"Τζεϊμς Ντιν ο Τσίπρας, η Παπαρήγα έφερε όλο το Στάλιν και ο Σαμαράς σαν το ανεκδοτο:"αει στο καλό εσυ κι ο γρύλλος σου"

0

Αυτό δεν είναι συμβούλιο αρχηγών.... είναι το τσίρκο Medrano!

Με τον γνωστό του τρόπο περιέγραψε σήμερα ο Πρόεδρος
του ΛΑΟΣ τον τρόπο με τον οποίο είδε την στάση των άλλων πολιτικών αρχηγών στην σύσκεψη υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έχω την αίσθηση ότι όλοι είχαν έλθει περιχαρακωμένοι. Ο κ. Σαμαράς ήρθε περιχαρακωμένος σαν το ανέκδοτο με το γρύλλο: Άει στο καλό κι εσύ και ο γρύλλος σου! Ό,τι και να του έδιναν, θα έλεγε όχι. Η κα Παπαρήγα είχε έρθει φέρνοντας μαζί της όλον τον Στάλιν κι ο κ. Τσίπρας ήρθε σαν τον Τζέημς Ντιν», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής τεχνοκρατών στην κυβέρνηση, τόνισε πως «ο κ. Παπανδρέου ζήτησε ονόματα τεχνοκρατών και πολιτικών προσώπων για να τα χρησιμοποιήσει στην κυβέρνηση. Για μένα, στην εκτίμηση που αποκόμισα, από την κατ’ ιδίαν συνάντηση την Τρίτη, ήταν έτοιμος ακόμη και να δώσει τη θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού στον κ. Σαμαρά και τα οικονομικά υπουργεία. Ήταν διατεθειμένος να ανοίξει το παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε μεταξύ άλλων:

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων. Και ενδεχομένως να συμβάλει και ο τρίτος, αν θέλει. Εγώ είμαι έτοιμος να μη συμμετέχω σε μια κυβέρνηση, αν αυτό ενοχλεί ή φοβίζει κάποιον. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει να προχωρήσει η Ελλάδα»

Εκτίμησε, πάντως, ότι δεν έχει κλείσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών: «Αν δεν τα βρούμε τώρα, νομίζω ότι θα γίνουν εκλογές πάρα πολύ σύντομα. Δεν ξέρω αν θα είναι μέσα στο καλοκαίρι, αλλά πάρα πολύ σύντομα. Είπα στον κ. Παπανδρέου ευθέως ότι δεν μπαίνω σε διαδικασία συναίνεσης με αυτήν την κυβέρνηση. Είναι αδύναμη και ανεπαρκής. Ο ΛΑΟΣ θα λέει όχι από εδώ και μπρος σε ό,τι έρθει στη Βουλή. Θα το καταψηφίζει, γιατί δεν μπορώ να ποντάρω σε ένα κουτσό άλογο».

Επιτέθηκε για ακόμα μια φορά εναντίον του Α. Σαμαρά, λέγοντας: «Θα μπορούσε να δείξει μια μεγαλοσύνη. Αλλά από την αρχή της πολιτικής του ζωής έδειξε ότι σκέπτεται περισσότερο τον εαυτό του από την πατρίδα. Έριξε μια κυβέρνηση, άρα αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος. Δεν έχει μεγαλείο. Αδυνατεί να συζητήσει. Δεν μιλά ούτε με τους αντιπροέδρους του. Όλος ο κόσμος διαφωνεί, ακόμη και οι βουλευτές του».

Για τους «αγανακτισμένους» και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Έχω την αίσθηση ότι είναι κάτι βαθύτερο. Χωρίς να καταλαβαίνουν οι άνθρωποι αυτοί μουντζώνουν τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία. Ανοίγει την όρεξη για περίεργα πράγματα. Φοβούμαι ότι κάποια στιγμή μπορούν να μπουν προβοκάτορες και να δημιουργηθούν περίεργα πράγματα».

Τέλος για το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκε στο συνέδριο της 'Δημοκρατικής Συμμαχίας", ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:«Το έκανα για να μη φέρω σε δύσκολη θέση τον Μητσοτάκη και τη Μαρίκα ποιό από τα παιδιά τους να προτιμήσω: το φυσικό ή το πολιτικό».

sarotiko
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top