Αννα Βίσση: "Απόλυτη εγώ; Για το απόλυτο ας μιλήσει ο Ηράκλειτος"

0

Η Άννα Βίσση παραδέχεται ότι η εικόνα της λαμπερής και γεμάτης αυτοπεποίθηση σταρ που βλέπουμε στην σκηνή δεν έχει καμία σχέση με την ερωτική σύντροφο Αννα, που πέφτει στα πατώματα για έναν άντρα και συχνά αδυνατεί να διαχειρισθεί μια δύσκολη κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο.

Προς το παρόν, αυτό που την απασχολεί είναι να δουλέψει, αφού ο λουσάτος τρόπος ζωής που πολλοί της καταλογίζουν, δεν ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα. «Αυτό το λουσάτο που λες, αφενός είναι πολύ λιγότερο λουσάτο απ’ ό,τι φαντάζεσαι κι αφετέρου το επιβάλλει η δουλειά που κάνω. Και αυτή την στιγμή, εάν σταματήσω να δουλεύω, δεν θα έχω χρήματα όχι για το λουσάτο, αλλά ούτε για την επιβίωσή μου. Δεν έχω την πολυτέλεια να μπορώ να ζήσω χωρίς να δουλεύω. Τα έξοδά μου είναι σε αναλογία με αυτό που κάνω ως δουλειά κι αυτό που εισπράττω απ’ την δουλειά. Ναι, ως καλλιτέχνης υπήρξαν περίοδοι στην ζωή μου που χρυσοπληρώθηκα. Όμως δεν υπήρξα ποτέ καλή στην διαχείριση των οικονομικών μου. Ένα σπίτι έχω, αυτό εδώ που βλέπετε και τίποτα άλλο», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι το σπίτι που είχε στο Λονδίνο πουλήθηκε, ενώ αυτό του Λος Αντζελες ήταν με ενοίκιο.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν ακουστεί εκατοντάδες πράγματα για εκείνη και τα πρόσωπα της οικογένειάς της. Μέχρι και ότι η ίδια και ο Νίκος Καρβέλας είχαν … πεθάνει. Πώς προστατεύει τα μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος από όλο αυτό; «Πλέον έχουν πάθει και αυτοί ανοσία απέναντι σε φήμες και δημοσιεύματα. Και σε αυτό βοήθησε ότι ακόμη και στα χειρότερα gossip reports είχα φροντίσει με απόλυτη ψυχραιμία να τους το γυρίσω ως και στην πλάκα, για να μην φρικάρουν. Η ψυχραιμία είναι ένα από τα προτερήματά μου. Εχω έναν αντρικό, gay τρόπο να αντιμετωπίζω τα πράγματα. Ναι, λοιπόν, μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας. Ψυχικά και πνευματικά είμαι ομοφυλόφιλος. Μάλλον για αυτό, όταν είμαι στο εξωτερικό - που δεν ξέρουν ποια είμαι - μου την πέφτουν οι gay. Μια μέρα θυμάμαι, σε ένα βενζινάδικο στο Λος Αντζελες, με σταματάει ένας τύπος και μου λέει: «Είμαι gay, αλλά πρέπει να σου πω ότι είσαι η ωραιότερη γυναίκα που έχω δει στην ζωή μου». Δεν τον πίστεψα, γιατί μόλις είχα αγοράσει ένα περιοδικό με την Angelina Jolie στο εξώφυλλο. Παρ’ όλα αυτά μου έφτιαξε την μέρα».

Νίκος Καρβέλας: Γιατί χώρισαν; «Επειδή κάποια στιγμή μας τελείωσε το ερωτικό και μας έμεινε μόνο η βαθιά φιλία και αγάπη. Δεν μπορώ να συνδυάσω την επιθυμία για σεξ με έναν φίλο μου. Μετά την περίοδο του Νίκου στην ζωή μου, δεν μπορώ να πω ότι βρήκα το άλλο μου μισό. Και αυτό στο οποίο καταλήγω είναι ότι προτιμώ να είμαι μόνη μου από το να ζω με κάποιον άλλο και να είμαι μόνη μου. Νιώθω μια περίεργη, ωραία μοναξιά που με ηρεμεί, δεν με πιέζει και δεν θέλω να χαλάσω την ισορροπία της. Δεν θέλω να ξαναζήσω πράγματα για τα οποία θα μετανιώσω, όπως αρκετά από αυτά που έζησα τα τελευταία χρόνια. Εφθασα να καταπιεστώ πολύ από κάποιες σχέσεις και να θέλω να φύγω από αυτές αλλά να μην μπορώ».

Οσον αφορά, τέλος, το πώς αντιμετωπίζει τον όρο «απόλυτη»; «Σαν ατάκα, στην πλάκα επάνω, ναι. Ετυμολογικά, όχι. Αν πιάσεις το απόλυτο τι σε περιμένει μετά και τι έχεις να περιμένεις κι εσύ; Τη φθορά. Για το απόλυτο ας μιλήσει ο Ηράκλειτος. Εγώ αυτό που θέλω είναι όσο έχω φωνή να τραγουδάω. Κι όσο τραγουδάω να υπάρχει κόσμος που να θέλει να με ακούσει. Το απόλυτη το αντιμετωπίζω ως πλάκα και μόνο».

ourlife
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top