Σχέσεις χωρίς προοπτική και ζώδια

0
Ποια ζώδια μπλέκονται εύκολα σε σχέσεις που δεν έχουν προοπτική;

Εδώ και πολύ καιρό, έχουμε δεί να έχει αλλάξει ο τρόπος που συνδεόμαστε με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει και τίποτα δεν υπόσχεται την «πολυπόθητη» συνέχεια.

Έτσι πολλοί από εμάς έχουμε μπεί σε μια μη αποδεκτή σχέση από το περιβάλλον μας, τη σχέση χωρίς προοπτική.

Ωστόσο και παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε λόγω αυτής της κατάστασης να καταπολεμήσουμε τις λεγόμενες «προσδοκίες» και το κρυφό μας φόβο για το μέλλον.

Το αποτέλεσμα θα είναι να είμαστε πιο ανεξάρτητοι και τελικά να βασίζουμε την ευτυχία μας στην σύνδεση μας με το τώρα, το παρόν.



Ο Κριός θα μπει σε μια σχέση χωρίς προοπτική, γιατί είναι φύση παρορμητική και του αρέσει να ζει το παρόν, το τώρα. Είναι πολλές φορές αντισυμβατικός, καθώς ακολουθεί τις επιθυμίες του και χωρίς να παρασύρεται από τη γνώμη των άλλων. Λέει ναι στις προκλήσεις της ζωής.



Ο Ταύρος είναι παιδί της ασφάλειας και δεν του αρέσουν τα απρόοπτα και έτσι αποζητά την συναισθηματική ηρεμία και σχέσεις με προοπτική. Έτσι όταν συνειδητοποιεί ότι μια κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει, προσπαθεί να εκλογικεύσει τα συναισθήματα του=και αποφεύγει εσκεμμένα να εμπλακεί. Ωστόσο δεν τα καταφέρνει πάντα.



Ο Δίδυμος είναι αυτός που αναζητά την περιπέτεια και για αυτό πολλές φορές θα επιλέξει μια σχέση χωρίς προοπτική και χωρίς να το πολυσκεφτεί. Είναι αρκετά χαλαρός στις εναλλαγές της προσωπικής του κατάστασης και δεν μπαίνει εύκολα σε δέσμευση.



Ο Καρκίνος είναι ο τύπος που θέλει τη σχέση με προοπτική και επηρεάζεται αρκετά από το περιβάλλον του και από τα ήθη και τα έθιμα. Ακόμα και εάν ελκύεται από μια τέτοια κατάσταση, θα αντισταθεί για να μην αντιμετωπίσει πιθανή λογοκρισία.



Το Λιοντάρι ακολουθεί τα πάθη του και σαν βασιλιάς κάνει τις επιθυμίες του πραγματικότητα. Για αυτόν δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο και για αυτό θα μπει σε μια σχέση χωρίς προοπτική, αρκεί βέβαια να μην χάσει την αίγλη του.



Ο Παρθένος είναι συντηρητικός, αλλά και σιγανό ποταμάκι και παραδόξως πολλές φορές μπαίνει σε σχέση χωρίς προοπτική και κάνει μοιραία λάθη. Έτσι καταλήγει μπερδεμένος και εκτεθειμένος. Συχνά παράξενες επιλογές.




Ο Ζυγός είναι το άτομο που απεχθάνεται τη μοναξιά και για να καλύψει υπαρξιακά κενά, μπαίνει σε σχέση με προοπτική. Ωστόσο δεν είναι και ο άνθρωπος που θα αποφύγει μία κατάσταση μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει το μέλλον.



Ο Σκορπιός αναζητά μια παθιασμένη κατάσταση και επειδή τυφλώνεται από τα πάθη του δεν μπορεί να εκτιμήσει εάν η σχέση του έχει τελικά προοπτική, ή όχι. Οι εμμονές του οδηγούν σε επιλογές που του κάνουν τη ζωή δύσκολη.



Ο Τοξότης κυρίως επιλέγει σχέσεις, όπου μπορεί να διατηρήσει την ελευθερία του και για αυτό δεν θα σκεφτεί το ενδεχόμενο της προοπτικής. Βέβαια μπορεί να είναι σε σταθερή κατάσταση χρόνια και να μην το προχωράει παρακάτω.



Ο Αιγόκερως είναι το άτομο της τάξης και της ηθικής και δεν θα επιλέξει μια σχέση που δεν έχει μια προοπτική, και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα την δέσμευση, αλλά κυρίως την κοινωνική αναγνώριση ή άλλη προσωπική φιλοδοξία.



Ο Υδροχόος είναι από τη φύση του ανατρεπτικός και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την λεγόμενη προοπτική. Παθιάζεται κυρίως για τα ιδανικά του και όχι με την αποκατάσταση του. Κυρίως μπαίνει σε αντισυμβατικές σχέσεις.



Ο Ιχθύς είναι το άτομο που φοβάται τις σχέσεις χωρίς προοπτική αλλά λόγω της τάση του να ονειροβατεί, εμπλέκεται σε παράξενες καταστάσεις. Επίσης πολλές φορές υποδύεται τον αντισυμβατικό σε μια σχέση.




Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top