Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα παρασκήνια μέσα στην ολομέλεια της βουλής κατά την ψηφοφορία. Πολλά τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν από βουλευτές που δεν προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο.
Ο Γιάννης Βούρης, για τον οποίο μαδάγαμε την μαργαρίτα για το παραιτηθεί ή όχι, φαίνεται πως εξηγεί στην συνάδελφο του στην βουλή αλλά και στο θέατρο Πέμη Ζούνη γιατί άλλαξε στάση.
Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Θ. Πάγκαλος και Αλέξης Τσίπρας
Αντιθέτως ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μεσ τα χαμόγελα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
Ο Υπουργός Οικονομικών κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας επισκέφθηκε τα έδρανα της αριστεράς και συνομίλησε και με τον Φώτη Κουβέλη
Λίγο αργότερα από την θέση του υπουργού αυτή την φορά συνομίλησε με τον γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ Κώστα Τασσούλα.
Ο Δημήτρης Ρέππας τα έλεγε με τους βουλευτές του ΛΑΟΣ και συγκεκριμένα με τον Κυριάκο Βελόπουλο ενώ την συζήτηση παρακολουθούσε και ο Γιώργος Ανατολάκης.
Αλλά και η παρουσία του Κώστα Καραμανλή δεν πέρασε απαρατήρητη. Μετά από πολύ καιρό τον είδαμε να συνομιλεί δημοσίως με τον παλιό του συνεργάτη Γιάννη Ανδριανό.
Γι άλλη μια φορά πάντως κάθισε δίπλα στην Όλγα Κεφαλογιάννη και όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας έδειξε με πολύ πειστικό τρόπο την αντίθεσή του στο «χαράτσι» για τα ακίνητα
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.