Άντρες: 50-60, επικίνδυνοι για την ψυχική υγεία;

0

Γιατρός δεν είμαι, αλλά οι συνθήκες που περνάει η πατρίδα, με καλούν να αναλύσω συμπεριφορές, ξεπατικώνοντας, την ειδικότητα του Θάνου Ασκητή.

Η κλιμακτήριος, προκλιμακτήριος και η εμμηνόπαυση αποδεικνύεται πια ότι χτυπάει χειρότερα τους άντρες από τις γυναίκες.

Να μου το θυμηθείτε ότι το πρόβλημα με τον πρωθυπουργό, αλλά και τους υπόλοιπους που κυβερνάνε είναι ορμονικό. Είναι τραγικό, να φτάνουν, άντρες το 2011, μορφωμένοι, με πτυχία κολλεγίων και αμερικάνικων πανεπιστημίων και να μην μπορούν να διαχειριστούν τις ορμόνες τους.
Αποτέλεσμα; Κάνουν γελοιότητες. Κοίτα γύρω σου φιλενάδα και δες τι κάνουνε.

<<Πενηνταπεντάρης ερωτεύτηκε μια 22 χρονη, και η μάνα της έγραψε γράμμα στην Τατιάνα για να γυρέψει βοήθεια >>. Οι φίλοι του πενηνταπεντάρη, είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα του χτύπησαν την πλάτη, λέγοντας < είσαι μάγκας >. Ως γνωστό όταν ένας άντρας κυκλοφορεί γυναίκα 20 χρόνια μικρότερη, είναι < ΜΕΓΑΛΟΣ >, όταν μια γυναίκα κυκλοφορεί άντρα οκτώ χρόνια μικρότερο είναι < τεκνατζού >!

Ο άντρας από τα πενήντα και μετά …παλιμπαιδίζει . Μετρήστε πόσοι βουλευτές κυκλοφορούν χωρίς βαμμένο μαλλί. Μια ισχνή μειοψηφία. Οι περισσότεροι βάφονται και με κακής ποιότητας μπογιά. Όμως βαφή δεν κάνουν μόνο οι πολιτικοί, κάνουν και οι < άντρες της διπλανής πόρτας >. Μόνοι τους, στα μουλωχτά, για να μην τους πάρει χαμπάρι η σύζυγος. Βγαίνουν στην συνέχεια να πλύνουν το αυτοκίνητο στο δρόμο και το ουράνιο τόξο έχει εγκατασταθεί γύρω από το κεφάλι τους. Το τι <μπλε ρεφλέ> βλέπω μέσα στο μετρό σε αντρικά κεφάλια δεν λέγεται.

Μαύρο το μαλλί, άσπρο το μουστάκι.…
Εγώ δεν είμαι κατά της βαφής. Όλοι έχουν δικαίωμα στο καστανό του κάστανου. Άντρες και γυναίκες. Κάντο αγόρι μου όμως επαγγελματικά. Πήγαινε στην Βιργινία στο παλιό Φάληρο, την πλασάρουμε στην στήλη < μαλλιά – μακιγιάζ – περιποίηση > να σου κάνει το καστανό που ταιριάζει με τον σκελετό της πρεσβυωπίας.

Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι που δεν βάφονται. Ο πρωθυπουργός ούτε βαφή κάνει, ούτε σκιές βάζει, ούτε αιλάινερ κάτω από τα μάτια που επιλέγουν άλλοι πολιτικοί! Να! Ο Μπερλουσκόνι, ας πούμε, απουδράριστος δεν βγαίνει ποτέ. Ο Γιώργος έχει άλλες ορμονικές παρενέργειες. Ζητάει δημοψήφισμα για την δανειακή σύμβαση…

Αυτή η σκέψη, δήλωση, πίστη, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ παρενέργεια κλιμακτηρίου.
Ούτε ο Βενιζέλος δεν το άντεξε και έπεσε στα γόνατα από σφάχτη. Φυσικά τον πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Σε δημόσιο ποτέ. Πήγα εγώ πριν δύο μήνες και γλίτωσα Αντρέα Λοβέρδο μου από τύχη. Θα κυκλοφορούσα ως πλάνο αρχείου πια και μόνο.

Ξέρεις στην εμμηνόπαυση ξεχνάς. Το περάσαμε με την θεία Ασημούλα, αλλά και με την μαμά της κολλητής μου. Οι γυναίκες όμως, είμαστε συνειδητοποιημένες. Πάμε στον γιατρό, μας δίνει υποκατάστατο, υποχωρούν οι εξάψεις.

Πριν πετάξει ο Γιώργος λοιπόν, την απασφαλισμένη χειροβομβίδα ,για το δημοψήφισμα, γιατί δεν έκανε μια μίνι ρεπετισιόν στο Σύνταγμα; Ξέχασε ότι υπάρχει ένα βιβλιαράκι που φέρει τίτλο < Σύνταγμα της Ελλάδος >. Παιδιά δεν το έκανε από πρόθεση.

Αυτό το ίδιο το περάσαμε στην οικογένεια με τον θείο Αντώνη, ο οποίος δεν κοιτούσε ποτέ την συνταγή πριν πάρει τα χάπια για την πίεση. Μια νύχτα τον βρήκαμε στα μωσαϊκά λιπόθυμο. Είχε πιει τέσσερα. Όχι μαζί. Σταδιακά. Νόμιζε ότι δεν είχε πάρει το προηγούμενο και έπινε το επόμενο….
Το αποτέλεσμα φυσικά συμφέρει τις γυναίκες, γιατί όταν οι άντρες απορρυθμίζονται, αναλαμβάνουν δράση τα δεκάποντα. Πόσες του τα <χώσανε>; Πέντε γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η Βάσω, που δεν πλασαρίστηκε σαν ΜΠΙΜΠΟ, αλλά λανσάρει σωστή βαφή.

Τα μεγάλα αγόρια, θέλουν επιτήρηση λοιπόν. Μέχρι να πάνε στον αντρολόγο, μέχρι να πιάσουν τα φάρμακα..φοβάμαι ελεεινά.

Πόση κατανόηση να δείξουμε οι γυναίκες πιο πολύ; Από βρέφη, μέχρι παππούδες μια <μαμά > να τους προσέχει χρειάζονται.

(Κιχ μην βγάλετε οι άντρες γιατί, 1) Σας τα έχουμε μαζεμένα και 2) οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα).

Νανά Παλαιτσάκη

mylady
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top