Όπως παραδέχθηκε η τραγουδίστρια έμαθε εντελώς τυχαία για την περιπέτεια
υγείας της γιαγιάς της από μια φίλη της, παρ’ όλ’ αυτά έτρεξε αμέσως δίπλα της μόλις έμαθε τα άσχημα νέα.
Oι δυο γυναίκες είχαν πολύ καιρό να βρεθούν, αφού ως γνωστόν είχαν συγκρουστεί μετά το θάνατο του Μ. Λαζαρίδη. Η Αγγελική πάντως θέλησε να αποδώσει την... έλλειψη επικοινωνίας στις... επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Όσο για τα καλά νέα που συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει καμία κουβέντα, λέγοντας ότι δεν είναι η ώρα για τέτοιες συζητήσεις. Ας γίνει καλύτερα η γιαγιά της και τα ευχάριστα θα της τα ανακοινώσει εν καιρώ.
newpost
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.