Ακόμη ένας Γολγοθάς για Δέλλα και Γωγώ Μαστροκώστα

0

Ακόμη ένας Γολγοθάς για τον Τραϊανό Δέλλα και τη Γωγώ Μαστροκώστα. Επειτα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Γωγώς, η οικογένεια καλείται και πάλι να φανεί δυνατή στο πλέον σκληρό πρόσωπο της μοίρας που αλλεπάλληλα τους έχει χτυπήσει τον τελευταίο καιρό. Η μητέρα του διεθνούς άσου υποβλήθηκε προχθές το πρωί σε πολύ σοβαρή λεπτή εγχείρηση στο κεφάλι, στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόπερσι, στην απονομή των βραβείων «Γυναίκες της Χρονιάς», η Γωγώ Μαστροκώστα σε μια κατάθεση ψυχής δημοσιοποιούσε το πρόβλημα που άλλαξε τη ζωή τη δική της και της οικογένειάς της. Ολόκληρη η Ελλάδα τότε είχε συγκλονιστεί από τη μαρτυρία της και τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Ηταν μόλις είχε φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Ο,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί σε μια νέα μητέρα.

«Αποφάσισα ότι δεν αξίζει στο μωρό μου να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του» εξομολογείται δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε χιλιάδες γυναίκες. Μέσα σε αυτό τον τιτάνιο αγώνα μέχρι σήμερα, η οικογένεια δοκιμάζεται για μία ακόμη φορά. Η μητέρα του Τραϊανού δίνει τη δική της μεγάλη μάχη. Προχθές το πρωί, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η παρουσιάστρια πέρασαν εφιαλτικές στιγμές στον προθάλαμο των χειρουργείων του Διαβαλκανικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η κυρία Βικτωρία, το όνομα της οποίας έχει πάρει η κόρη τους, εδώ και αρκετό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα νευρολογικής φύσεως: αστάθεια και κινητικά προβλήματα.

Παρ' ότι εδώ και πολύ καιρό έρχεται σε επαφή με γιατρούς και νοσοκομεία, σύμφωνα με πολύ στενό πρόσωπο της οικογενείας, μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει η σωστή διάγνωση. Εδώ και μία εβδομάδα, η κυρία Βικτώρια Δέλλα νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί, ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι που προκαλούσε το όλο πρόβλημα.

Νωρίς χθες το πρωί, υποβλήθηκε σε μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση, με τα αποτελέσματα, παρά την κρισιμότητα της επέμβασης, άκρως ενθαρρυντικά. Ο όγκος ήταν καλοήθης, κάτι που γέμισε ανακούφιση την οικογένεια. Αυτή τη στιγμή η κ. Βικτώρια βρίσκεται στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου και τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της. Δίπλα της όλες αυτές τις στιγμές, εκτός από τον ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του, ο σύζυγός της Δημήτρης και ο άλλος της γιος, ο Νίκος Δέλλας.

Το σοβαρό αυτό οικογενειακό πρόβλημα οδήγησε τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο να ζητήσει άδεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ να μη συμμετάσχει στις προπονήσεις και να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του. Αδεια που φυσικά και δόθηκε από την Ενωση. Μάλιστα, ακόμη και μέσα από την ομάδα του ελάχιστοι γνώριζαν τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο συμπαίκτης τους.

Για όλους όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για μια πολύ δεμένη οικογένεια, πραγματικά μια γροθιά, για οτιδήποτε τους συμβεί και έχουν να αντιμετωπίσουν. Η κυρία Βικτώρια ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Γωγώς όταν οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο του μαστού και στάθηκε δίπλα της σαν πραγματική της μητέρα. Οι γονείς του Τραϊανού ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και συχνά-πυκνά η Γωγώ με τη μικρή Βικτώρια τους επισκέπτονται αφού η κόρη της έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαγιά και τον παππού.

Αλλωστε μιλάμε για σχετικά νέους ανθρώπους. Τα καλοκαίρια, δε, αποτελεί παράδοση η οικογένεια να κάνει διακοπές μαζί στη Φούρκα Χαλκιδικής όπου διαθέτει ένα ιδιαίτερα μεγάλο εξοχικό σπίτι.

Espressonews.gr
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top