Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «γι ' αυτή τη μικροκομματική στόχευση θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές της» και τονίζει ότι «είναι καλύτερα αντί να ζητήσουμε από το λαό να πει τι ''δεν θέλει'', να ζητήσουμε να επιλέξει τι θέλει μέσα από εθνικές εκλογές».
«Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να βάλει τη χώρα σε μια μεγάλη περιπέτεια για να διασώσει το μέλλον το δικό του και του ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει η Δημοκρατική Συμμαχία, με αφορμή την προαναγγελία δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση.
madata
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.