Καλομοίρα: “Ο Γιώργος έχει συνηθίσει να με βλέπει να φοράω μίνι στη σκηνή!”

0

Πριν λίγο καιρό έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Αριζόνα και αποθεώθηκε από το κοινό. Σήμερα ήταν στο σπίτι της και μαγείρευει ένα από τα αγαπημένα φαγητά του συζύγου της, ενώ είναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή να μεταμορφωθεί σε pop star και να ανέβει στη σκηνή. Ο λόγος για την Καλομοίρα που εδώ και ένα χρόνο ανήκει στο club των παντρεμένων και μένει μόνιμα στην Αμερική, αλλά δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα και κάθε φορά επιστρέφει με μια καινούρια έκπληξη για τους θαυμαστές της.
Η γλυκιά Καλομοίρα κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το φορτωμένο πρόγραμμά της (σπουδάζει σε αμερικάνικο Πανεπιστήμιο) και μίλησε στο TLIFE για τις σέξυ εμφανίσεις της στη σκηνή, τα επόμενα σχέδιά της και τη ζωή της ως παντρεμένη. Ενώ, δεν δίστασει να αποκαλύψει πως τα πάει με το νοικοκυριό και αν ο αγαπημένος της Γιώργος ζηλεύει όταν την βλέπει να εμφανίζεται τόσο σέξυ στη σκηνή.

Πριν λίγες μέρες έδωσες μια μεγάλη συναυλία στην Αριζόνα. Πώς τα πέρασες εκεί και πως σου φάνηκε όλη αυτή εμπειρία;
Πέρασα πολύ ωραία στην Αριζόνα. Ήταν η πρώτη μου φορά εκεί και ο κόσμος ήταν πάρα πολύ ζεστός και ενθουσιασμένος. Είμαι χαρούμενη που είχαμε χρόνο και να δούμε λίγο τα ωραία της Αριζόνα. Μια από τις ημέρες ανεβήκαμε σε ένα βουνό... Ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με το διάσημο χορογράφο της συναυλίας, που έχει συνεργαστεί με αρκετές επώνυμες σταρς;
Ο Bijan έχει τόσο ταλέντο και μου έχει μάθει πολλά πράγματα για το χορό. Έχει δουλέψει με τον Jay-Z, την Rihanna και τον Kanye West. Ήταν τιμή μου όταν είπε να χορογραφίσει το tour μου. Είναι πολύ professional και τον ενδιέφεραν πολύ οι λεπτομέρειες, που είναι κάτι που λατρεύω!
Θα σε ενδιέφερε να κάνεις διεθνή καριέρα;
Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί “ναι” είμαι σε αυτήν τη δουλειά και είναι πολύ glamorous και τα λοιπά, αλλά εκτός από τη δουλειά μου αρέσει πολύ η απλή ζωή. Αν γινόμουν πιο διάσημη θα έχανα την ισορροπία που έχω τώρα. Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να πάω στο Πανεπιστήμιο όπως πάω τώρα!

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου; Σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα στο εξωτερικό ή θα επιστρέψεις κάποια στιγμή στην Ελλάδα;
Το βασικό μου σπίτι είναι στο εξωτερικό, αλλά πάντα βάζω ως προτεραιότητα το να είμαι στην Ελλάδα, τουλάχιστον έξι μήνες. Είναι πέντε με έξι μήνες σπαστά το χρόνο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να είμαι κοντά στους θαυμαστές μου στην Ελλάδα που μου δείχνουν πάντα αγάπη και υποστήριξη. Τους αγαπώ πολύ και τους σέβομαι για την “αφοσίωση” που μου δείχνουν.
Στα τέλη Αυγούστου η Νέα Υόρκη βρέθηκε σε συναγερμό εξαιτίας του κυκλώνα Άιριν και πολλά σπίτια εκκενώθηκαν. Εσύ πώς ένιωσες που έζησες από κοντά αυτά τα γεγονότα; Φοβήθηκες;
Φοβήθηκε γιατί ήταν το μόνο πράγμα που άκουγες στην τηλεόραση. Εννοείται πως πήγα στο super market και αγόρασα τα βασικά πράγματα για να έχουμε στο σπίτι (όπως κεριά, φωτοβολίδες, μπαταρίες, νερό κλπ). Ευτυχώς πέρασε και έγινε μικρή ζημιά κοντά στο σπίτι μας. Η καρδιά μου πάει όμως, σε αυτούς που πόνεσαν από την καταστροφή...

Όταν ήρθες πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα όλη μίλησαν για την σέξυ εμφάνισή σου. Εσύ νιώθεις σέξυ στη σκηνή; Ο Γιώργος ζηλεύει όταν εμφανίζεσαι στη σκηνή με κορμάκια;
Στη σκηνή νιώθω σαν άλλος άνθρωπος... Η σκηνή για 'μένα είναι εκεί που είμαι η “Καλομοίρα”. Είναι σαν να είμαι στο θέατρο και να γίνομαι αυτό που θέλει το συγκεκριμένο τραγούδι! Όσο για τον Γιώργο, έχει συνηθίσει το να φοράω κοντά στη σκηνή. Ξέρει ότι είναι για το show μου και ρωτάω και τη γνώμη του πολλές φορές...
Το Σεπτέμβρη είχες την πρώτη επέτειο γάμου. Πώς έχεις περάσει αυτόν τον πρώτο χρόνο ως παντρεμένη με τον Γιώργο; Ποιες είναι οι όμορφες και ποιες οι δύσκολες στιγμές στο γάμο; Έχει αλλάξει η ζωή σου;
Ναι, δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα πέρασε ένας χρόνος! Γιορτάσαμε την επέτειο στις 27 Σεπτεμβρίου, αντί για 26 φέτος, γιατί είχα ένα σημαντικό τεστ και έπρεπε να διαβάσω και ο Γιώργος ήθελε να δει στην τηλεόραση την αγαπημένη του ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο. Έτσι είπαμε “no problem” θα γιορτάσουμε αύριο την επέτειο μας! Και πράγματι το κάναμε αυτό. Ο Γιώργος μου πήρε τριαντάφυλλα και σοκολάτες και για έκπληξη μου καθάρισε όλο το σπίτι! Μετά πήγαμε στο αγαπημένο μου ιταλικό εστιατόριο στο “George Town”, που έχει πολύ νόστιμα μακαρόνια. Περάσαμε τόσο όμορφα. Νιώθω ότι όταν ήμασταν αρραβωνιασμένοι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Τώρα που είμαστε παντρεμένοι νιώθω ότι όλα είναι πιο cool και ήρεμα. Τα συζητάμε όλα και είμαστε πιο ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον.

Πώς τα πηγαίνες μέχρι στιγμής με το νοικοκυριό. Έχεις μάθει να μαγειρεύεις; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου;
Άσε ακόμη μαθαίνω! (γέλια) Ξέρω να κάνω ωραίο αυγολέμονο και σήμερα έφτιαξα steaks. Φτιάχνω και πουρέ με σπανάκι και μπρόκολο. Έχω πολλά να μάθω ακόμη, αλλά δόξα τω Θεώ... προσπαθώ!
Οι γονείς σου και τα πεθερικά σου σε βοηθούν με το σπίτι;
Δυστυχώς, οι γονείς μου είναι 4 ώρες μακριά, αλλά όταν έρχεται η μητέρα μου την τρελαίνω και της ζητάω να με βοηθήσει σε όλα.
Έχετε σκεφτεί με τον σύζυγό σου το ενδεχόμενο να κάνετε ένα παιδάκι;
Φυσικά και το σκεφτόμαστε πάντα αυτό! Θέλω τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη και είμαι με τον άντρα μου, αλλά δεν θέλω να περιμένω πάρα πολλά... Λατρεύω την ανηψιά μου (Αναστασία) και θέλω πολύ να παίξει μια μέρα με την πρώτη ξαδέλφη της!



tlife
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top