διακοπές του στο Μαϊάμι, παρέα με τους φίλους του.
Φορώντας την πολύχρωμη βερμούδα του, ο πρωταθλητής Ευρώπης Πικέ, ξεκουράζεται και χαλαρώνει με την αντροπαρέα στις ξαπλώστρες της παραλίας, και φαίνεται να το απολαμβάνει!
Και επειδή ο 24χρονος αμυντικός είναι λάτρης των watersports, περνά αρκετή ώρα κάνοντας jetski, είτε μόνος του, είτε με συνοδηγό κάποιον φίλο του και, από ότι φαίνεται, το κατευχαριστιούνται!
Ο Πικέ κυκλοφορεί στην παραλία εντελώς απλός και ακομπλεξάριστος, σαν κοινός λουόμενος, και δεν αρνείται να υπογράψει αυτόγραφα και να βγει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του! Και φρόνιμος και σεμνός!
Βέβαια, ο Ζεράρ δεν μένει πολλές μέρες μόνος του, καθώς η αγαπημένη του Shakira ξεκλέβει διήμερα από την περιοδεία της στο Μεξικό, και πετιέται απέναντι, στο Μαϊάμι, για να περνούν οι δύο τους όσο πιο πολύ χρόνο μπορούν μαζί!
real.gr
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.