Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλά για τη σχέση του με την Άννα Βίσση

0

Μπορεί ο Κώστας Φραγκολιάς σαν πρόσωπο να είναι πολύ οικείο από τις δουλειές του ως μοντέλο, όμως ως άνθρωπος παραμένει απρόσιτος και άγνωστος στους πολλούς.

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town αφήνει για λίγο τις άμυνές του, επιτρέποντάς μας να γνωρίσουμε και κάποιες άλλες πτυχές του, όχι και τόσο γνωστές.

Ο παίκτης του Dancing on Ice μίλησε για το rockumentary της Άννας Βίσση, και αποκάλυψε και άγνωστα στοιχεία από την κοινή τους ζωή.

Όπως λέει το concept του «Όσο έχω φωνή» του άρεσε, αν και το είδε αποσπασματικά, προσθέτοντας με νόημα: «Η Άννα αποφάσισε να μιλήσει η ίδια για τη ζωή της, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν μιλήσει άλλοι για εκείνη».

Τον πείραξε άραγε που ακούστηκε ότι δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας της Άννας;

«Όχι καθόλου», απαντά και συνεχίζει: «Τι να κάνω δηλαδή να κλαφτώ ότι δεν ήμουν ο μεγάλος της έρωτας; Να ήμουν μάγκας να το πετύχαινα», λέει.

Οι δυο τους πάντως έζησαν κάτι πολύ έντονο. Και μπορεί να μη θέλει να μιλάει για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, όμως για πρώτη φορά λέει ότι με την Άννα Βίσση πέρασε αρκετές όμορφες στιγμές.

«Με την Άννα θα θυμάμαι πάντα τις κουβέντες που κάναμε, ότι φιλοσοφούσαμε με τις ώρες για θέματα από πολύ σοβαρά έως αστεία, τους ομηρικούς καυγάδες μας, όπως π.χ ότι εγώ θεωρώ του Led Zeppelin ανώτερους από τους Beatles ή για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Και θα θυμάμαι επίσης ότι μου άρεσε πάρα πολύ να τη βλέπω σε κάποια συγκεκριμένα τραγούδια όπως τα ερμήνευε», λέει.

Και ναι θεωρεί ότι οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορούν να κρατήσουν. Τι είναι αυτό που τραβάει έναν άνδρα σε μια μεγαλύτερη γυναίκα;

«Είναι ότι ίσως έχει καλύτερη επικοινωνία, πιο ανέμελο sex», λέει ο Κώστας.

Εκτός όμως από τη σχέση του με την Άννα, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε και άλλα πράγματα για την προσωπική του στιγμή. Όπως το γεγονός ότι σε ηλικία 12 ετών έχασε τον πατέρα του.

«Με πόνεσε, αλλά κατάφερα να συνεχίσω. Η μάνα μου κάλυψε το κενό και σε μένα και στην αδελφή μου. Έκανε τα πάντα για μας. Απλώς δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ πώς θα ήταν η ζωή μου αν ζούσε ο πατέρας μου. Μπορεί να είχα ασχοληθεί περισσότερο με τον αθλητισμό, μπορεί να μην χρειαζόταν να αναλάβω από τόσο μικρός τη ζωή μου μόνος μου», λέει.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Κώστας είναι μαζί με τη Μαρκέλλα και όπως τονίζει όταν είναι σε σχέση είναι αυστηρά μονογαμικός.

«Είναι μια σχέση σοβαρή. Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Υπάρχει ελπίδα. Είναι ο άνθρωπός μου, έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις και άσχημες, αλλά και υπέροχες στιγμές. Είμαστε πολύ κοντά στον τρόπο σκέψης. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – αρκεί να το πιστέψει και η ίδια – και τη χρειάζομαι στη ζωή μου. Κι αυτό να το πιστέψει», λέει.

Star.gr

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top