Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν με απατούσε ο άντρας μου, θα αρρώσταινα»

0

Για την εκπομπή “Μιλα” την απόφασή της να ασχοληθεί καθαρά με το κομμάτι της ψυχαγωγίας και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο νέο concept, στο οποίο και πιστεύει πολύ μίλησε η Τατιάνα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξή της στην “Πρωινή Μελέτη”, αναφέρθηκε στην απόφασή της να δοκιμάσει φέτος το κάτι διαφορετικό και αποκάλυψε την άποψή της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Το καλοκαίρι δεν σκέφτηκα καθόλου την εκπομπή επειδή πέρυσι έζησα μια θυελλώδη χρονιά. Όταν γύρισα, ένιωθα ότι πλέον δεν θέλω να κάνω αυτό που κάνω. Ένιωθα ότι θέλω να περάσω καλά. Να γελάσω και διασκεδάσω το δίωρο της εκπομπής μου. Ημουν για πολλά χρόνια σόλο καριέρα και ένιωθα ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο. Σκέφτηκα λοιπόν ότι μέσα από μια γυναικοπαρέα ήξερα ότι θα περάσω καλά.

Πόσο δύσκολη ήταν όμως για εκείνη η απόφαση να αλλάξει concept στην εκπομπή;

“Για 'μένα η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη. Όλα αυτά τα χρόνια χειριζόμουν δημοσιογραφικά τα πράγματα. Το εαυτό μου δεν τον έκθετα ποτέ. Αν θέλεις να κάνεις γυναικοπαρέα όμως πρέπει να το αποφασίσεις. Δεν μπορεί να είναι οι άλλες στην γυναικοπαρέα και εσύ από έξω να καταγράφεις. Ή θα το κάνεις το εργάκι ή όχι. Είπα τέλος η ιστορία είμαι δημοσιογράφος και σκέφτηκα αν θέλω να κάνω ψυχαγωγία. Είπα: “θέλεις να κάνεις ψυχαγωγία ή δεν θέλεις; Να μπεις καθαρά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και να ξεχάσεις αυτά που ήξερες;”. Ήθελα πολύ να κάνω αυτό το concept, το έχω πιστέψει πολύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα.

Πρωινό Ant1: «Θέλω πρώτα να το δω και μετά να κρίνω. Ως πρώτη αίσθηση θέλω να δώ πρώτα την Φαίη και τον Γιώργο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν και οι άλλοι».

Για την Ευγενία Μανωλίδου είπε: “Η Ευγενία έχει έναν καθωσπρεπισμό στο στυλ. Ο λόγος που ενόχλησε ήταν το ότι έκανε το πιο σκληρό ριάλιτι των τελευταίων χρόνων και είχε αυτό το ευγενικό ατσαλάκωτο καθωσπρεπισμό. Γι' αυτό την μίσησαν”.

Νάντια Μπουλέ: «Είναι παρεξηγημένη». Ευγενία Μανωλίδου: «Ο Ant1 έβαλε την πιο καθωσπρέπει παρουσιάστρια να κάνει το πιο σκληρό ριάλιτι. Σατανικό».

Θα πήγαινε στο Dancing; «Όχι. Θέλει πάρα πολλή δουλειά. Πρέπει να δουλεύεις τα σαββατοκύριακα και εγώ προσωπικά το έχω κάνει μία φορά στην ζωή μου, όσο είμαι παντρεμένη με παιδιά: Όταν έκανα το fame story και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Να’σαι κάθε μέρα στην τηλεόραση, να έχεις οικογένεια και να κάνεις και αυτό; Μην κοιτάς εσύ που δεν έχεις παιδιά. Ούτε άντρα δεν είχες όταν πήγες».

Εκτός από επιτυχημένη επαγγελματίας, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι σύζυγος και μητέρα. Όμως, όπως εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη, έχει τύψεις γιατί θα ήθελε να ανταποκρίνεται ακόμη περισσότερο στον ρόλο της, τόσο απέναντι στον Νίκο Ευαγγελάτο, όσο και στα παιδιά της. «Με τρώει που δεν πηγαίνω εγώ με τα παιδιά μου στα εξωσχολικά τους και πηγαίνει η μάνα μου. Με τρώει που δεν είμαι η τέλεια σύζυγος και το βράδυ που έρχεται ο άντρας μου στο σπίτι, δεν είμαι ήρεμη και γλυκιά, να τον πλησιάσω και να του πώ, αγάπη μου τι κάνεις; Να σου κάνω ένα μασάζ; Είμαι μια γυναίκα κουρασμένη», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Σεπτέμβρης είναι ο χειρότερος μήνας του χρόνου. Είμαι κακή μάνα, κακή σύζυγος και γενικά τα κάνω όλα σκ…. ά. Μετά, μόλις μπει ο Οκτώβρης, προς Νοέμβρη, αρχίζω και αλλάζω. Ηρεμώ, μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι και αρχίζω να βγαίνω έξω, να κάνω τις εκπληξούλες μου, είμαι πιο τρυφερή, πιο σέξι, όλα αυτά».

Πριν από λίγο καιρό, η Τατιάνα είχε αποκαλύψει ότι έχει ψάξει το κινητό του συζύγου της και μάλιστα παραπάνω από μία φορά. Πώς νιώθει γι'αυτό; «Έχω σκεφτεί μην τυχόν προκαλέσω κακό στον εαυτό μου, δηλαδή αυτό μου περνάει από το μυαλό, αλλά παρ’ όλα αυτά το έχω κάνει και όχι μία φορά. Να σου πώ όμως κάτι; Ο Νίκος είναι πάρα πολύ κύριος. Δεν μου έχει δώσει ποτέ αφορμή να πώ ή να κάνω το παραμικρό. Ακόμη και όταν βγαίνουμε έξω ή βλέπουμε μια ταινία με μια πανέμορφη ηθοποιό, μία καλλονή, κι εγώ πώ τί όμορφη που είναι, ούτε καν θα συμφωνήσει με αυτό. Είναι πάρα πολύ προσεκτικός στον τρόπο του», ανέφερε, χωρίς να διστάσει να μιλήσει εντελώς ανοικτά για την σχέση της με τον άντρα της. «Εκείνος έβαλε τους όρους στην σχέση μας. Δηλαδή από την αρχή, εκείνος ήταν το ισχυρό στοιχείο κι εκείνος έχει βάλει τους κανόνες και τους όρους στο καθετί. Αρα, με τον τρόπο που κινήθηκε αυτός, πορεύτηκα κι εγώ. Ο Νίκος είναι άντρας για οικογένεια. Και θα τα καταφέρει ό,τι κι αν γίνει». 13.5 χρόνια μαζί, όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα στον γάμο της, το χειρίζεται η ίδια. «Την κρίση, την χειρίζομαι εγώ. Εγώ πρέπει να κάνω την επαναπροσέγγιση. Εάν δεν του μιλήσω εγώ, δεν θα μου μιλήσει ποτέ. Σκάω, αρρωσταίνω με αυτό, αλλά το κάνω».

Απιστία: Θα την συγχωρούσε; «Αν μιλάμε γι’αυτήν την στιγμή της ζωής μου, που είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, θεωρώ ότι θα αρρώσταινα. Θα πάθαινα δηλαδή κάτι κατ'αρχήν σοβαρό σε σωματικό επίπεδο. Δεν θα μπορούσα να φάω, ή να κοιμηθώ. Από εκεί και πέρα, επειδή είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα, δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να ελέγξω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντιδρούσα και τί θα έκανα».

Κεφάλαιο οικονομική κρίση: «Φυσικά και μας έχει επηρεάσει. Εχει αλλάξει όλη μας η καθημερινότητα. Από το φαγητό που θα φτιάξω, μέχρι το τι θα πάρω από το σούπερ μάρκετ. Εγώ προσωπικά, όχι μόνο δεν κάνω καμία υπερβολή, αλλά στερούμαι κιόλας κάποια πράγματα. Όμως, εδώ στην δουλειά, φοράω τόσα πολλά ρούχα και παπούτσια, τα οποία φυσικά δεν είναι δικά μου γιατί μου τα φέρνουν οι στιλίστες, που όταν τελειώσω την μέρα μου, έχω γεμίσει από την γυναικεία μου ματαιοδοξία που δεν έχω ανάγκη να αγοράσω τίποτα».

Ο μεγαλύτερός της φόβος είναι ό,τι αφορά την υγεία την δική της και της οικογένειάς της. Τί θα άλλαζε πάνω της; «Θα ήθελα να μην είμαι τόσο εγωίστρια. Να μην θυμώνω τόσο εύκολα και να μπορώ να διαχειρισθώ τον θυμό του άλλου ευκολότερα. Θέλω να πάω σε ψυχολόγο, αλλά δεν προλαβαίνω!»

stifora
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top