Σαμαράς: Ξεκινάει η αντεπίθεση- Αντισταθείτε

0

Αθήνα

«Αντισταθείτε. Εμείς έχουμε εναλλακτική πρόταση. Θα σαρώσουμε. Πέρυσι που αντισταθήκαμε (σ.σ. εννοούσε την καταψήφιση στο μνημόνιο) νίκησε ο φόβος. Φέτος εμείς
είμαστε το ρεύμα που θα νικήσει το φόβο». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς ξεκίνησε την επικοινωνιακή και πολιτική του αντεπίθεση για το Ζάππειο ΙΙ, μιλώντας πριν από λίγο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Εν μέσω ένθερμων χειροκροτημάτων, από τα μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, ο κ. Σαμαράς, παραμονές των φοιτητικών εκλογών, υπεραμύνθηκε της οικονομικής πρότασης που παρουσίασε στο Ζάππειο ΙΙ, λέγοντας ότι το σχέδιο είναι μετρήσιμο και ρεαλιστικό και είπε: «Το ταξίδι είναι δύσκολο, αλλά ελπιδοφόρο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε ότι πρώτη η Ν.Δ. τόλμησε και μίλησε για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τόνισε με έμφαση: «Μιλάμε για επανεκκίνηση της οικονομίας και επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου».

Παράλληλα αναφέρθηκε στους συνταξιούχους, επαναλαμβάνοντας την υπόσχεσή του, ότι θα τους «δώσει πίσω την αξιοπρέπεια, που τους πήρε η κυβέρνηση» και σημείωσε με έμφαση, ότι η Ν.Δ. έχει κοστολογήσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει αυτό.

«Θα ξαναφέρουμε την ελπίδα, με περηφάνια και αξιοπρέπεια, στηριζόμαστε στο φιλότιμο του λαού, το οποίο δεν έχει χρώμα» είπε.


Συνάντηση με Παπούλια
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μετά από αίτημά του θα συναντηθεί αύριο το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, τον οποίο και θα ενημερώσει και για το «Ζάππειο ΙΙ», την οικονομική πρόταση της Ν.Δ.

Η συνάντηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς αναμένεται να γίνει λίγες ώρες μετά την χθεσινή έκκληση του κ. Παπούλια για σύγκλιση των πολιτικών δυνάμεων μπροστά στην κρίση.

Από τη Ν.Δ. αρνούνται να σχολιάσουν την παρότρυνση του κ. Παπούλια, αν και στο εσωτερικό γίνεται μεγάλη συζήτηση για την αλλαγή πλεύσης που πρέπει να υπάρξει από την ηγεσία της Ν.Δ.


Το τηλεφώνημα Παπανδρέου-Σαμαρά
«Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στο θέμα της συναίνεσης με σαφήνεια στο Ζάππειο. Οτι είχε να πει εκεί το είπε» είναι η γραμμή της Ν.Δ. όπως είπε ο εκπρόσωπός της κ. Ι. Μιχελάκης, στα όσα συζητούνται περί της ανάγκης εθνικής συνεννόησης.

Ο κ. Μιχελάκης, επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά, για την οποία σας πληροφόρησε από χθες το απόγευμα το Βήμα, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα πέπλο μυστηρίου». Ο κ. Μιχελάκης είπε ότι δεν υπάρχουν άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες και επανέλαβε ότι ο κ. Σαμαράς, ότι το θέμα της συναίνεσης το ξεκαθάρισε στο Ζάππειο.

tovima
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top