Όλα όσα θέλατε να μάθετε για την επιμήκυνση πέους!

0
Το αν το μέγεθος του πέους παίζει ρόλο αποτελεί μέχρι σήμερα ένα μυστήριο. Οι απόψεις διίστανται. Πρόκειται, μάλλον, για θέμα γούστου. Παρόλ’ αυτά, για όσους άνδρες
αισθάνονται ανασφάλεια για το μέγεθος του... «όπλου» τους υπάρχουν λύσεις: η επιμήκυνση!

Αλήθεια, πρέπει να έχεις ακούσει τη φράση «επιμήκυνση πέους» εκατοντάδες φορές. Γνωρίζεις όμως τι σημαίνει; Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις στη συνέχεια.


Πώς γίνεται η αισθητική φαλλοπλαστική;

Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο ενημερώνει πως «η αισθητική και λειτουργική φαλλοπλαστική είναι ουσιαστικά μία αλλαγή της σχέσης του ανατομικού έσω φαλλού με το έξω τμήμα του, το οποίο είναι και ορατό». Το έσω τμήμα, δηλαδή, αλλάζει θέση με αυτό που συνδέεται με το ηβικό κόκαλο. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης επιμήκυνσης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και πάχυνση, αυξάνοντας την περίμετρο του φαλλού με φύλλα από ειδικά επεξεργασμένο δέρμα και λίπος. Η νέα τεχνική για την μεγέθυνση περιλαμβάνει ένα ειδικό βιοσυνθετικό υλικό (scafoil), το οποίο, όταν εμποτίζεται με τον ορό του ίδιου του άνδρα αποκτά ιδιότητες αυτομοσχεύματος.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, η επέμβαση διαρκεί περίπου μία ώρα, δεν χρειάζεται νοσηλεία, ούτε ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση και, φυσικά, πραγματοποιείται από ειδικευμένο γιατρό, ουρολόγο ή πλαστικό.

Μέχρι πόσα εκατοστά μπορεί να επιμηκυνθεί;

Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να προσφέρει αύξηση, όσον αφορά το μήκος, κατά 2 έως και -μέγιστο- 5 εκατοστά.
Υπάρχει πόνος μετεγχειρητικά;

Πόνος σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει. Μόνο σε φάση στύσης, για έως μία εβδομάδα μετά την επέμβαση, μπορεί να υπάρξει ήπιος πόνος. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από το αν ο γιατρός θα βάλει ελαστικό επίδεσμο μετά το χειρουργείο και πόσο γρήγορα θα αφαιρεθεί ο επίδεσμος αυτός –καλό είναι να μην αφαιρεθεί νωρίτερα από όσο θα συμβουλεύσει ο γιατρός.

Το νιώθεις σαν ξένο μέλος στο σώμα σου;

Όχι, εφόσον δεν τοποθετείται κάποιο μόσχευμα αλλά γίνεται τομή κρεμαστήριου συνδέσμου στην ρίζα του πέους. (Πρόκειται για τον σύνδεσμο που δίνει ανοδική κλίση στο πέος όταν βρίσκεται σε στύση).

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα ή πρέπει να επαναλάβει κανείς την εγχείρηση;

Μετά την αποκατάσταση και για τουλάχιστον δύο μήνες κάθε νύχτα πρέπει να τοποθετείται το extender, ένα μηχάνημα που «τραβάει» το πέος για να διατηρηθεί το μήκος του, καθώς υπάρχει η τάση να γίνονται συμφύσεις. Αν δεν τοποθετηθεί αυτό το μηχάνημα το πέος μπορεί όχι μόνο να επανέλθει στο αρχικό του μέγεθος, αλλά ακόμα και να μικρύνει.

Υπάρχουν κίνδυνοι; Π.χ. να μην ξανα υπάρξει στύση ή να εμφανιστεί καρκίνος

Καρκίνος όχι, αλλά μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στύσης και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να προσέξει κανείς πριν προχωρήσει σε μία τέτοια επέμβαση: Πριν από κάθε επέμβαση πέους θα πρέπει να γίνεται έλεγχος της ανατομίας και της αγγειακής λειτουργίας του. Η εξέταση μπορεί να γίνει με δυναμικό Doppler πέους και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μετά την επέμβαση. (Διαβάστε περισσότερα για το πόσο σημαντικό είναι το Doppler πέους σε θέματα στυτικής δυσλειτουργίας εδώ.)

Μπορείς να αρχίσεις “δράση” αμέσως;

Ναι, συνήθως μετά τον πρώτο μήνα.

Πόσο κοστίζει;

Ανάλογα την επέμβαση που θα χρειαστεί κανείς (π.χ. επιμήκυνση, πάχυνση ή και τα δύο), το κόστος ξεκινά από 2.000-3.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 10.000 ευρώ.

Σημειώστε ότι…

Σύμφωνα με το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο, το φυσιολογικό μέγεθος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 12 έως 16 εκατοστά.

newsit
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top