Χρύσπα: "Τα δίνω όλα στη σέξι πλευρά μου"

0

Η Χρύσπα καθημερινά αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Κυριάκο Κυανό και τον Σάκη Αρσενίου. Η τραγουδίστρια μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για τη νέα συνεργασία της, την οικογένεια, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

- Πώς τα περνάτε στο «Caramela»;

Το «Caramela» είναι γνωστό για τη διασκέδαση που προσφέρει απλόχερα στους θαμώνες του... Σας πληροφορώ λοιπόν ότι είναι το ίδιο διασκεδαστικό και για εμάς τους συντελεστές του σχήματος! Αυτός ο χειμώνας, βάζω το χέρι μου στη φωτιά, θα είναι για όλους μας γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις.

- Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιώργο Τσαλίκη;

Με τον Γιώργο έχουμε ένα δέσιμο παραπάνω λόγω της παλαιότερης συνεργασίας μας και ταιριάζουμε πολύ στην πίστα! Αυτό που λάτρεψα στο σχήμα όμως είναι η οικειότητα που ένιωσα με όλους τους συναδέλφους μου από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας. Ο καθένας μας έχει τον ρόλο του και ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει αυτό. Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν! Σας περιμένουμε να περάσουμε φοβερά.

- Οι εμφανίσεις σου στην πίστα είναι αρκετά τολμηρές. Τι σχόλια εισπράττεις;

Με την εμφάνισή μου είχα ένα κόλλημα παλαιότερα. Φοβόμουν να είμαι σέξι, γιατί πίστευα ότι θα προκαλούσα αρνητικά σχόλια. Τώρα όμως, νομίζω πως απέδειξα ότι έχω προτεραιότητά μου το τραγούδι και αποφάσισα να τα δώσω όλα και στη σέξι πλευρά μου! Ετσι, θέλησα να είμαι τη δεδομένη στιγμή και το εφάρμοσα! Από τις γυναίκες που εκτιμώ ακούω πολύ θετικά σχόλια. Ολοι θα συμφωνήσετε ότι οι γυναίκες είμαστε πάντα πιο αυστηρές στην κριτική μας από τους άντρες της παρέας.

- Ο σύζυγός σου ήρθε να σε δει;

Η απόσταση και ο φόρτος εργασίας δεν του έχουν επιτρέψει ακόμα να έρθει. Αλλωστε, δεν είναι κάτι το οποίο γίνεται πάντα. Εχει τύχει να μη με επισκεφθεί και σε άλλα σχήματα. Πιστεύω όμως ότι φέτος τον χειμώνα που θα δουλεύω έξι ημέρες την εβδομάδα θα τα καταφέρει!

- Αλλαξε ο γάμος τη σχέση σας;

Ο γάμος ίσως αλλάζει τα δεδομένα μιας σχέσης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από τη στιγμή του ερχομού ενός παιδιού. Πιστεύω ότι πιο πολύ οι γύρω βλέπουν τη σχέση ενός ζευγαριού διαφορετικά μετά τον γάμο και όχι το ίδιο το ζευγάρι.

- Θα ήθελες να κάνεις παιδάκι;

Εχω στερηθεί πολλές απλές, καθημερινές στιγμές λόγω της δουλειάς μου από μικρή. Ακόμα και οι σχέσεις που είχα ήταν δύσκολο να ισορροπήσουν με τις υποχρεώσεις μου. Τώρα λοιπόν που έχω μια πολύ όμορφη ισορροπία σε προσωπική ζωή και καριέρα δεν βιάζομαι να την αλλάξω!

- Μίλησέ μας για το ντουέτο με τον Bο.

Οταν ο Χριστόδουλος Σιγανός μου ανακοίνωσε σαν παραγωγός μου ότι αποφάσισε να μου δώσει ένα τραγούδι του ντουέτο με τον Βο, ξετρελάθηκα! Δεν έχω άλλη λέξη για να σου μεταφέρω την εικόνα εκείνης της στιγμής. Ευχαριστώ πολύ τον Χριστόδουλο που με πίστεψε, τον Βαλεντίνο, αλλά και τον Βο γι’ αυτήν τη συνεργασία. Επίσης, με τον Βο ταιριάξαμε πολύ αμέσως και το νέο της υπόθεσης είναι ότι τυχαία πρόσφατα μάθαμε ότι έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα!

Οι δίαιτες, οι πλαστικές και η λιποαναρρόφηση

- Πέρυσι, μίλησες για τη λιποαναρρόφηση που έκανες. Εχεις μετανιώσει;

Γιατί να μετανιώσω; Ηταν κάτι που δεν εξέθετε κανέναν άλλο και επειδή για μένα ταμπού δεν είναι οι πλαστικές επεμβάσεις αλλά οι κακοί γιατροί δεν είχα λόγω να μετανιώσω για τίποτα.

- Θα έκανες κάποια άλλη πλαστική επέμβαση;

Ο,τι κάνεις καλό είναι, αρκεί να μην παραμορφώνεσαι... Η υπερβολή κάνει πάντα κακό και ελπίζω να μη χρειαστώ τίποτε άλλο στο μέλλον.

- Προσέχεις τη διατροφή σου;

Τα τελευταία χρόνια προσέχω τη διατροφή μου και κάνω γυμναστική τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Δεν ακολουθώ ένα συγκεκριμένο μοτίβο γυμναστικής για να μη βαριέμαι... Απλώς, φροντίζω να τηρώ το πρόγραμμά μου της αεροβικής κάθε πρωί. Επειτα από πολλές προσπάθειες να αδυνατίσω, το μόνο που έχω να πω με σιγουριά είναι ότι οι δίαιτες-αστραπή μόνο κακό κάνουν. Το να βρούμε χρόνο να ετοιμάζουμε μόνοι μας τα γεύματά μας είναι το καλύτερο. Υπομονή λοιπόν και όλα γίνονται. Αφού τα κατάφερα εγώ, ξέρω ότι μπορούμε όλοι!

madata
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top