προορισμό τον τελευταίο χρόνο, την Άνδρο.
Η παρουσιάστρια συνάντησε εκεί τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο και ξεκίνησε τις φετινές της διακοπές. Στα Άχλα όπου βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα του επιχειρηματία, η Ελένη θέλει να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.
Εκεί θα παραμείνει και για αρκετά μεγάλο διάστημα και ίσως και για όλο το καλοκαίρι καθώς η Άνδρος είναι πλέον το πιο αγαπημένο νησί της Ελένης. Και όχι άδικα βέβαια αφού μαζί με τον αγαπημένο της.
Την ημέρα που εντόπισε το ζευγάρι ο φωτογραφικός φακός του Hello στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα του επιχειρηματία η οποία ήταν γεμάτη από κόσμο, οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και έφυγαν με ένα φουσκωτό για μία απομονωμένη παραλία ώστε να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.