απορρόφηση της TBANK από το ΤΤ.
Κοινή ημερομηνία ισολογισμών μετασχηματισμού έχει ορισθεί η 31.03.2011.
Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής των μετοχών της TBANK προς τις νέες μετοχές της ΤΤ είναι 50 υφιστάμενες μετοχές της TBANK προς 1 νέα μετοχή της ΤΤ.
Δεν θα επέλθει μεταβολή στον αριθμό των μετοχών της ΤΤ που κατέχουν οι υφιστάμενοι μέτοχοι.
Η πραγματοποίηση της ανωτέρω συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως του σχεδίου συμβάσεως συγχώνευσης από τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων των συγχωνευόμενων εταιρειών, καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων αρχών.
euro2day
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.