Οι διαφορές στα χαρακτηριστικά των ζωδίων, ανάλογα με το δεκαήμερο

0
δέχονται επιρροές και από άλλους πλανήτες.

Όσο σημαντικό είναι να ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας, άλλο τόσο είναι να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του δεκαημέρου μας. Και αν αναρωτιέστε πολλές φορές «Γιατί κάποιοι άνθρωποι που εκπροσωπούν το ίδιο ζώδιο είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους;», η απάντηση, εν μέρει, κρύβεται και στα δεκαήμερα. Βέβαια, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, όπως και ο αστρολογικός του χάρτης, που περιέχει στοιχεία από πλανήτες, οίκους, θέσεις και άλλα μαθηματικά σημεία.

Ως γνωστόν, το κάθε ζώδιο είναι χωρισμένο σε τρία δεκαήμερα, που έχουν διαφορετικές ποιότητες, αφού δέχονται επιρροές και από άλλους πλανήτες, εκτός από τον κυβερνήτη του ζωδίου. Αυτό που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν, είναι ότι σημαντικό ρόλο στα χαρακτηριστικά των δεκαημέρων παίζουν τα στοιχεία (Φωτιά, Αέρας, Γη, Νερό), που εκπροσωπεί το κάθε ζώδιο. Και αυτό γιατί, εκτός από το πρώτο δεκαήμερο που είναι το «αυθεντικό», τα άλλα δύο έχουν χαρακτηριστικά από τα ζώδια με τα οποία ανήκουν στο ίδιο στοιχείο. Μπερδευτήκατε; Μην ανησυχείτε, διότι θα το εξηγήσουμε ευθύς αμέσως με ένα παράδειγμα, ώστε να είναι κατανοητό απ’ όλους.

Για παράδειγμα, ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης εκπροσωπούν τα ζώδια της Φωτιάς και το καθένα από αυτά «αντιπροσωπεύει» και ένα δεκαήμερο των ζωδίων τους. Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο του Κριού έχει εξ ολοκλήρου κυβερνήτη τον Άρη, το δεύτερο όμως δέχεται επιρροές και από τον κυβερνήτη του Λέοντα που είναι ο Ήλιος και το τρίτο από τον Δία που κυβερνά τον Τοξότη.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλα τα ζώδια και τα δεκαήμερα τους



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ»

Γεννημένοι στο πρώτο ζώδιο και το πρώτο δεκαήμερο του ζωδιακού κύκλου έχετε αν μην τι άλλο την πρωτιά στο αίμα σας. Θέλετε να είστε οι αρχηγοί και να κερδίζετε πάντα. Με τον Άρη να ηγείται στο δεκαήμερο σας, είστε θαρραλέοι και αποφασιστικοί, ωστόσο πρώτα ενεργείτε και μετά σκέφτεστε. Χαρακτηρίζεστε από μια παιδική αθωότητα και αφέλεια, που λειτουργεί ελκυστικά και γοητευτικά στους γύρω σας. Επειδή, όμως, οι κινήσεις σας είναι παρορμητικές όταν κάνετε λάθη, όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν έχετε κακή πρόθεση και σας συγχωρούν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πληγώνονται. Γενικά επιθυμείτε να ζήσετε δέκα ζωές σε μία και λειτουργείτε σε όλα με ενθουσιασμό. Είστε άτομα της περιπέτειας, δεν αναλύετε τις καταστάσεις, δεν αξιολογείτε τους κινδύνους και είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα. Είστε πάντα έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα σχέδια και πλάνα, αλλά χάνετε το ενδιαφέρον σας τόσο γρήγορα όσο ξεκινάτε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ»

Είστε ο Κριός που θέλει και πρέπει να λαμβάνει αναγνώριση για τα επιτεύγματά του. Έχετε τη δύναμη, την τόλμη και τη θέληση που σας δίνει ο Άρης, που κυβερνά το ζώδιο σας, μαζί με τη λάμψη και τη ζεστασιά που σας προσφέρει ο Ήλιος που είναι ο συγκυβερνήτης του δεκαημέρου σας. Είστε φιλόδοξοι, τολμηροί και η φήμη είναι σημαντική για εσάς, αφού παίρνετε και χαρακτηριστικά από τον Λέοντα. Πολλές φορές, όμως, «κολλάει» το μυαλό σας και έχετε μονόπλευρη προσέγγιση στα θέματα, αφού δεν βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Επιθυμείτε να απολαμβάνετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και είστε τολμηροί τόσο στις πράξεις σας όσο και στα θέλω σας. Το «εγώ» σας είναι πολύ ισχυρό, είστε ανταγωνιστικοί και αν τα πράγματα δεν βαίνουν προς όφελός σας, ανοίγετε πόλεμο. Θέλετε έναν σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει, θα σας αφήνει να είστε αρχηγός και θα σας κάνει όλα τα χατίρια.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ»

Με τον Δία συγκυβερνήτη στο δεκαήμερο σας έχετε μεγάλα όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες. Είστε Κριός πασπαλισμένος με τη χρυσόσκονη του Τοξότη και σας αρέσει να ταξιδεύετε και να συναντάτε νέους ανθρώπους. Έχετε ανοιχτό μυαλό, δίψα για γνώση και την τύχη με το μέρος σας, αλλά πρέπει να μετριάσετε την τάση που έχετε να παίρνετε ρίσκο, ειδικά όταν πρόκειται για χρήματα. Είστε τολμηροί, ανήσυχοι και ανυπόμονοι, αλλά όχι με τη βιασύνη που διακατέχει το 1ο δεκαήμερο, αλλά με την ορμή της έμπνευσης. Σας αρέσει να ξεχωρίζετε και αποφεύγετε να ταυτιστείτε ή να ακολουθήσετε νοοτροπίες των μαζών. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και ποτέ δεν θα υποκύψετε πλήρως στις απαιτήσεις του συντρόφου σας.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ»

Η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας λούζει με όλες τις δυνάμεις της και σας δίνει φυσική γοητεία, αισθησιασμό, σταθερότητα, αποφασιστικότητα και καλή γεύση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και είστε καλοί εραστές. Σας αρέσει η ηρεμία, η γαλήνη και εκφράζετε τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας ικανότητες, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε εάν θέλετε να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε εργασία. Σε όποιον τομέα επιλέξετε να ασχοληθείτε με αγάπη και μεράκι θα διακριθείτε. Όλοι οι Ταύροι εκτιμούν τα χρήματα, τα αγαθά και τα αποκτήματα, αλλά εσείς του πρώτου δεκαημέρου είστε υλιστές. Επίσης είστε ξεροκέφαλοι και δύσκολα αλλάζετε γνώμη. Βέβαια κάνετε εύκολα νέους φίλους και πολλές από τις φιλίες σας είναι μακροχρόνιες.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΕΥΦΥΗΣ»

Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής είναι ο συγκυβερνήτης του δεκαημέρου σας και σας προικίζει με μια φυσική αίσθηση οργάνωσης και προσοχής στη λεπτομέρεια. Σας βγαίνουν λίγο κάποια στοιχεία της Παρθένου και θέλετε τα πράγματα να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αν αυτός αλλάξει αναστατώνεστε και επιτίθεστε σε όποιον χαλάει τη ρουτίνα σας. Μπορεί να έχετε το ταλέντο της γραφής και του λόγου, αλλά τείνετε να σκέφτεστε και να αναλύετε υπερβολικά και αυτό σας εξαντλεί πνευματικά και ψυχολογικά. Έχετε ωραία φωνή, είστε ήρεμοι, γοητευτικοί και εξαιρετικά ευφυείς. Φαίνεστε ντροπαλοί και ήπιων τόνων, αλλά αν θέλετε κάτι θα το διεκδικήσετε μέχρι τέλους. Συγκριτικά με τα άλλα δεκαήμερα, έχετε μεγαλύτερη χάρη και ευελιξία σκέψης.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ»

Το πείσμα του Ταύρου παντρεύεται με τη σοβαρότητα του Αιγόκερου και η γοητεία της Αφροδίτης με την υπευθυνότητα του Κρόνου, καθιστώντας σας το πιο πειθαρχημένο δεκαήμερο όλου του ζωδιακού κύκλου. Με όλες αυτές τις επιρροές, είστε υπεύθυνοι, αξιόπιστοι, ρεαλιστές και εκτελείτε κάθε εργασία και στόχο με μεγάλη σύνεση, φροντίδα και υπομονή. Δεν έχετε τη… χαλαρότητα, του πρώτου δεκαημέρου και εργάζεστε σκληρά και ατελείωτες ώρες, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας και να φτάσετε στην κορυφή. Μερικές φορές γίνεστε σκληροί με τους άλλους, καθώς απαιτείτε το καλύτερο τους. Είστε πιστοί και σταθεροί σαν βράχοι και μόλις αισθανθείτε οικεία με κάποιον και «ξεκουμπώσετε» το κάπως αυστηρό προφίλ που διατηρείτε, βγαίνει στην επιφάνεια το χιούμορ και η καλή καρδιά σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΑΓΧΩΔΗΣ»

Είστε οι «καθαρόαιμοι» Δίδυμοι και γεννηθήκατε για να επικοινωνείτε. Ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, χωρίς άλλες «παρεμβολές» από άλλους πλανήτες, σας έχει χαρίσει, εκτός από το ταλέντο της επικοινωνίας, κοφτερό μυαλό, εξυπνάδα, περιέργεια, ανεξαρτησία και την ικανότητα να «κατεβάζετε» απίστευτες ιδέες. Έχετε τεράστια ενέργεια, δεν αντέχετε να βρίσκεστε στο ίδιο μέρος για πολύ ώρα και είστε αεικίνητοι. Ασχολείστε με πολλά θέματα ταυτόχρονα και σκέφτεστε πολύ και συνεχώς. Τόσο πολύ που δεν σταματάτε ούτε λεπτό. Αυτό σας δημιουργεί υπερδιέγερση και άγχος και πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε και να αδειάζετε το μυαλό σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ»

Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, εκτός από τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ερμή, δέχεστε και την επιρροή του κυβερνήτη του Ζυγού που είναι η Αφροδίτη. Έτσι, ασκείτε μεγαλύτερη γοητεία, είστε δυναμικοί και έχετε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση. Σας αρέσει να βγαίνετε και να διασκεδάζετε, να περνάτε καλά και να κάνετε νέες γνωριμίες. Είστε δημιουργικοί και έχετε ιδέες, αλλά μερικές φορές υστερείτε στην εκτέλεση τους. Αναζητάτε τη συντροφικότητα, δεν είστε τόσο ανήσυχοι όσο οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, αλλά ο δυναμισμός σας μπορεί να πυροδοτεί εκρήξεις και καβγάδες

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗΣ»

Με τον εκκεντρικό πλανήτη Ουρανό ως συγκυβερνήτη σας και τον αέρα του Υδροχόου να σας παίρνει τα… μυαλά, είστε πιο ανεξάρτητοι, λιγότερο συναισθηματικοί και περισσότερο ανθρωπιστές, συγκριτικά με τα άλλα δεκαήμερα των Δίδυμων. Είστε ανοιχτόμυαλοι, απολαμβάνετε τον αυθορμητισμό και θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Έχετε πολλούς φίλους, μεγάλο κύκλο γνωριμιών και την ικανότητα να «διαβάζετε» την ψυχή των άλλων. Είστε πνευματώδεις, ρουφάτε κάθε είδους γνώση και έχετε όραμα για τη ζωή σας και το κοινωνικό σύνολο. Έχετε μεγάλες ιδέες και την ικανότητα να τις οργανώσετε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να τις κάνετε πραγματικότητα. Ωστόσο, επειδή βαριέστε εύκολα και ενθουσιάζεστε συνεχώς με κάτι νέο, μπορεί τη μια μέρα να ασχολείστε με κάτι και την επόμενη με κάτι άλλο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ»

Η Σελήνη σε όλο της το μεγαλείο, βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο και σας γεμίζει με ευαισθησία και διαίσθηση. Η διάθεσή σας μπορεί να αλλάζει συνεχώς, όπως και τα συναισθήματα σας. Έχετε εξαιρετική μνήμη και αντίληψη, που μερικές φορές λειτουργούν ως «δώρο» και άλλες φορές ως «κατάρα» για εσάς, καθώς τείνετε να ακούτε τα προβλήματα των άλλων και να τα μετατρέπετε σε δικό σας πόνο. Επίσης δεν ξεχνάτε ποτέ, ούτε τα καλά, αλλά ούτε τα κακά που σας έχουν συμβεί και σας στοιχειώνουν. Παρότι έχετε τη δύναμη να δημιουργείτε νέες ευκαιρίες για τον εαυτό σας, θέλετε πάντα να κινείστε σε προστατευμένο περιβάλλον. Φροντίζετε τους γύρω σας, δείχνετε συμπόνια και στις προσωπικές σας σχέσεις είστε συναισθηματικά ευάλωτοι, ζηλιάρηδες και απαιτείτε πίστη.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ»

Έχοντας τη Σελήνη κυβερνήτη του ζωδίου και τον Πλούτωνα, από τον υδάτινο Σκορπιό, ως συγκυβερνήτη στο δεκαήμερο σας, κατακλύζεστε από τα συναισθήματά σας και γίνεστε έρμαιο τους. Όταν κάποιος σας γνωρίσει στην αρχή δεν μπορεί να σας ψυχολογήσει, διότι αποπνέετε ένα μυστήριο. Ουσιαστικά κρύβεστε πίσω από ένα παγωμένο και ανέκφραστο πρόσωπο, από φόβο να μην πληγωθείτε. Είστε επιφυλακτικοί, δείχνετε απρόσιτοι, σε βαθμό που οι άλλοι νομίζουν ότι δεν έχετε συναισθήματα. Ωστόσο συμβαίνει το εντελώς αντίθετο, αφού μόλις ανοίξετε την καρδιά σας δίνετε το είναι σας και είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα και να θυσιαστείτε για τον άλλον. Λειτουργείτε κτητικά, παίρνετε τα πάντα προσωπικά και παίζετε παιγνίδια εξουσίας. Επίσης, επειδή έχετε ισχυρή αντίληψη διαπρέπετε ως ψυχολόγοι, σύμβουλοι ή ντετέκτιβ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ»

Όταν η Σελήνη, που συνδέεται με τα συναισθήματα και τον ψυχισμό μας, «μπλέκει» με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων, οι ευαισθησίες ξεχειλίζουν. Στο δικό σας δεκαήμερο, έχετε χαρακτηριστικά των Ιχθύων και σας καθιστά τους πιο συναισθηματικούς ανθρώπους, όλου του ζωδιακού. Είστε ονειροπόλοι, πολύ δημιουργικοί και στοργικοί. Οι σχέσεις και η αγάπη είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσάς, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε να ευχαριστείτε μόνο τους άλλους βάζοντας στην άκρη τις δικές σας ανάγκες φοβούμενοι την απόρριψη. Όποιος έχει ανάγκη γύρω σας, τρέχετε αμέσως και χωρίς να σας το ζητήσουν, είστε ακούραστοι βοηθοί και συνεχώς δίνετε χρόνο και φροντίδα. Ωστόσο, αυτό σας κουράζει και σας εξαντλεί σωματικά και ψυχικά, κάνοντας τη διάθεση και τα συναισθήματά σας να αλλάζουν χωρίς καμία λογική εξήγηση. Έχετε καλλιτεχνικές ικανότητες και ανησυχίες, τις οποίες εκφράζετε όταν μεγαλώνετε σε ένα ήρεμο περιβάλλον, το οποίο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία σας.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ»

Με τον Ήλιο να λούζει όλο σας το είναι, αισθάνεστε ότι είστε το κέντρο του κόσμου. Θέλετε να τραβάτε όλα τα βλέμματα και την προσοχή πάνω σας. Έχετε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να είστε πρώτοι, να ηγηθείτε και να αναγνωρίσουν την αξία σας. Είστε περήφανοι, αγέρωχοι, αυτοδύναμοι και δεν θέλετε να εξαρτάστε από κανέναν. Στις συζητήσεις και στις διαπραγματεύσεις αν έχετε δίκιο (που πάντα πιστεύετε ότι έχετε δίκιο), δεν υποχωρείτε. Σε περίπτωση που δεν περάσει το δικό σας υποφέρετε, αλλά δεν εγκαταλείπετε τις προσπάθειες. Αγαπάτε με όλη την καρδιά σας και περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους. Αν δεν εισπράττετε αποδοχή, το εγώ σας πληγώνεται και βγαίνουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες σας, τις οποίες προσπαθείτε να τις κρύψετε, αφού δεν επιτρέπετε στους άλλους να δουν τα τρωτά σας σημεία.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΣΟΦΟΣ»

Έχοντας τον Ήλιο ως κυβερνήτη και τον Δία συνοδοιπόρο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Είστε θετικοί άνθρωποι, αναζητάτε τη βαθύτερη γνώση και θέλετε να ρουφήξετε όλη τη σοφία του κόσμου. Οι γνώσεις σε συνδυασμό με την εξαιρετική αντίληψή σας σάς κάνει καλούς συμβουλάτορες, αλλά επειδή μερικές φορές είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και προσπαθείτε να τις επιβάλετε, φαίνεστε σκληροί στους άλλους. Έχετε υπερβολική αυτοπεποίθησή και πίστη στις ικανότητες σας και γίνεστε ριψοκίνδυνοι στις κινήσεις σας. Σας αρέσει να περνάτε καλά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις υπερβολές όταν πρόκειται για φαγητό, ποτό και έξοδα. Πολλές φορές σας βγαίνει ο συντηρητισμός σας όταν πρόκειται για αξίες και πεποιθήσεις και ο τρόπος σας είναι σχεδόν καταπιεστικός.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ»

Με τον πλανήτη της δράσης, τον Άρη, στο πλευρό σας είστε εξαιρετικά, φιλόδοξοι, παθιασμένοι, πεισματάρηδες και σκληροπυρηνικοί σε όλα. Δεν φοβάστε να μιλήσετε, να εκφραστείτε ή και να έρθετε σε αντιπαράθεση με όλους και όλα για να πετύχετε τον στόχο σας και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε. Έχετε την σπιρτάδα του Κριού και ανάβετε αμέσως, προκαλώντας εντάσεις και αψιμαχίες. Δεν παραδέχεστε τα λάθη σας και μπορεί με την επιμονή σας να φέρετε τους άλλους στα όρια τους, καθώς προσπαθείτε να τους βγάλετε «τρελούς» και να περάσετε την άποψη σας. Έχετε μια απίστευτη αισιοδοξία, που ναι μεν σας οδηγεί σε νέους δρόμους, όμως μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε τους κινδύνους που κρύβουν οι αποφάσεις που λαμβάνετε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ»

Ο Ερμής σας δίνει εξαιρετικές πνευματικές ικανότητες. Είστε εύστροφοι, οργανωτικοί και δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια. Ό,τι αναλάβετε το φέρνετε εις πέρας με επιτυχία και αποτελεσματικότητα, καθώς εργάζεστε με ιδιαίτερη συγκέντρωση, επιμέλεια, μέθοδο και συνέπεια, αλλά χρειάζεστε λίγη παρότρυνση για να ξεκινήσετε. Λειτουργείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αξιολογείτε σωστά τις καταστάσεις. Το πρόβλημα σας είναι ότι σκέφτεστε πολύ και αναλύετε τα πάντα. Αυτό σας κάνει να είστε συνεχώς προβληματισμένοι και ψυχολογικά εξουθενωμένοι. Πολλές φορές γίνεστε ιδιότροποι και σκληροί στον λόγο σας και την κριτική σας προς τους άλλους. Επίσης, συχνά μιλάτε συνεχώς για τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΣΟΒΑΡΟΣ»

Με τον Κρόνο συγκυβερνήτη στο δεκαήμερο σας, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Μάλιστα μπορεί από μικρή ηλικία είτε να κληθήκατε να αναλάβετε ευθύνες ή να συνειδητοποιήσατε ότι μόνο με συνέπεια και ευσυνειδησία γίνονται όλα στη ζωή. Έχετε έντονη αποφασιστικότητα και δουλεύετε σκληρά, χωρίς να δίνετε στον εαυτό σας διεξόδους ξεκούρασης. Εύκολα γίνεστε απαισιόδοξοι και πολύ σκληροί στα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, από την εμμονή σας να τους κάνετε καλύτερους. Είστε υλιστές και μαζεύετε χρήματα, που δεν τα ξοδεύετε απερίσκεπτα σε πολυτέλειες, αλλά τα θεωρείτε ως ασφάλεια για την εξέλιξη σας. Είστε φιλόδοξοι, αλλά αρκετά μονόπλευροι στην αντίληψη σας, χωρίς ευελιξία σκέψης που φρενάρει τις προοπτικές σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Είστε οι πιο «καλοπερασάκηδες» του ζωδίου σας και δεν σας αρέσει να πιέζεστε πολύ. Θέλετε να απολαμβάνετε τα πάντα, χωρίς όμως να έχετε κοπιάσει και σας διακατέχει κάποιες φορές επιπολαιότητα. Ο συνδυασμός του κυβερνήτη σας Ερμή με τον πλανήτη της ομορφιάς, την Αφροδίτη, σας προσφέρει εξαιρετικά δημιουργικά ταλέντα που περιλαμβάνουν λεπτομέρεια και μοναδικότητα. Θα μπορούσατε να είστε ταλαντούχοι στο σχεδιασμό ή σε οποιαδήποτε μορφή καλλιτεχνίας, αλλά στερείστε αυτοπεποίθησης. Είστε ντροπαλοί, αργοί, ήσυχοι και επιφυλακτικοί και ενώ ουσιαστικά θέλετε να βγείτε μπροστά και να λάμψετε, δεν το τολμάτε από ανασφάλεια. Πολλές φορές ενώ είστε με κόσμο, στέκεστε αμίλητοι και απλά παρατηρείτε. Έχετε αίσθηση του στυλ, προσέχετε πολύ την εμφάνισή σας και γίνεστε επικριτικοί για την εμφάνιση του/της συντρόφου σας.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ»

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, είναι στο DNA σας. Είστε κοινωνικοί, συντροφικοί, ερωτεύεστε πολύ και θέλετε αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αντέχετε τη μοναξιά, αλλά ούτε τις σχέσεις εξάρτησης και μόνο μέσω των ισορροπημένων σχέσεων μπορείτε να εξελιχθείτε και να βρείτε την ευημερία σας. Δυσκολεύεστε όταν οι άλλοι δεν σας επικροτούν και θέλετε την ώθηση και την ενθάρρυνση από το περιβάλλον σας. Επιζητάτε τον θαυμασμό και «λιώνετε» όταν ακούτε κολακείες. Έχετε ισχυρή γεύση και όσφρηση και την ικανότητα να δημιουργείτε όμορφα πράγματα. Εκτιμάτε τις τέχνες και θέλετε όλα γύρω σας να αποπνέουν ομορφιά. Παρότι είστε ειρηνιστές, αν μπλεχτείτε σε καβγά, χάνετε το μέτρο και γίνεστε επιθετικοί.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ»

Ο εκκεντρικός πλανήτης Ουρανός είναι ο συγκυβερνήτης του δεκαημέρου σας και σας κάνει πρωτοπόρους και επαναστάτες. Σας αρέσει να βρίσκεστε με κόσμο και να συζητάτε με τις ώρες θεωρίες και ιδέες, που θα σώσουν τον κόσμο και θα τον κάνουν πιο όμορφο. Όμως, ενώ προσπαθείτε να εκφράσετε το ανθρωπιστικό προφίλ σας, γίνεστε απότομοι και διαφωνείτε με τους άλλους θέλοντας να ξεχωρίσετε με τις εκκεντρικές ιδέες σας. Η ανώτερη εκπαίδευση και τα θεωρητικά αντικείμενα είναι ένας από τους στόχους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ψάχνετε να βρείτε την τέλεια αγάπη, όπου όλα μοιράζονται και λειτουργούν ιδανικά. Έχετε υψηλή αίσθηση αισθητικής και αυτό φαίνεται και στο ντύσιμό σας, αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΙΚΑΝΟΣ»

Σε αυτό το δεκαήμερο ο συνδυασμός της Αφροδίτης, που σας κυβερνά, με τον Ερμή ως συγκυβερνήτη, δίνει τον μεγάλο ρήτορα. Η ικανότητα που έχετε στην έκφραση, στον προφορικό και στον γραπτό λόγο, μαγεύει τους γύρω σας, οι οποίοι επιζητούν να συνομιλούν μαζί σας. Είστε οι πιο επικοινωνιακοί, από όλα τα δεκαήμερα του Ζυγού και πιθανότατα να έχετε ευρύ κύκλο γνωριμιών. Ωστόσο, η έμφυτη αναποφασιστικότητα, η αμφιθυμία σας και η τάση για την άχρηστη λεπτομέρεια, σας κάνει να χάνετε το μέτρο και να φαίνεστε πολλές φορές αποδιοργανωμένοι. Μπορεί να κολλήσει το μυαλό σας κάπου και να χάσετε την αίσθηση τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε σχέδια που έχουν συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθούν. Επίσης, μπορεί να ζήσετε όλη σας τη ζωή αναζητώντας το αόριστο, το τέλειο, το ρομαντικό ταίρι, που ίσως δεν υπάρχει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΔΥΝΑΤΟΣ»

Ο σκοτεινός και υπόγειος πλανήτης, ο Πλούτωνας, «διαφεντεύει» εξ ολοκλήρου το δεκαήμερο σας και σας δίνει μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα. Έχετε τη δύναμη της πειθούς και χειριστικές ικανότητες και ανάλογα με τις συνθήκες της ζωής σας, χρησιμοποιείται τις δυνάμεις σας για καλό ή για κακό. Τα συναισθήματα σας είναι ισχυρά, όπως και η άποψη σας. Δεν άγεστε και φέρεστε, αλλάζοντας συνεχώς απόψεις, ούτε και ανθρώπους στη ζωή σας. Είστε τόσο ισχυρογνώμονες, που αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει τη λάθος επιλογή, δεν θα το παραδεχτείτε, θα την υποστηρίξετε μέχρι τέλους, έστω και αν βλέπετε την καταστροφή να έρχεται. Όταν αγαπήσετε δίνεστε ολοκληρωτικά και αν σας προδώσουν τα κατώτερα ένστικτα σας θα βγουν στην επιφάνεια. Είστε μυστικοπαθείς, έχετε την ανάγκη να ελέγχετε τα πάντα και δεν σας αρέσει να σας λένε οι άλλοι τι να κάνετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ»

Το δεκαήμερο σας, δέχεται επιρροή από τον Ποσειδώνα και σας βγαίνουν χαρακτηριστικά των Ιχθύων, που λειαίνουν τη «σκληρότητα» που έχει το πρώτο δεκαήμερο. Έχετε πολλά καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα, είστε ονειροπόλοι, ρομαντικοί, σαγηνευτικοί και μυστηριώδεις. Είστε ευφυείς και πολύ συναισθηματικοί και αναζητάτε την αυθεντία σε άτομα και καταστάσεις. Στο κυνήγι των στόχων σας μπορεί πολλές φορές να χαθείτε μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας και να οδηγηθείτε στην καταστροφή. Αυτό αφορά όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στις ερωτικές σχέσεις, αφού εξιδανικεύετε ανθρώπους και πολλές φορές ζείτε σε ένα ψέμα. Γίνεστε έρμαιο των παθών σας και όταν έρθετε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα και την αλήθεια, αρνείστε να την αντιμετωπίσετε και χάνεστε σε καταχρήσεις, προκειμένου να τιμωρήσετε τον εαυτό σας. Αν ξεπεράσετε τον «κακό» σας εαυτό και μάθετε να ακούτε τη διαίσθηση σας, που είναι πολύ ισχυρή, μπορείτε να γίνετε εκπληκτικοί θεραπευτές και να γιατρέψετε εκτός από τις δικές σας πληγές και των άλλων.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΑΝΗΣΥΧΟΣ»

Βρίσκεστε υπό την επήρεια της Σελήνης και το μυαλό σας, αλλά και η διάθεση σας δεν ησυχάζει ποτέ. Έχετε ανεπτυγμένη αντίληψη και διαίσθηση και μπορείτε με μεγάλη ευκολία να κατανοήσετε τι σκέφτονται οι άλλοι, χωρίς να σας πουν μια λέξη. Αυτό, βέβαια, σας κάνει να ταυτίζεστε και να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα άλλων ανθρώπων ως δικά σας και να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας. Πρέπει να μάθετε να αποστασιοποιείστε και να εστιάζετε στη δική σας ευημερία. Για σας η ασφάλεια έρχεται μέσω των υλικών αγαθών και μέσω της οικογένειας. Επιζητάτε έναν σύντροφο που θα σας δώσει συναισθηματική ολοκλήρωση και ταύτιση. Ανησυχείτε πολύ για το μέλλον και κάνετε τα πάντα για να εξασφαλιστείτε, αλλά πολλές φορές οδηγείστε σε λάθος επιλογές από την αγωνία σας να πετύχετε. Έχετε αισθήματα κατωτερότητας και βγάζετε θυμό στους γύρω σας. Αν κάποιος σας πληγώσει, μετατρέπεστε σε παγόβουνο και αν σας προκαλέσει με τα λόγια ή τις πράξεις του μπορείτε να γίνετε πολύ σκληροί.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΤΥΧΕΡΟΣ»

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, σας κάνει να μην συμβιβάζεστε με το λίγο και να τα θέλετε όλα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας και πολλές φορές μπορεί να αντιμετωπίσατε καταστάσεις επικίνδυνες και να «σωθήκατε» από κάποιον που λειτούργησε ως από μηχανής Θεός. Όμως επειδή είστε περιπετειώδεις και αγαπάτε τη δράση και τα ρίσκα σε όλα τα επίπεδα, δεν πρέπει να προκαλείτε συνεχώς το… σύμπαν και να μην κάνετε κατάχρηση της εύνοιας σας. Γενικά είστε χαρούμενοι και ενθαρρυντικοί και όλοι λατρεύουν να είναι κοντά σας και να παίρνουν λίγη από τη θετική σας ενέργεια. Είστε αντικομφορμιστές, αναζητάτε τη γνώση και έχετε πνευματικές, πολιτικές ή καλλιτεχνικές φιλοδοξίες.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ»

Με την τύχη που σας δίνει ο Δίας, που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου και την ορμή του Άρη που σας συντροφεύει σε αυτό το δεκαήμερο, γίνεστε φιλόδοξοι και παίρνετε ώθηση για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Θέλετε να ρουφήξετε όλη τη γνώση του κόσμου και να αποκτήσετε εμπειρίες που θα ανοίξουν τους ορίζοντες και το μυαλό σας. Δεν φοράτε παρωπίδες και δεν φοβάστε να εκφράσετε τη γνώμη σας και να αντιμετωπίσετε λεκτικά οποιονδήποτε σας προκαλέσει. Ωστόσο η αφοπλιστική ειλικρίνεια σας και η έλλειψη διπλωματίας, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, όταν έχετε απέναντι σας άκαμπτους συνομιλητές. Η ανεξαρτησία σας είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως και η ανάγκη σας για ταξίδια. Έχετε απίστευτη ενέργεια που πρέπει να τη διοχετεύετε σε κάποιο άθλημα, γιατί αλλιώς μετατρέπεται σε νεύρα. Επίσης, πρέπει να βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, διότι είναι η πηγή πολλών προβλημάτων στη ζωή σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ»

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και εκφραστικοί, σας αρέσει να είστε η ψυχή της παρέας και το επίκεντρο της προσοχής. Ο Ήλιος ως συγκυβερνήτης του δεκαήμερου σας, σας κάνει να λειτουργείτε πιο εγωκεντρικά και να αναζητάτε τον θαυμασμό των άλλων, αλλιώς μαραζώνετε. Έχετε δημιουργικά ταλέντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εμπνεύσετε τους άλλους και φοβερή αίσθηση του χιούμορ, που χρησιμοποιείτε και γίνεστε ο διασκεδαστής στον κύκλο σας. Είστε αυθόρμητοι και ψάχνετε για την περιπέτεια στη ζωή σας και λειτουργείτε ως συλλέκτης εμπειριών. Έχετε υπερηφάνεια, στοχεύετε ψηλά, αλλά ο παρορμητισμός σας και η υπερβολική πίστη στις ικανότητες σας σας κάνουν να αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να αντέξετε και βιώνετε πολλές απογοητεύσεις. Πρέπει να προσέξετε τις τάσεις που έχετε κατά καιρούς και γίνεστε αυταρχικοί, ακόμα και σε αυτούς που αγαπάτε πολύ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΣ»

Με τον υπεύθυνο Κρόνο «κορώνα» στο κεφάλι σας, είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά και ακούραστα για να πετύχετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Η υπομονή και η αποφασιστικότητα που έχετε είναι αξιοθαύμαστη. Ενώ όλοι πιστεύουν ότι στηρίζεστε στην αυτοπεποίθηση σας, αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η απόλυτη σκληρότητα και ο ρεαλισμός που έχετε, μαζί με την ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε με σθένος σε όλες τις προκλήσεις. Είστε οι πραγματικοί στυλοβάτες στην εργασία και στην οικογένεια και λειτουργείτε με απίστευτη υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σε εσάς τρέχουν για συμβουλές και υποστήριξη όσοι έχουν προβλήματα, παρότι μερικές φορές αντιμετωπίζετε τους άλλους με δικτατορικό και άκαμπτο τρόπο. Όσοι όμως σας ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι πίσω από το παγωμένο προσωπείο υπάρχει μια γλυκιά ψυχή, με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Αν αισθάνεστε ότι δεν προχωράτε με γρήγορους βηματισμούς προς την επιτυχία, στεναχωριέστε, κλείνεστε στον εαυτό σας και οδηγήστε στην κατάθλιψη, διότι κρίνετε τον εαυτό σας πολύ αυστηρά.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ»

Είστε πρακτικοί, ρεαλιστές και εξαιρετικά δημιουργικοί. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας, έχετε μεγαλύτερη γλυκύτητα από το πρώτο δεκαήμερο, αλλά η πειθαρχεία, η υπευθυνότητα και η σκληρή δουλειά παραμένουν στον ίδιο σχεδόν βαθμό. Είστε άνθρωποι του καθήκοντος και πιστεύετε ότι αν κάτι πρέπει να γίνει, δεν σταματάει η προσπάθεια και η δουλειά μέχρι αυτό να ολοκληρωθεί. Δεν ξεφεύγετε από τους στόχους σας και δεν χαλαρώνετε ποτέ, ούτε όταν είστε ερωτευμένοι. Θέλγεστε από το ωραίο και έχετε ταλέντο σε οποιονδήποτε τομέα αφορά την τέχνη, τη δημιουργικότητα και την ομορφιά. Είστε ρομαντικοί, αλλά και επικριτικοί με το σύντροφό σας. Είστε υπομονετικοί, αλλά και απαιτητικοί με τους συνεργάτες σας. Είστε πολύ υπερήφανοι και καθόλου ταπεινοί, αφού σας αρέσει να σας θαυμάζουν και να σας το λένε.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ»

Έχοντας τον Ερμή να σας προσφέρει μερικά από τα χαρακτηριστικά της Παρθένου, έχετε ηγετικές, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Βέβαια, είστε πιο παρορμητικοί και τολμηροί και δεν έχετε την υπομονή και τη σταθερότητα που έχουν τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Αιγόκερου. Παρότι είστε ρεαλιστές, δεν είστε τόσο άκαμπτοι. Είστε περισσότερο ιδεολόγοι, προσαρμοστικοί και λειτουργείτε με οξυδέρκεια και αισιοδοξία. Έχετε διοικητικές ικανότητες, με έφεση στην ανάλυση και τα μαθηματικά. Ξέρετε πολύ καλά να υπολογίζετε όχι μόνο το χρήμα, αλλά και το χρόνο που χρειάζεται κάτι για να γίνει και αν τέλος αξίζει τον κόπο για να το αναλάβετε. Έτσι μπορείτε να υπολογίζετε με ακρίβεια τα πάντα και να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για να φτάνετε στην επιτυχία. Επίσης δεν ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας. Προσέξτε, όμως, την τάση σας να κριτικάρετε τους γύρω σας, αλλά και να ανησυχείτε και να αγχώνεστε για τα πάντα, διότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ»

Βρίσκεστε υπό την ηγεσία του Ουρανού, του πλανήτη της επανάστασης, της καινοτομίας και της προόδου και η προσέγγιση που έχετε στη ζωή είναι, απλά, αντισυμβατική. Είστε τόσο εκκεντρικοί και διαφορετικοί που κάνετε εντύπωση! Στα μάτια των άλλων φαντάζετε παράξενοι και περίεργοι και οι ιδέες σας χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία. Είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή σας και έχετε έντονη την επιθυμία να αλλάξετε τον κόσμο και δεν δίνετε σημασία στην προσωπική σας ζωή. Στοχάζεστε το μέλλον μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής συνείδησης και κάνετε όνειρα που μοιάζουν απραγματοποίητα. Παρά το γεγονός ότι φαίνεστε πολύ κοινωνικοποιημένοι και προσανατολισμένοι προς το σύνολο, πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται ο ατομικισμός, αφού θέλετε να γίνετε ο εμπνευστής που τον ακολουθούν οι άλλοι. Σας αρέσει να βρίσκεστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο και να λάμπετε, αλλά λαχταράτε τη μοναξιά και την απομόνωση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΓΟΗΣ»

Έχετε κοφτερό μυαλό, είστε κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Ο Ουρανός, που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας χαρίζει γρήγορη σκέψη και καινοτόμες ιδές και ο Ερμής, που είναι ο συγκυβερνήτης του δεκαημέρου σας, απογειώνει αυτά τα χαρακτηριστικά και σας μετατρέπει σε «ιδιοφυΐα» που μπορεί να γοητεύσει τα πλήθη, καθώς χρησιμοποιείτε τη δύναμη των λέξεων προς όφελός σας. Είστε θεωρητικός άνθρωπος και ξοδεύετε το χρόνο σας πιο πολύ να σκέφτεστε παρά να πράττετε. Σας αρέσει να συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και να μιλάτε με τις ώρες και όλοι να κρέμονται από τα χείλη σας. Έχετε τόσο μεγάλο πλούτο γνώσεων, που μπορεί να χαρακτηριστείτε ως ανθρώπινη εγκυκλοπαίδεια. Έχετε καλλιτεχνική φλέβα, σας αρέσουν τα μυστήρια, τα παζλ και οτιδήποτε προκαλεί τη διάνοια και τη φαντασία σας. Η λογική υπερισχύει των συναισθημάτων σας και χαρακτηρίζεστε από ωμή ειλικρίνεια και είστε παρορμητικοί, αφού πρώτα ενεργείτε και μετά σκέφτεστε. Επίσης, είστε πολύ ανήσυχοι και βαριέστε γρήγορα καταστάσεις και ανθρώπους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ»

Είστε η πιο εκλεπτυσμένη… έκδοση του Υδροχόου. Ο επαναστατικός Ουρανός σε συνδυασμό με την ομορφιά της Αφροδίτης σας κάνουν δημιουργικούς, ιδεαλιστές και καινοτόμους. Σκέφτεστε εκτός των τετριμμένων και είστε πιο ομαδικοί παίκτες από τα άλλα δεκαήμερα. Βέβαια και εσείς παρότι απολαμβάνετε τις συνεργασίες, πάντα φροντίζετε με κάποιον τρόπο να διαφέρετε, να ξεχωρίζετε και να διατηρείτε τη δική σας ταυτότητα. Δεν είστε συναισθηματικοί, αλλά νοιάζεστε για τους άλλους και προσφέρετε τη βοήθεια σας σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Είστε εξαιρετικοί ομιλητές, αφού μπορείτε να εμβαθύνετε και να αγγίξετε τις ευαίσθητες χορδές των άλλων και μπορεί να γίνετε επιτυχημένοι πολιτικοί, ιδιαίτερα οι γυναίκες. Επίσης, έχετε χάρη και αισθητική και μπορείτε να διαπρέψετε στον τομέα της μόδας με τις εκκεντρικές ιδέες σας. Ξέρετε ότι είστε έξυπνοι, διαφορετικοί και ελκυστικοί και μερικές φορές επιδεικνύετε ναρκισσιστική συμπεριφορά.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ»

Με τον ονειρικό πλανήτη Ποσειδώνα να κυριαρχεί στο δεκαήμερο σας, η φράση «πετάει στα σύννεφα» μάλλον ειπώθηκε για εσάς. Είστε ονειροπόλοι, έχετε φαντασία και ζείτε στον δικό σας υπέροχο κόσμο. Διαθέτετε πολλά ταλέντα και μπορείτε να διαπρέψετε στις τέχνες, αρκεί να πατήσετε τα πόδια σας στον πλανήτη Γη και να συνειδητοποιήσετε ότι αυτός ο κόσμος είναι σκληρός. Ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται όχι επειδή τους φτιάχνουμε στο μυαλό και τα όνειρα μας, αλλά με δουλειά. Έχετε ευάλωτη ψυχολογία και οι δυσκολίες μπορεί να σας καταβάλουν. Λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, αν αποτύχετε ή σας απορρίψουν μαραζώνετε, απομονώνεστε και μπαίνετε στην «σαπουνόφουσκά» σας. Πιστεύετε ότι όλοι σας αδικούν και παραδίνεστε χωρίς να κάνετε κάτι για να παλέψετε ουσιαστικά, μόνο παραπονιέστε. Έχετε ροπή προς τις καταχρήσεις, την απομόνωση και τον μοναχισμό, καθώς θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα που σας πληγώνει. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Είστε συμπονετικοί, διαισθητικοί και οι άλλοι λατρεύουν να είναι κοντά σας, διότι είστε ο ώμος για να κλάψουν. Μπορεί να γίνεστε εύκολα θύματα σε αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν ή να το παίζετε οι ίδιοι ανήμποροι για να σας υπηρετούν οι άλλοι.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ»

Με τον Ποσειδώνα να σας κυβερνά και τη Σελήνη να δίνει το ρυθμό στη ζωή σας, έχετε γεννηθεί για να προσφέρετε. Θα μπορούσατε να διαπρέψετε σε επαγγέλματα που απαιτούν ενσυναίσθηση, κατανόηση, φροντίδα και θεραπεία, όπως ιατροί και σύμβουλοι. Βάζετε ενστικτωδώς τους άλλους πάνω από εσάς και θυσιάζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, για να προσφέρετε ότι μπορείτε, χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα και ευχαριστίες. Είστε διαισθητικοί, έχετε αντίληψη και ταυτίζεστε με τα προβλήματα των άλλων, κάνοντας τεράστιο κακό στον εαυτό σας. Η διάθεση των οικείων σας λειτουργεί ως βαρόμετρο στη ζωή σας και χάνετε την ικανότητα να είστε δημιουργικοί. Πρέπει να βρείτε τι κάνει εσάς ευτυχισμένους και να πάψετε να ζείτε μέσα από τις ζωές και τις διαθέσεις των άλλων. Είστε οι πιο συνετοί στα οικονομικά, συγκριτικά με τα άλλα δεκαήμερα, αλλά και οι πιο πιστοί και ευγενικοί.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ «Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ»

Με τον δημιουργικό Ποσειδώνα ως κυβερνήτη σας και τον ισχυρό και σκοτεινό Πλούτωνα ως συγκυβερνήτη σας, διαφέρετε πολύ από τα άλλα δύο δεκαήμερα. Είστε ευαίσθητοι, αλλά έχετε μεγαλύτερο δυναμισμό, περισσότερες εμμονές, είστε κτητικοί και μερικές φορές εκδικητικοί. Έχετε δημιουργική φαντασία, έμπνευση, ιδέες και ισχυρή διαίσθηση, αλλά σε αντίθεση με το πρώτο δεκαήμερο δεν μένετε στα όνειρα, παρά επιμένετε και κυνηγάτε τους στόχους σας. Η πνευματικότητα παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς και η αναζήτηση του αληθινού νοήματος της ζωής. Πολλές φορές αφήνετε τη μοίρα να οδηγήσει τη ζωή σας, λειτουργείτε τυχοδιωκτικά και βρίσκεστε αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις. Παρότι σας φοβίζουν οι αλλαγές, τολμάτε να ρισκάρετε και να πάρετε νέους δρόμους που οδηγούν στο άγνωστο. Μια έμπνευση ή μια αγάπη μπορεί να αλλάξει τη ρότα της ζωής σας και να την ανατινάξει συθέμελα. Είστε ήρεμη δύναμη και μπορείτε να «πεθάνετε» και να ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες σας. Είστε απίστευτα προσαρμοστικοί, έχετε ενσυναίσθηση και είστε καλοί ακροατές. Δεν είστε μίζεροι και ξέρετε πώς να κάνετε ευχάριστη τη ζωή για τον εαυτό σας και τους άλλους.



asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top