Παπανδρέου: «Αποκήρυξε τις απειλές για νέο Γουδή» - Σαμαράς: «Είσαι πολιτικά απρεπής. Κάνε εκλογές»

0

Το κλίμα ήταν στραβό εξ' αρχής, καθώς η συνάντηση Παπανδρέου και Σαμαρά, αφού πρώτα άλλαξε ώρα, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, άλλαξε και τόπο και έγινε στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στη Βουλή και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς το έμαθε καθ’ οδόν προς την Ηρώδου Αττικού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος παρακολούθησε από το γραφείο του στη Λ. Συγγρού το δριμύ «κατηγορώ» του πρωθυπουργού για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Καραμανλή αλλά και για τη στάση που κρατά σήμερα ο ίδιος, λίγο έλειψε στο παρά πέντε να ακυρώσει τη συνάντηση, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τόνο, το ύφος αλλά και το περιεχόμενο των όσων είπε, σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει τους βουλευτές του πριν από την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, όπως εκτιμούν στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε μία προσπάθεια να μην χρεωθεί εξ’ αρχής το ναυάγιο προσήλθε στη συνάντηση, συνοδευόμενος από τους κυρίους Μιχελάκη και Αρβανιτόπουλο. Το κλίμα μπροστά στις κάμερες ήταν απολύτως «παγωμένο» και τα πλάνα διήρκεσαν ελάχιστα δευτερόλεπτα σε αντίθεση με παλαιότερες συναντήσεις των δυο ηγετών.

Μόλις 25 λεπτά διήρκεσε το τετ α τετ, με τον κ. Παπανδρέου να μην ανοίγει σε καμία στιγμή της συζήτησης θέμα συγκυβέρνησης παρά μόνο να μιλά για τις κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στα κέντρα των αποφάσεων σε σχέση με το μέλλον του ελληνικού χρέους.

Το βαρύ κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση των αποτυπώθηκε στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά, στην οποία κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι με τη στάση του τορπιλίζει κάθε προσπάθεια για εθνική ομοψυχία μπροστά στις κρίσιμες αποφάσεις που λαμβάνονται για το μέλλον της χώρας.

«Λόγω των πράγματι κρίσιμων συνθηκών, πήγα και άκουσα τον κ. Παπανδρέου. Αλλιώς μετά το απίστευτο υβρεολόγιο εναντίον της παράταξης και εναντίον μου, δεν θα πήγαινα καθόλου. Το ποιος τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία στην πράξη είναι πλέον ολοφάνερο. Με κάποιον που ειλικρινά ενδιαφέρεται για την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι στην κρίση θα είχα πολλά να πω. Με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες δεν έχω να πω τίποτα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά και εικόνες από την παγωμένη ατμόσφαιρα που επικράτησε και το σχολιασμό που έγινε από την πρωινή εκπομπή του Mega.

pisoapothnkoyrtina
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top