Να τι κάνει το ζώδιό σου και το… φοβάμαι!

0
Δεν με πιστεύεις; Διάβασε και θα συμφωνήσεις μαζί μου!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Όταν σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και οργιστείς, δεν ακούς κανέναν, είναι αδύνατο να σε ηρεμήσουμε, άσε δε που δεν μπορούμε να σε σταματήσουμε! Με απλά λογάκια, σε ψιλοφοβόμαστε, δεν ξέρουμε πώς να σε χειριστούμε. Αλήθεια, οι οδηγίες χρήσης σου, που είναι;



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Σε αντίθεση με τον Κριό, αντί να εξωτερικεύεις το θυμό σου, τον συσσωρεύεις και μετά… κλάψτε μας. Αλλά εκείνο που μας σκάει, είναι ότι δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Αν κάτι σου κάτσει στραβά για κάποιο λόγο, ή βγάλεις απόφαση-νόμο του κράτους, εμείς περισσεύουμε κι η γνώμη μας περιττεύει. Σκιάζομαι!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Από δω θα το φέρεις, από κει θα το πας, με τα επιχειρήματά σου και τα λόγια σου, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τουμπάρεις και κατάσταση (δύσκολη) που να μην την γυρίσεις προς όφελός σου!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Αν υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει τι σημαίνει εκβιασμός, είσαι εσύ! Καλέ, το παίρνω πίσω: τον εφηύρες τον εκβιασμό! Ό,τι κι αν προσπαθήσω να κάνω, αν εσύ το έχεις πάρει απόφαση, θα με φορτώσεις με ενοχές και θα ψάχνω για ψυχίατρο!




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Εσύ αστέρι μου, είναι να μην σου πατήσει τον κάλο κανείς. Είναι να μην σε θίξουμε, να μην ακουμπήσουμε με λερωμένα χέρια το «εγώ» σου! Γίνεσαι θηρίο ανήμερο και ποιος μας σώζει από την οργή σου. Για να προσθέσω εδώ ότι αν θυμώσεις, στραβώνεις τόσο πολύ που επιστροφή δεν έχει. Αγάπα μας ρε!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Όταν θέλεις κάτι, το θέλεις. Ξέρεις τι θέλεις, κι εγώ (το ανίδεο) μπορεί και να το ξέρω ή και να μην το ξέρω. Δεν έχει σημασία: θα με κινήσεις σαν πιόνι για να με φέρεις εκεί που θέλεις εσύ, έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις αυτό που θέλεις. Δεν είσαι επικίνδυνος, είσαι άκρως επικίνδυνος. Αυτό.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Αν είναι να φοβηθώ κάτι σε εσένα, φοβάμαι τα συναισθήματά σου που μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ή μήπως δεν αλλάζουν, γιατί ξεγελάστηκα και νόμιζα ότι ήταν έτσι, όταν στην πραγματικότητα, δεν ήσουν παρά… φιλικός κι ευχάριστος; Μην το ζαλίζουμε: πρέπει να έχεις κάψει πολλές καρδούλες και να έχεις μπερδέψει πολύ κόσμο. Dangerous!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Κρύβεις μια βία μέσα σου που όμοιά της, δεν έχω ξανασυναντήσει. Δεν αναφέρομαι στο θυμό σου και τα ξεσπάσματά του. Οκ, κι άλλοι θυμώνουν. Μιλάω για το πάθος, την ακρότητα των σκέψεών σου, το κόλλημα που τρως με ιδέες ή πράγματα, που δεν μας επιτρέπουν να σε πλησιάσουμε για να σου πούμε κάτι, μήτε με τον εξορκιστή παρέα. Μας δήλωσε ότι σε φοβάται! Μπρρρρ…



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Να φανταστώ ότι έχεις συναντήσει άνθρωπο που έκανε το λάθος να τα βάλει μαζί σου σε διανοητικό επίπεδο ή σε θέματα πεποιθήσεων ή γνώσεων ή αξιών ή αντιλήψεων. Το πιάνεις το νόημα, έτσι; Μας κολλάς στον τοίχο, μας χαστουκίζεις με τα επιχειρήματά σου και ψάχνουμε τη μαμά μας να μας πάρει αγκαλίτσα, διότι το τραύμα είναι μεγάλο!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Το ότι είσαι φιλόδοξος, είναι προτέρημα. Το ότι δουλεύεις σκληρά, είναι άξιο επαίνου! Το ότι όμως, μπορείς να γίνεις αμείλικτος και σκληρός σαν πέτρα για να επιτύχεις, μπορεί να πονέσει πολύ κόσμο! Μπαίνει κάποιος ή κάτι στο δρόμο σου; Το μηδενίζεις. Παύει να υπάρχει! Μα σκάσε μου ένα χαμόγελο να επιβεβαιώσω την εγγραφή σου ανθρώπινο είδος, βρε παιδάκι μου!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ενώ είσαι παιδί με καρδιά μάλαμα, τη ψυχή, μας τη βγάζεις! Γέννημα – θρέμμα πνεύμα αντιλογίας, με αρκετή δόση αντιφάσεων και έφεση προς την απόσχιση από το ανθρώπινο είδος! Εμείς εδώ (στην Γ' Εθνική) κι εσύ εκεί (σε ανώτερα επίπεδα!). Δεν ξέρουμε από πού θα μας τη βγεις!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Κλασσική περίπτωση Λύκου – Κοκκινοσκουφίτσας, με τη μόνη διαφορά ότι όλοι σε έχουμε για την Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά με τρόμο διαπιστώνουμε ότι είσαι ο Λύκος! Οκ, όχι πάντα, αλλά βρε άθλιε, πας από τον ένα ρόλο στο άλλο, πριν ανάψει πράσινο! Έλεος!



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top