Ε. Μελέτη: Έτσι νίκησε τις... μπούκλες και τον "κακό" εαυτό της!

0

«Αδίκησες τον εαυτό σου και εγκλωβίστηκες στις μπούκλες σου»: Αυτή είναι μία μόνο φράση από το άρθρο που έγραψε για την Ελεονώρα μία σημαντική γυναίκα της TV, η οποία "έχτισε" πολλά από τα αστέρια της...

Μία γυναίκα που γνωρίζει όσο λίγοι την τηλεόραση, η Ζήνα Κουτσελίνη στο site της entertv.gr. Δείτε τι λέει για το "φαινόμενο" Ελεονώρα, την παρουσιάστρια που κατάφερε να βγάλει δύναμη και να κυριαρχήσει τελικά στο χώρο της, κερδίζοντας τον "κακό" εαυτό της, αλλά και τους εχθρούς της:

Στο γραφείο μου, ήλθαν κατά καιρούς, πολλές παρουσιάστριες, που ανέβηκαν ξαφνικά τη σκάλα κι έπεσαν απότομα. Είχαν ανώμαλη προσγείωση. ΠΑΝΤΑ έφταιγαν οι άλλοι! ΠΟΤΕ εκείνες!

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις, να ήταν θύματα του καναλιού τους, που τις υποχρέωνε, να ζήσουν τη ζωή μιας άλλης. Να ντυθούν όπως εκείνη, να κάνουν την ίδια μπούκλα, στην ίδια απόχρωση, να έχουν τις ίδιες απορίες. Δεν αντιστάθηκαν.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι εύκολο, να πετάξεις την ευκαιρία που σου δόθηκε. Πιστεύεις, ότι οι άλλοι ξέρουν καλύτερα τη δουλειά τους και τους δίνεις άφεση αμαρτιών. Έχουν χρόνια στο επάγγελμα και κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Δεν μπορείς να διανοηθείς, ότι θέλουν να εκδικηθούν την άλλη, που τους εγκατέλειψε και τελικά πέφτουν στα δίχτυα της. Πέφτουν θύματα, της μοναδικότητάς της. Εσύ όμως, είσαι στη μέση του κυκλώνα και παλεύεις με τους επικριτές σου. Σε θεωρούν κακή απομίμηση και δικαιολογημένα. Έχεις τη δική σου προσωπικότητα και το αντιλαμβάνεται όποιος σε συναντήσει. Πλήρωσες την ανασφάλεια τους.

Θα μπορούσες να χαθείς, αλλά πιστεύεις σε σένα και καλά κάνεις. Αποδεικνύεται ότι έχεις τσαγανό. Έχεις τη σπίθα, που ψάχνει η τηλεόραση. Αδίκησες τον εαυτό σου και εγκλωβίστηκες στις μπούκλες σου. Σηκώνεσαι ένα πρωί και τις κόβεις σύριζα. Είσαι ΕΣΥ! Πετάς το παρελθόν και αγαπάς ξανά τον εαυτό σου. Έκανες λάθη. Θύμωνες με την κριτική και δεν έβλεπες την αλήθεια.

Αν δεις τη νέα σου ζωή, θα σε θαυμάσεις. Κατάφερες να απεμπλακείς από την εικόνα, που οι άλλοι ήθελαν να σου επιβάλλουν. Το κατάλαβες κάποια χρόνια μετά, αλλά δεν άργησες και πολύ. Θα μπορούσες να μην επιβιώσεις. Ήσουν δυνατή τελικά κι ας πίστευαν οι άλλοι ότι ήσουν ο πιο αδύναμος κρίκος. Είχες αρχές και τις χρησιμοποίησες την πιο κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι η τηλεόραση.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε κλώνους, γιατί δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Φοβόμαστε την αποτυχία και δουλεύουμε με κλειστά μάτια. Είμαστε ρομποτάκια και τα βάζουμε με το κοινό, που δεν επέλεξε το δικό μας κλώνο… Κατανοώ την ανασφάλεια κάποιων, αλλά όχι το δρόμο που διαλέγουν για να μη χάσουν το πόστο τους. Αν είχαν δημιουργήσει τη δική τους, μοναδική παρουσιάστρια, θα είχαν κερδίσει κάθε στοίχημα. Κάθε της κίνηση μου τη θύμιζε κι εγώ ήθελα να την ξεχάσω.

Μου αρέσεις πολύ πια, Ελεονώρα… Είσαι πολύ δυνατή για να χάσεις! Κέρδισες και τους εχθρούς σου…

Πίστεψαν σε σένα…

Τώρα, αρκετά χρόνια μετά, θέλω να σου πω… πως με κέρδισες. Σε κατατάσσω ψηλά στην προτίμησή μου.

Είσαι «μαέστρος», στην ψυχαγωγία.

Συγχαρητήρια στο Σταμάτη Μαλέλη που σε άφησε ελεύθερη, στο Θέμη Μάλλη που σε στήριξε και στην ομάδα, που μαζί πορευτήκατε αυτά τα χρόνια στο Star.

markos.tv
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top