεζεδάκια σου. Κάν' το!

Πεπόνι
 

Το πεπόνι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και είναι φυσική πηγή καλίου και βιταμίνης C. Η ημερήσια κατανάλωσή του λοιπόν ενυδατώνει τον οργανισμό και του παρέχει και την απαραίτητη βιταμίνη C, χωρίς να τον επιβαρύνει: τα πεπόνια έχουν λίγες θερμίδες και φυσικές γλυκαντικές ουσίες. Βάλ' το λοιπόν υποχρεωτικά στη διατροφή σου.

Καρύδα
 

Είναι το πολυ-φρούτο που πρέπει να βάλεις αμέσως στην καθημερινή διατροφική σου ρουτίνα! Οι καρύδες προσφέρουν σάρκα, χυμό και λάδι. Το λάδι καρύδας είναι γνωστό ότι βοηθάει στην απώλεια βάρους και στο τριχωτό της κεφαλής, όταν εφαρμόζεται τοπικά (αν καταλαβαίνεις!). Ο χυμός καρύδας σου δίνει ενέργεια και αντοχή. Και η σάρκα της βοηθάει στις αυτο-θεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού, αυξάνοντας τη φυσική του άμυνα. Καρύδα λοιπόν, καρύδα.

Αβοκάντο
 

Καλά, οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι το αβοκάντο είναι φρούτο! Το αβοκάντο ωστόσο περιέχει βιταμίνη Κ, φολικό οξύ, Β6 και υγιή λίπη, ό,τι πρέπει δηλαδή για τον οργανισμό. Πρόσθεσε λοιπόν λίγες φέτες αβοκάντο στη σαλάτα σου και μόνο καλό θα δεις. Ξέρεις τι άλλο φτιάχνεται από αβοκάντο ε; Η σος guacamole...

Μύρτιλα
 

Τα blueberries ντε! Είναι το απόλυτο φρούτο για να αλλάξει η διάθεσή σου. Γιατί; Γιατί τα blueberries είναι η Νο 1 αντιοξειδωτική τροφή, άσε που περιλαμβάνουν και αντι-γηραντικές ουσίες. Ινώδη, γεμάτα βιταμίνες και σούπερ γευστικά, τα blueberries θα σου δώσουν μια πιο υγιεινή διατροφή, άρα και καλύτερη υγεία.

Ρόδι
 

Όπως και τα blueberries, τα ρόδια είναι πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά. Ο χυμός από το ρόδι είναι εξαιρετικός για να καίει το λίπος, οπότε δώσ' του να καταλάβει! Ανάμειξε ρόδι σε μαρμελάδες και σαλάτες, πιες τον χυμό του ή ακόμα βράσε τους σπόρους του σαν τσάι για καθημερινά οφέλη υγείας...

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top