Strauss-Kahn.
Όπως μεταδίδει το.. Dow Jones Newsires, ο Strauss-Kahn στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως το ΔΝΤ έχει λάβει αίτημα από τη χώρα για την παροχή χρηματοδότησης.
Στην ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του οργανισμού σημειώνει: “Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε γρήγορα σε διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική κυβέρνηση μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για ένα οικονομικό πρόγραμμα που θα έχει τη στήριξη των κύριων πολιτικών κομμάτων και θα παρέχει τη βάση για την οικονομική βοήθεια.”
“Είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια αποκατάστασης της ανάπτυξης και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας,” συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο ο Strauss-Kahn.
greece-salonika
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.