Ο Νίκος Βέρτης πάντρεψε τον πιστό θαυμαστή του από την Κρήτη, Παναγιώτη Χριστοφόρου με την αγαπημένη του Μαρία Ρούσου.
Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ” η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε
με όλες τις κρητικές παραδόσεις το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου στο Ηράκλειο. “Ο Νίκος ήταν πολύ χαρούμενος και συγκινημένος.
Είχε δώσει υπόσχεση στον Παναγιώτη πριν από χρόνια ότι θα γίνει κουμπάρος στον γάμο του κι όταν του έγινε η πρόταση από το ζευγάρι, εκείνος δέχθηκε με χαρά να τους παντρέψει.
Η φιλοξενία που δέχθηκε στην Κρήτη ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Ο Νίκος ενθουσιάστηκε με τις τοπικές γαμήλιες παραδόσεις.” περιγράφει πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή.
Εκεί βρέθηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου όπου το κέφι απογειώθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή με τον Νίκο Βέρτη και τραγούδησαν επιτυχίες τους!
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.