Το περιστατικό συνέβη στο 41ο χιλιόμετρο του δρόμου Καλαμάτα - Αρεόπολη, όταν μηχανή που οδηγούσε νεαρός κουκουλοφόρος έκλεισε το δρόμο στο αυτοκίνητο του 49χρονου.
Αν και ο άνδρας με ελιγμό του αυτοκινήτου του, απέφυγε την μηχανή, ο πεζός συνεργός του άρχισε να πυροβολεί προκαλώντας ζημιές στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και στο λάστιχο του πίσω τροχού.
Ο ταχυδρόμος ωστόσο ψύχραιμος, συνέχισε την πορεία του και αφού παρέδωσε τα χρήματα κατήγγειλε τους δράστες οι οποίοι αναζητούνται από τις αρχές.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.