Από την Πάτμο ξεκίνησε τις διακοπές του ο Δημήτρης Βλάχος. Ο γνωστός ηθοποιός που τον περασμένο χειμώνα αναστάτωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις πλάκες του, βρέθηκε
για λίγες μέρες στο νησί της Αποκάλυψης.
Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τον απαθανάτισε στην παραλία του Κάμπου, την ώρα που έπινε χαλαρός το ποτάκι του. Βουτιές, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ δεν απουσίασαν από το καθημερινό του πρόγραμμα.
Ο ίδιος κατά τη διαμονή του στο νησί έμενε στην περιοχή Σκάλα, ενώ εξερεύνησε όλες τις γνωστές παραλίες της Πάτμου.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.