τρόπο, συμπεριλαμβανομένων και των εκλογών.
Είπε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα προσδιορίσουν την πορεία του έθνους το αμέσως προσεχές διάστημα, και πρόσθεσε ότι εντός των προσεχών ημερών, ο ΛΑΟΣ θα παρουσιάσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα.
Σχολιάζοντας το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον πρώην υπουργό Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντή, είπε ότι δεν θέλει να ασχοληθεί "με τον εν λόγω κύριο", υπονοώντας τον κ. Μεϊμαράκη, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περί ανάγκης στήριξης της κυβέρνησης, περιορίστηκε να πει ότι "μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη έκαναν σήμερα τρεις διαφορετικές δηλώσεις".
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.