Άννα Βίσση: Μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας"

0

Το " Όσο Έχω Φωνή" έκανε πρεμιέρα..
 Η Άννα Βίσση δίνει απαντήσεις για όσα πρόκειται να συζητηθούν στο " DOWN TOWN" στον Πάνο Ζόγκα και τον Τάσο Θεοδωρόπουλο...



Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το να εκθέσεις τη ζωή σου μέσα από ένα πρόγραμμα σαν το Όσο Έχω Φωνή κρύβει μια τάση λαιμαργίας εκ μέρους σου για φήμη;

"  Δεν το είδα έτσι. Αν θέλετε και τη γνώμη μου, περισσότερο ρισκάρω να χάσω από την εκπομπή παρά να κερδίσω , τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αυτό που λένε ¨μύθο γύρω από μένα¨."

Τότε γιατί το κάνεις;

"Κάθε άνθρωπος θέλει να λέει ιστορίες από τη ζωή του όταν ξέρει ότι υπάρχει ακροατήριο. Το έχει ανάγκη. Κι αυτή η εκπομπή είναι η ιστορία της δικής μου ζωής, όπως τρέχει αυτή τη στιγμή. Ούτε νιώθω ότι εκτίθεμαι - εφόσον γνωρίζω ότι η κάμερα γράφει απεναντί μου αλλά όποτε θέλω λέω¨stop¨,ούτε ότι ξεπουλάω την προωπική μου ζωή. Απλώς αφηγούμαι κόμματια της. Από τη στιγμή που όλοι έχουν μια εκδοχή του τι είναι η ΄Αννα Βίσση , πως ζει, πως περνάει, τι αισθάνεται, τι τρώει και τι την τρώει, και τη δημοσιεύουν αυτή την εκδοχή, γιατί να μη δημοσιεύσω κι εγώ τη δική μου για μένα, τώρα που τη ζω; Αν ένα ρεπορτάζ για τη ζωή μου πουλάει , γιατί να μην είμαι εγώ ή ιδία ο ρεπόρτερ στην τελική; Έχω κάθε δικαίωμα και το βρίσκω πολύ πιο funky, ευχάριστο και ψυχοθεραπευτικό, αν θες, από το να φτάσω 90 χρονών, να αγκαζάρω ένα δημοσιογράφο και να του υπαγορέψω μια βιογραφία με πικρίες από το παρελθόν. "




Στο πρώτο επεισόδιο του Όσο Έχω Φωνή είδαμεp πέντε ανθρώπους με τους οποίους είχες ερωτική σχέση. Τον Γιώργο Νταλάρα, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Νίκο Καρβέλα, τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Λάμπη Λιβιεράτο. Πιστεύεις ότι θα χαρούνε και οι τέσσερις γι ΄αυτή σου την αναφορά;

"Πρόκειται για  πέντε διαφορετικές προσωπικότητες. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι χαρούμενοι που είχαμε κάποτε σχέση και κάναμε παρέα. Δεν αποκάλυψα κάτι μυστικό. Και δεν προβληματίστηκα για το αν πρέπει να βγει αυτό στην εκπομπή ή όχι, επειδή πιστεύω ότι ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μας.Προσωπικά είμαι περίφανη για τη Ζωή μου. Το 99% των τραγουδιών που έχω πει μιλάει για τον έρωτα. Αν αυτό δεν πηγάζει από τη ζωή μου ή αν ντρέπομαι για την ερωτική μου ζωή, τι σόι ερωτική τραγουδίστρια είμαι;"

Στη Eurovision γιατί πήγες; Τι είχες να αποδείξεις;


"Δεν ξέρω. Ξέρω ότι υπέφερα από εκείνη την εμπειρία. Έβγαλα δύο κάλους στις φωνητικές μου χορδές και έκανα εγχείριση. Το ίδιο βράδυ της Eurovision είχα χτυπήσει δύο κορτιζόνες για να τα καταφέρω. Μάλλον ήταν ένα αθώο λάθος η συμμετοχή μου εκεί, που προέκυψε από τον παρορμητισμό μου ως fan της Eurovision. Ας πούμε ότι ήταν το ποπκόρν μου. Όχι , μαλακίες λέω. Μια χαρά το ήθελα και το έκανα. Αυτό που μετάνιωσα είναι ότι του έδωσα πολλή σημασία, ενώ έπρεπε να το δω σαν κάτι που πάω να κάνω just for fun. Το είχα δει και λίγο πατριωτικά..."

Όσο μεγαλύτερος σταρ είωαι κάποιος τόσο μεγαλύτερος στόχος γίνεται. Στη δική σου περίπτωση όμως, οι κατά καιρούς φήμες έχουν ξεπεράσει και τα X-Files. Από λάτρης της μαύρης μαγείας μέχρι και φορέας του AIDS,ως και νεκρή...

"Α ναι, αυτό το είχα ξεχάσει, που λέγανε ότι ερχόντουσαν το πτώμα το δικό μου και του Καρβέλα με το αεροπλάνο από το Λονδίνο. Από AIDS δεν είχαμε πεθάνει;"

Ναι, αλλά εκεί καλείσαι να προστατέψεις από την αγωνία και άλλους ανθρώπους, τα μέλη της οικογενειάς σου, για παράδειγμα;

"Κόιτα, πλέον έχουν πάθει και αυτοί ανοσία απέναντι σε φήμες και δημοσιεύματα.Και σε αυτό βοήθησε το ότι ακόμα και στα χειρότερα gossip reports είχα φροντίσει με απόλυτη ψυχραιμία να τους γυρίσω ως και στην πλάκα, για να μη φρικάρουν. Η ψυχραιμία είναι ένα απο τα προτερήματα μου. Έχω έναν αντρικό gay τρόπο να αντιμετωπίζω τα πράγματα. Ναι, λοιπόν, μάλλον είμαι ένας ομοφυλόφιλος " άντρας" . Ψυχικά και πνευματικά είμαι ομοφυλόφιλος. Μάλλον γι΄αυτό όταν είμαι στο εξωτερικό , που δεν ξέρουν ποια είμαι , μου την πέφτουν οι gay. Μια μέρα θυμάμαι, σε ένα βενζινάδικο στο Λος Άντζελες, με σταματάει ένας τύπος και μου λέει " Είμαι gay, αλλά πρέπει να σου πω ότι είσαι η ωραιότερη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου." Δεν το πίστεψα, γιατί μόλις είχα αγοράσει ένα περιοδικό με την Angelina Jolie στο εξώφυλλο. Παρ΄ όλα αυτά, μου έφτιαξε τη μέρα. "
zappit
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top