"Η χρονιά της Shakira"

0

Τη στιγμή που θεωρείται μία από τις πιο περιζήτητες νύφες σε όλον τον κόσμο και ενώ τα πράγματα στα προσωπικά της είναι αρκετά νεφελώδη, μιας και παίζει το παιχνίδι «χωρίζω, δεν χωρίζω» με τον αγαπημένο της σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Gerard Pique, εκείνη δεν σταματάει να πυροβολεί με επιτυχίες την κορυφή.

Η μικροσκοπική σέξι κυρία της μουσικής βιομηχανίας πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία της στο Πουέρτο Ρίκο με δύο sold out συναυλίες και πλέον δίνει, όπως λέει, ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην εδραίωσή της ως απόλυτης σταρ της ποπ σήμερα.

Φιλανθρωπική συνεισφορά
Η Shakira είναι υποψήφια φέτος για τρία Latin GRAMMY βραβεία και παράλληλα είναι η νεαρότερη καλλιτέχνις που θα τιμηθεί με το βραβείο «Latin προσωπικότητα της χρονιάς». Η Κολομβιανή σταρ θα είναι πρωταγωνίστρια σε μια ειδική βραδιά στις 9 Νοεμβρίου 2011 στο «Mandalay Bay Convention Center» στο Λας Βέγκας, όπου θα βραβευτεί και για την καλλιτεχνική και για τη φιλανθρωπική συνεισφορά της από τη Latin Recording Academy, η οποία την τιμά ως «2011 Person Of The Year». Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ερμηνευτούν τραγούδια της από σημαντικά ονόματα και φίλους της καλλιτέχνες. Αξίζει να τονίσουμε ότι ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα ενισχύσει το ίδρυμα «Pies Descalzos» που έχει δημιουργήσει η πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF Shakira και το οποίο ασχολείται με τη μόρφωση των μη προνομιούχων παιδιών της Κολομβίας.

Κυριαρχία στα top
Η Shakira κυκλοφόρησε ήδη το τέταρτο single από το τελευταίο άλμπουμ της «Sale El Sol». Το τραγούδι αυτό έχει τίτλο «Antes De La Seis» και είναι διαθέσιμο τόσο στην αυθεντική έκδοσή του που υπάρχει στο άλμπουμ όσο και σε μια ιδιαίτερη live εκτέλεση η οποία ηχογραφήθηκε στην πρόσφαατη περιοδεία της που είχε τον ίδιο τίτλο με το άλμπουμ της. Το κομμάτι αυτό είναι το πρώτο single από την ειδική έκδοση του DVD «Shakira, Live From Paris», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές μέσα στον επόμενο μήνα. Το βιντεοκλίπ του κομματιού «Antes De La Seis» κρύβει μια μικρή ιστορία.

Οπτικοποιήθηκε ζωντανά το καλοκαίρι που πέρασε στο «Palais De Bercy» του Παρισιού, χωρίς η πρωταγωνίστριά του να γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο κομμάτι βιντεοσκοπείται. Είναι ένα από τα πιο αισθησιακά κομμάτια της καριέρας της, όπως λέει η ίδια. «Πρόκειται για μία πολύ αγαπημένη μου μπαλάντα» εξομολογείται η Shakira, η οποία το έγραψε αλλά και έκανε και την παραγωγή του μαζί με τον Lester Mendez, με τον οποίο είχε δουλέψει στα κομμάτια της «Underneath Your Clothes» και «La Tortura» που έχουν γνωρίσει τεράστια απήχηση. Με το νέο single της, η παγκόσμια superstar κλείνει μια επιτυχημένη χρονιά, η οποία άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί «η χρονιά της Shakira».

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια
Η δημοφιλία της Shakira εξακολουθεί να ανεβαίνει χτυπώντας παντού κόκκινο. Η ανταπόκριση του κοινού είναι τέτοια ώστε να θεωρείται η πιο δημοφιλής Latin artist στα social networks. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και είναι πραγματικά εντυπωσιακοί. Η διάσημη ερμηνεύτρια και show-woman έχει ξεπεράσει τους 40 εκατομμύρια fans στο Facebook, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός των θαυμαστών της στο Twitter προσεγγίζει μέχρι στιγμής τα 10 εκατομμύρια followers.

Η επιτυχία στην Ελλάδα
Η Shakira είναι σε μόνιμη σύνδεση με την κορυφή και το αποδεικνύει. Το πρόσφατο άλμπουμ της «Sale El Sol», που έχει ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει πολυπλατινένιο σε διάφορες χώρες, εξελίσσεται σε μπεστ σέλερ. Στη χώρα μας η Shakira γνώρισε τεράστια επιτυχία και μέσα στο 2011 κυρίως με τα δύο singles της «Loca» και «Rabiosa», τα οποία έφτασαν στην κορυφή του πίνακα με τα μεταδιδόμενα κομμάτια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας.

Το «Loca» έμεινε για 18 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1. Εγινε έτσι το δημοφιλέστερο διεθνές κομμάτι στην ιστορία του επίσημου ελληνικού airplay chart. Το single «Rabiosa», στο οποίο συμμετέχει και ο Pitbull, έδωσε στην Κολομβιανή superstar την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή των αγαπημένων κομματιών στη χώρα μας αλλά και στην κορυφή του iTunes chart.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
espressonews
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top