«Ισλαμική» προβοκάτσια κατά Καμίνη για το Gay Pride

0

Πανικός από το πουθενά έχει προκληθεί στο Δήμο Αθηναίων αυτή τη φορά με αφορμή το Gay Pride που πρόκειται να διοργανώσει ο
Δήμος.

Μια επιστολή μουσουλμάνων που ζούν στη χώρα μας προς τον δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη, με υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο του δημάρχου και των ομοφυλοφίλων καθώς και με απειλές για βίαιες διαμαρτυρίες εάν το Gay Pride πραγματοποιηθεί.

Τα πηγαδάκια στο δήμο είναι “πήραν φωτιά” σχετικά με το θέμα ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας.

Ανύπαρκτη για τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας (ΜΕΕ) είναι η Μουσουλμανική Κοινότητα Ελλάδος «ΑΜΑΝ» (Αντιεξουσιαστές Μουσουλμάνοι Αδελφοί Νοσοκόμοι), που με ανακοίνωσή της -που δημοσιεύεται σε δημοσιογραφικούς ιστότοπους και ιστολόγια- στρέφεται κατά του Γιώργου Καμίνη για την απόφασή του να υποστηρίξει το Athens Gay Pride, ενώ απειλεί με θάνατο τους ομοφιλόφυλους που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Η «ανακοίνωση» των «ΑΜΑΝ»

Οι «ΑΜΑΝ», (Αντιεξουσιαστές Μουσουλμάνοι Αδελφοί Νοσοκόμοι), στην ανακοίνωσή τους, απειλούν με θάνατο όσους ομοφυλόφιλους συμμετάσχουν στο Athens Gay Pride. Στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι «Ο κ. Καμίνης μπορεί να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά ας επιτρέψει και σε εμάς να διαμαρτυρηθούμε ακόμη και με χρήση βίας εναντίον τους σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας», λένε χαρακτηριστικά στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον οποίο κατηγορούν για «ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του, αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ».

Πιο αναλυτικά:

Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ.

Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.

Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα.

Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση”

Η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

«Με αφορμή δημοσίευμα που αναπαράγεται εδώ και δύο εβδομάδες στο Διαδίκτυο όπου ανυπόγραφα κάποια μουσουλμανική κοινότητα Ελλάδος καταδικάζει το gay parade της Αθήνας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι ουδέποτε εκδώσαμε κάποια τέτοια ανακοίνωση.

Επίσης δεν γνωρίζουμε ποιο σωματείο μουσουλμάνων μπορεί να έχει εκδώσει κάτι τέτοιο, καθώς αυτό κυκλοφορεί ανυπόγραφα και αναμεταδίδεται από διάφορα blogs υπονοώντας ότι η ΜΕΕ έχει βγάλει το ανακοινωθέν.
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top