δικαιούνταν, λες και είναι η τελευταία τάξη αυτής της κοινωνίας. Ε, όχι!».
Απο τα Νεα
Σχολιο:
Οχι δεν ειναι οι πρωην βουλευτες η τελευταια ταξη της κοινωνιας.
Η τελευταια ταξη της κοινωνιας ειναι ολοκληρος ο Ελληνικος λαος τον οποιο ριξατε στην ανεχεια και την ανεργια για να παιρνετε οι πρωην και οι νυν εσεις οι ανικανοι τον παχυλο μισθο σας εις βαρος του.
Και ο Ελληνικος λαος εχει δικαιωμα σε καλυτερες συνθηκες ζωης,καλυτερους μισθους,αναδρομικα που του τα κλεψατε με τις συνεχεις λιτοτητες,τα χρηματηστηρια,τα δομημενα ομολογα.
Και εμεις οι πληβειοι και υποδουλοι της δημοκρατιας σας εχουμε δικαιωμα να πουμε οχι να μην τα παρουν οι πρωην,δεν εφαγαν αρκετα?
Ντροπη,και θελετε και την εξουσια ε?
E, oχι και απο εμας λοιπον!!!
harrytsopanos
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.