H Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, με αφορμή την καταγγελία της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή, απευθύνθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, για την τιμή του ψωμιού.
Σύμφωνα με την οργάνωση των καταναλωτών, η κ. Κανέλλη αναφέρθηκε στην ακριβή τιμή πώλησης του ψωμιού στην περιοχή της Αθήνας, αλλά η τιμή αυτή στα αρτοποιεία της Κρήτης και στα άλλα σημεία πώλησης, είναι πολύ ακριβότερη των 0,60 ευρώ, αφού κυμαίνεται από 1-1,20 ευρώ.
Οι καταναλωτές διερωτώνται πλέον γιατί η φραντζόλα να τιμάται σε αυτή την τιμή και παραπέμπει το θέμα με επιστολή της στην Ανεξάρτητη Αρχή - Επιτροπή Ανταγωνισμού, κοινοποιώντας την παράλληλα και στον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδη, για διερεύνηση ενδεχόμενων εναρμονισμένων πρακτικών.
newscode
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.