Τάρτα με μουστάρδα και ντομάτα

0

Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτα
200 γρ. μουστάρδα με σπόρους ή και χωρίς σπόρους
10 φέτες τυρί γκούντα
2 ντομάτες σε ροδέλες
ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι. Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε και απλώνουμε το φύλλο σφολιάτα, έτσι ώστε να καλύπτει λίγο και τα πλαϊνά του ταψιού. Ρίχνουμε τη μουστάρδα και απλώνουμε σε όλη τη βάση.
Σκεπάζουμε με τις φέτες τυριού και καλύπτουμε από πάνω με τη ντομάτα.
Ρίχνουμε λίγη ρίγανη, αλάτι πιπέρι και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο για μισή ώρα στους 200 βαθμούς.

Από την Νίκη Μερκούρη

ofono

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top