Οξεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για τις κινήσεις του, που οδήγησαν στην σημερινή κυβέρνηση, άσκησε ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και νυν πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, (ΟΚΕ), Χρήστος Πολυζωγόπουλος.
Όπως αναφέρει σε τετρασέλιδη επιστολή του, προς τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ "ο κ. Παπανδρέου φέρει ευθύνη για το νέο κυβερνητικό σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν “ακροδεξιοί” ενώ, γενικά χαρακτηρίζει τη κίνηση του πρώην πρωθυπουργού “τεράστιο πολιτικό ατόπημα”.
“Το αρνητικό έως επικίνδυνο αυτό αποτέλεσμα για την χώρα δεν στερείται πατρότητας”, τονίζει ενώ προσθέτει πως “φθάνει η ώρα του συνολικού απολογισμού και του καταλογισμού ευθυνών σε αυτούς που τις έχουν. Και κυρίως στην ηγεσία του ΠαΣοΚ”.
Παράλληλα, ο κ. Πολυζωγόπουλος υπογραμμίζει ότι η δημοκρατική παράταξη “βρίσκεται σε διάλυση” και πως “η ηγεσία του ΠαΣοΚ και ιδιαιτέρως ο πρόεδρός του, πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη αυτής της ήττας”.
24h.gr
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.