Άκης Πετρετζίκης: "Το θέμα με την εκπομπή μου έχει παγώσει"

0

Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει στο περιοδικό "PEOPLE" και τον Αλέξανδρο Πρίφτη  για τα δημοσιεύματα που τον θέλαν εκτός "ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ" και την κουβέντα που έκανε με  τον Γιώργο Λιάγκα για την Μπαρμπαρίγου. 


Ανησυχούσες καθόλου ότι δεν είσαι στην εκπομπή έπειτα απ΄ όλα όσα γράφτηκαν το καλοκαίρι για σένα;


"Καθόλου. Άλλωστε, είχα και έχω άψογη επικοινωνία με όλα τα στελέχη του Mega, τα οποία από πέρσι το καλοκαίρι κιόλας, με έιχαν ενημερώσει ότι θα συνέχιζα και φέτος στο πρωινό.Ποτέ δεν μου είπαν κάτι διαφορετικό. Από την αρχή ήταν πολύ ξεκάθαροι απέναντι μου και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Το μόνο που έμενε ήταν να υπογράψουμε για φέτος μια τυπική διαδικασία, όπως και έγινε τελικά."

Πως ένιωσες, όμως, όταν άκουσες ότι ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συνεργασία από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου; Δεν ζήτησες κάποιες διευκρινίσεις;

"Μια φορά που είχα μιλήσει με τον Γιώργο και συζητούσαμε για το πως θα είναι φέτος η εκπομπή, μου είχε πει: “Σκέφτομαι να είναι μαζί μας φέτος και η Αργυρώ. Θα το ήθελα πολύ!” Και του απάντησα πως και εγώ θα το ήθελα πολύ. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Άλλωστε, ο Γιώργος ποτέ δεν έκανε κάτι κρυφά ή μυστικά, πίσω από την πλάτη μου. Προτού καν ακουστούν όλα αυτά σε εκπομπές και περιοδικά, ο ίδιος μου μίλησε και μου εξέφρασε την επιθυμία του, χωρίς να κρύβεται και χωρίς εγώ να μπαίνω στη “¨διαδικασία” να ακούω “φήμες” ή “ σχόλια” από άλλους. Ο Γιώργος είναι πάντα πολύ εντάξει απέναντι μου."

Και δεν ένιωσες ανταγωνιστικά απέναντι στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου;

"Καθόλου! Μα, γιατί να νιώθω ανταγωνιστικά; Ίσα ίσα που, αν η Αργυρώ ερχόταν στο πρωινό, θα ανταλλάσαμε ιδέες πάνω στη μαγειρική. Θα μου έδειχνε πως μαγειρεύει εκείνη, θα της έδειχνα και εγώ αυτά που μπορώ να κάνω και θα είχαμε άψογη συνεργασία,θα ήταν πολύ δημιουργικό και όμορφο και για τους δυο μας. Η Αργυρώ, για παραδειγμά, είναι μια μαγείρισσα που σου ανοίγει φύλλο για πίτα μέσα σε 10 λέπτα και σου την ετοιμάζει αμέσως. Η γυναίκα είναι πολύ καλή δεν παίζεται! Την έχω παρακολουθήσει αποσπασματικά να μαγειρεύει , γιατί όταν ήταν στον Αρναούτογλου και αργότερα στη Μενεγάκη,έγω ήμουν ήση στο εξωτερικό και πραγματικά μου άρεσε πολύ."

Τελικά, τι θα γίνει με την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσεις; Πότε ακριβώς θα ξεκινήσει;

"Συναντηθήκαμε με ανθρώπους από το κανάλι, κάναμε μερικές κουβέντες και καταλήξαμε στο ότι πρέπει να βγάλουμε ένα προϊόν, μια ιδέα, η οποία να μην έχει ξαναβγεί, να μην ξαναπαιχτεί μέχρι τώρα στην ελληνική τηλεοράση. Θέλαμε κάτι πρωτότυπο και, μάλιστα,με χαμηλό μπάτζετ, που στην εποχή μας είναι αναγκαίο. Εγώ ήθελα να κάνουμε μια εκπομπή όπου θα έδειχνα στον κόσμο ότι μπορούμε να μαγειρέψουμε σε διαφορετικά μέρη ωραίες συνταγές και μάλιστα εκτός κουζίνας.Θεωρώ ότι είχα στο νου μου έξυπνα πράγματα. Ωστόσο,δεν θέλαμε να βγει κάτι χιλιοπαιγμένο ή πρόχειρο και είπαμε ότι, αν είναι να κάνουμε μια μετριότητα, καλύτερα να μην κάνουμε καθόλου. Γι΄ αυτό και προς το παρόν τουλάχιστον, το θέμα έχει παγώσει."


zappit
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top