Τα δώδεκα ζώδια διδάσκουν την τέχνη της αποπλάνησης!

0
Θα εφαρμόσουν τη δική τους μέθοδο για να πετύχουν το σκοπό τους.

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μόλις δει ένα άτομο και σου ήρθε… ντουβρουτζάς! Όπως είναι φυσικό, η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι πως θα το κατακτήσεις. Ξεκινάς λοιπόν να βάζεις σε εφαρμογή κάθε σχέδιο που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου. Θα τα καταφέρεις; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι πώς θα προσπαθήσεις, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία, τον χαρακτήρα σου, αλλά και σύμφωνα με τους τρόπους που ταιριάζουν στο ζώδιό σου.

Δεν έχουν βέβαια όλα τα ζώδια τις ίδιες ικανότητες. Το καθένα διαθέτει τα δικά του όπλα, με τα οποία θα προσπαθήσει να ανάψει την επιθυμία στο αντικείμενο του πόθου του, στέλνοντας του μοναδικές δονήσεις γεμάτες υποσχέσεις και ερωτική έξαψη.

Και για να μην έχεις απορίες, διάβασε παρακάτω τις μεθόδους που ακολουθεί το κάθε ζώδιο όταν θέλει να σε αποπλανήσει και τελικά να σε οδηγήσει στο… κρεβάτι του.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Απλή, ακατέργαστη, πρωτόγονη σεξουαλικότητα. Σέξι εμφάνιση, σέξι ομιλία, τολμηρό φλερτ και μια εξοργιστική αίσθηση του «Τι στο καλό, και βέβαια θα τολμήσω».

Ο Κριός είναι ένα σούπερ σεξουαλικό ζώδιο και ξέρει πώς να πάρει το προβάδισμα. Θα φορέσει τα σέξι εσώρουχά του για να σε διεγείρει στο έπακρο, αλλά μη νομίζεις ότι δεν θέλει τίποτα σε αντάλλαγμα. Θα σου δώσει τα πάντα στο κρεβάτι, όμως θα περιμένει και από σένα να τον αποπλανήσεις με τα ερωτικά σου τερτίπια!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ένας ήρεμος και έξυπνος συνομιλητής που σε κοιτάει βαθιά στα μάτια με το ήρεμο βλέμμα του.

Οι τεχνικές της αποπλάνησης ενός Ταύρου είναι πολύ απαλές και αισθησιακές. Κι αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ προσεκτικός στην εξισορρόπηση των δύο βασικών πτυχών της προσωπικότητάς του, δηλ. της δύναμης και της τρυφερότητας. Γενικά, η ερωτική του συμπεριφορά θυμίζει κάτι από ρομαντική κομεντί και αν γίνεται, θα προτιμούσε να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία της πρώτης επαφής. Όμως είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο και «η ερωτική του υπογραφή» είναι ένα απαλό, ανεπαίσθητο άγγιγμα στην παλάμη σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ένας επιτυχημένος γητευτής! Για τον Δίδυμο η ευχέρειά του στον προφορικό λόγο είναι από μόνη της μια αποπλάνηση. Έχει τον τρόπο του με τις λέξεις και αρκούν αυτές και μόνο για να σε… γονατίσει.

Η τέχνη του στην επικοινωνία μπορεί να περιλαμβάνει τόσο τη γλώσσα του πνεύματος όσο και του σώματος. Είναι σε θέση να εγκλιματίζεται σε διάφορα γκρουπ ατόμων και θα νιώσεις αμέσως οικειότητα μαζί του. Όμως πρόσεξε! Πολλές από τις υποσχέσεις που μοιράζει μπορεί να είναι παραπλανητικές. Το μείον του είναι ότι μπορεί να περάσει εύκολα από τη ζέστη στο κρύο, όμως και αυτό σε καλό θα του βγει, αφού είναι ένα μεγάλο πειραχτήρι από το οποίο όλα μπορείς να τα περιμένεις.

Ο τύπος του Διδύμου, ο οποίος εκτός από εγκεφαλικότητα διαθέτει και αρκετό συναίσθημα, ίσως ακολουθήσει άλλον τρόπο αποπλάνησης. Θα το «παίξει» ψυχρός, αδιάφορος και μυστηριώδης προκειμένου να επηρεάσει το «θύμα» του, αφήνοντάς το να αναρωτιέται για τα ερωτικά υπονοούμενα που λαμβάνει. Μπορεί να σε παρατηρεί μέχρι να τον προσέξεις και να ρισκάρει άνετα μια συμπεριφορά του τύπου «δεν σου μιλάω αλλά σε κοιτάω». Αν εσύ τον περάσεις για φρικιό ή διεστραμμένο, τόσο το καλύτερο για εκείνον. Στο τέλος, θα προσποιηθεί τον πληγωμένο και αν αυτό το είδος φλερτ σε ελκύει, θα τα καταφέρει μια χαρά να σε αποπλανήσει! Γενικά πάντως, δεν είναι ο τύπος που θα πλησιάσει τον οποιονδήποτε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ντροπαλός αλλά ελκυστικός! Ο Καρκίνος δεν είναι και τόσο πιθανό να επιδείξει σπουδαίες ικανότητες στην αποπλάνηση. Περισσότερο προτιμά να μένει κρυμμένος στο παρασκήνιο, αφού λόγω της φυσικής συστολής του, σπάνια θα κάνει την πρώτη κίνηση. Ωστόσο, η ευγένεια και η ευαισθησία του είναι πολύ ελκυστικές ιδιότητες.

Η ομορφιά του σε δελεάζει, τα χείλη του είναι υγρά και τα μάτια του σαν τα καθαρά νερά μιας λίμνης. Όταν σε φιλήσει, θα νομίζεις ότι σε φίλησε το ίδιο το φεγγάρι. Όμως θα είναι απλώς ο Καρκίνος, που θα προσπαθήσει να σε σαγηνεύσει για να πάρει από σένα ότι μπορεί και να μετά να χαθεί με το πρώτο φως της μέρας.

Η προσέγγισή του είναι ελκυστική από τη μια πλευρά και από την άλλη γεμάτη οικειότητα και βαθύ ενδιαφέρον. Τον νοιάζει πραγματικά να ακούσει από σένα τις λεπτομέρειες από την τελευταία σχέση σου που τέλειωσε τόσο φρικτά ή ακόμα και για το πόσο άσχημη ήταν η μέρα σου. Δεν προσπαθεί ακριβώς να σε αποπλανήσει, αλλά επειδή συνδέεται πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί να γίνει ακαταμάχητος.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Το λαμπερό Λιοντάρι λατρεύει να γοητεύει τον… εαυτό του καθώς σε σαγηνεύει, γι’ αυτό να περιμένεις κυριλέ έξοδο με φαγητό, ποτό και άγρια πάρτι. Δεν υπάρχει υπερβολικό κόστος για τον Λέοντα ούτε κάποιος βαθμός κινδύνου, ενώ παράλληλα είναι και δεινός διασκεδαστής.

Ο Λέων σε θέλει και αυτό σημαίνει: «Ας διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης μωρό μου». Θα σου προσφέρει τον πολύτιμο εαυτό του, κάνοντάς σου φλογερό και παθιασμένο έρωτα. Είναι το πιο ιδανικό ζώδιο για να κάνεις σεξ της μιας βραδιάς. Την επόμενη μέρα, μετά βίας θα ξέρει ποιος/α είσαι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Πέρα και πάνω από τις σεξουαλικές τεχνικές, αυτό το ζώδιο λατρεύει να είναι συγκεκριμένο. Του αρέσουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις κι αν μπορέσεις να ευθυγραμμιστείς μαζί του σε μια ή περισσότερες από αυτές, τότε θα μάθεις πως είναι τα παιχνίδια στο κρεβάτι πέρα από κάθε φαντασία.

Για να σε σαγηνεύσει θα χρησιμοποιήσει τόσο τη νοημοσύνη όσο και τη σεξουαλικότητά του, γέρνοντας ελαφρά το κεφάλι με τα μάτια μισόκλειστα. Δεν υπάρχουν όρια για έναν Παρθένο. Αν τον/την αφήσεις να σε ταξιδέψει, θα σε πάει σε μέρη που δεν είχες «ξαναδεί».



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο μάστορας της σαγήνης! Είναι αυθεντία στο παιχνίδι της αποπλάνησης και, ως γνωστός νάρκισσος, λατρεύει να γυρίζουν όλοι το κεφάλι για να θαυμάσουν την ομορφάδα του! Η γοητεία, το χαμόγελο και η καλοσυνάτη συμπεριφορά είναι τα μυστικά του όπλα. Και μάλιστα, επειδή δεν θέλει να νιώθει κανείς άσχημα ούτε να διαφωνεί ή να συγκρούεται, φλερτάρει σχεδόν με όλο τον κόσμο!

Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, οπότε γνωρίζει κάτι παραπάνω για το παιχνίδι της σαγήνης αλλά και του ρομαντισμού. Έχει γεννηθεί για να φλερτάρει και προκειμένου να σε αποπλανήσει θα χρησιμοποιήσει όλα του τα κόλπα: φυσική ομορφιά, γοητεία, εγκεφαλικότητα, παραπλάνηση.

Ο Ζυγός θα σε αποπλανήσει μέσα από ψέματα. Θα σου πει ακριβώς ό,τι θέλεις ν’ ακούσεις και βασίζεται πολύ στο γεγονός ότι είσαι αρκετά… ανόητος για να καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα. Κι εσύ, απλώς ενθουσιάζεσαι με την ιδέα ότι σε έχει προσέξει αυτό το ευγενικό πλάσμα που μοιάζει τόσο αξιόπιστο και προσγειωμένο. Πως θα μπορούσε να σε βλάψει αυτό το άτομο; Και τότε, το αμέσως επόμενο πράγμα που θα σου συμβεί είναι να φωνάζεις με πάθος το όνομά του ενώ... παραληρείς στο κρεβάτι του!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο σέξι γητευτής! Επειδή είναι πολύ ανοιχτός στο να γοητευτεί από κάποιο άλλο άτομο, σίγουρα δεν είναι εκείνος που θα κρύψει τα συναισθήματά του. Έχει πολύ σεξ απήλ και μεγάλη πειθώ στον προφορικό λόγο, κάτι που τον κάνει εντελώς ακαταμάχητο!

Η έντονη σεξουαλικότητα, η ευαισθησία του και τα σέξι υπονοούμενα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, όταν μπει στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Του αρέσει τόσο πολύ να γοητεύει, που δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιον στόχο κάθε φορά. Απλώς απολαμβάνει όσο κανείς το να σου ρίξει μια φιλήδονη ματιά, ένα σέξι χαμόγελο ή ένα δελεαστικό άγγιγμα.

Όλα είναι μέσα στο μυαλό του. Ας μην ξεχνιόμαστε, είναι Ο Σκορπιός και αυτό σημαίνει σεξ, οπότε θα σε αποπλανήσει μέσω της ίδιας της ζωής, που το σεξ είναι το καλύτερο κομμάτι της. Αν θελήσει να σε διεκδικήσει, θα χρησιμοποιήσει το μαγνητισμό και τη γοητεία του και, πριν το καταλάβεις, θα το έχει πετύχει καταργώντας κάθε σου άμυνα. Τα πιο δυνατά όπλα του Σκορπιού είναι οι παγίδες που μπορεί να στήσει τόσο στο μυαλό όσο και στην ψυχή σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης πιστεύει πραγματικά ότι είναι ανώτερος από τους άλλους και αυτή η «ύβρις» είναι που σε κάνει να τον βρίσκεις τόσο σέξι. Ο τρόπος του για να σε αποπλανήσει είναι να δείχνει φευγάτος και φαινομενικά ανώτερος. Και ενώ είναι ο ίδιος που έχει βγει στο κυνήγι, έχοντας έτοιμα τα βέλη στην φαρέτρα του, σε αφήνει να νομίζεις ότι εσύ τον αποπλανείς!

Είναι τόσο αλαζόνας και σνομπ που θα τον βρεις αμέσως γοητευτικό και είναι εξίσου πιθανό να σε παρασύρει και να απολαύσετε μια άγρια και αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία, όσο και να σε… απωθήσει λόγω της υπεροψίας του!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Του αρέσει να δραπετεύει πότε-πότε και όταν αυτή η απόδραση τον οδηγήσει σε μια έντονη σεξουαλική εμπειρία, θα αρπάξει την ευκαιρία για να ξεφύγει από τη βαρετή καθημερινότητά του.

Είναι πολύ γήινος και μερικές φορές αρκετά επιφυλακτικός. Δημιουργεί στους άλλους την περιέργεια για το τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από την ήρεμη, ψυχρή και συγκροτημένη όψη του. Αν του αρέσεις θα χαϊδέψει ελαφρά τα μαλλιά του ή το σώμα του, σαν να δηλώνει ότι είναι... έτοιμος. Υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας στις δράσεις του και ο ενθουσιασμός του όταν δοκιμάζει καινούργια πράγματα είναι ιδιαίτερα σαγηνευτικός, ειδικά αν σου δείξει ότι θέλει να τα δοκιμάσει μαζί σου. Θα σε ξεσηκώσει και θα νιώσεις ότι είναι τιμή σου που ένας λάτρης του ελέγχου και της αυτοσυγκράτησης ξέφυγε απ’ όλα αυτά για χάρη σου!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Πολύ ελκυστικός! Ο Υδροχόος είναι υπέροχος στο παιχνίδι της αποπλάνησης, ειδικά όταν ταξιδεύει ή όταν βρεθεί σε βραδινή έξοδο. Ο έρωτας του Υδροχόου μπορεί στην πορεία να αλλάξει, αλλά είναι πάντα προσεκτικός στο να μην πληγώσει τα συναισθήματα των άλλων, γι’ αυτό και αποφεύγει την αντιπαράθεση.

Λατρεύει το φλερτ επειδή αναδεικνύει την χαρισματική του φύση. Για αυτό το ζώδιο, δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί ειδικά με ένα άτομο για να φλερτάρει. Μπορεί να το κάνει και με ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων μέσω της ευφυΐας, του «διαβολικού» χιούμορ και του πάθους με το οποίο εκφράζεται. Όταν αποφασίσει να σε προσεγγίσει ερωτικά, θα το κάνει με τρόπο που θα εκπλήξει και θα αιφνιδιάσει.

Στον τομέα της αποπλάνησης, μοιάζει αρκετά με τον Ζυγό, στο βαθμό που του αρέσει να κρύβει πράγματα και αν χρειαστεί, να πει και ψέματα. Ο Υδροχόος είναι πολύ σίγουρος για την ικανότητά του να δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το άτομό του, μάλλον επειδή δεν πιστεύει ότι θα ενδιαφερθείς για αυτόν αν σου δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Ωστόσο, η μυθοπλασία του είναι τόσο πέρα και πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο έχεις βιώσει, που, χωρίς να το περιμένεις, θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει σαγηνευτεί απ’ αυτό το ξεχωριστό ζώδιο!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ρομαντικός αλλά και διστακτικός! Ο Ιχθύς συνήθως δεν γνωρίζει πώς να παίξει καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης και προτιμάει να του δείξεις εσύ ότι σου αρέσει. Αν και, όταν περιβάλλεται από φίλους και γενικά οικεία πρόσωπα, είναι λιγότερο ντροπαλός και μπορεί να πάρει το θάρρος να σου προτείνει ακόμα και ραντεβού!

Όταν φλερτάρει μαζί σου, είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις που τελειώνει η φαντασία και που αρχίζει η πραγματικότητα. Συχνά, λόγω της ντροπαλότητας που τον διακρίνει, προσπαθεί να υποδυθεί μια άλλη προσωπικότητα, η οποία τα καταφέρνει καλύτερα στο παιχνίδι της κατάκτησης. Πάντως, ακόμα κι αν δεν πει ούτε μια λέξη, οι άλλοι τον προσέχουν και έλκονται από την παρουσία του. Είναι σαν ένας μαγικός μαγνήτης: μυστηριώδης, αισθησιακός και ευαίσθητος.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσει να παρουσιάζει τον εαυτό του στους άλλους ως θύμα, μάρτυρα ή άγιο. Το πιο ισχυρό όπλο του για να σε γοητεύσει είναι η αυτολύπηση. Αν σε πείσει για κάτι απ’ όλα τα παραπάνω, σημαίνει ότι το τσίμπησες το δόλωμα και η αποπλάνησή σου είναι πλέον γεγονός! Από τη στιγμή που θα πιαστείς στον ιστό της λύπησης των Ιχθύων, μπορεί να δεσμευτείς εφ’ όρου ζωής μαζί τους. Γι’ αυτό, αν προλαβαίνεις, τρέξε μακριά. Τώρα!



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top