Αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δεν παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση μετά τα όσα συνέβησαν. «Οφείλουμε συγγνώμη στον Πρόεδρο» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Απ.Τζιτζικώστας μίλησε για μειοψηφίες που ήθελαν να αμαυρώσουν την επέτειο.
Έντονες αντιδράσεις και από τα κόμματα. «Καλείται η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι στο έθνος. Η διασάλευση του Νόμου και της Τάξης μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα από αυτά τα οποία απεδέχθη η κυβέρνηση Παπανδρέου στις Βρυξέλλες.
» Προφανώς, ο κ. Παπουτσής δεν έχει καμία θέση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να προστατεύσει την εύρυθμη διεξαγωγή των παρελάσεων.
» Η λοιδορία προς το πρόσωπο του Πρόεδρου της Δημοκρατίας από τους γνωστούς αριστεριστές είναι μέρος του σχεδίου της ανατροπής του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Ο ΛΑΟΣ θα προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις τη χώρα από την προσπάθεια κάποιων να τη ρίξουν στο χάος.»
madata
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.