Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2021

0
Το τέλος είναι μια νέα αρχή!

Η Αρκάνα του μήνα Απριλίου είναι ο Ερημίτηςκαι συμβολίζει τις γνώσεις και τις αξίες που έχουμε αποκτήσει και με αυτές πορευόμαστε στη ζωή. Ο σοφός γέροντας σχετίζεται με την αυτοσυγκέντρωση και την ηθελημένη απομόνωση. Μας συμβουλεύει ότι, πριν από κάθε μας ενέργεια, κατανοούμε και αναλύουμε. Έτσι κάθε φορά που θέλουμε να βρούμε τη λύση σε ένα πρόβλημα ή πρέπει να πάρουμε μια σημαντική απόφαση καλά θα κάνουμε να μείνουμε μόνοι, χωρίς κανείς και τίποτα να μας αποσπά. Η κάρτα έχει τον αριθμό 9, τον αριθμό του τέλους που φέρνει μια νέα αρχή.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Γενικά: Οι αλλαγές που συντελούνται, αυτόν τον μήνα, σου δίνουν μια αίσθηση ικανοποίησης. Μια είδηση ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο με οικονομική επιφάνεια σε βοηθά να έχεις μια πιο αισιόδοξη οπτική για τα πράγματα.

Αισθηματικά: Αν η σχέση σου παρουσιάζει σημάδια κόπωσης ή βαρεμάρας, τσίγκλησέ τη λιγάκι για να βγει από τη ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια περιπετειώδης περίοδος ανατέλλει για τα ερωτικά σου.

Επαγγελματικά: Διευρύνεις τον κύκλο της κοινωνικής σου ζωής που έχει σχέση με άτομα από τον επαγγελματικό σου τομέα. Γίνεσαι πιο συνεργάσιμος/η και αντικαθιστάς το πείσμα με την διπλωματία.

Οικονομικά: Έσοδα από κληρονομιά ή από χρήματα που είχες ξεγράψει.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Γενικά: Βήματα προόδου που σε φέρνουν πιο κοντά στο στόχο σου. Αυτόν τον μήνα, μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που θα ακούσεις και να μετατρέψεις τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για επιτυχία.

Αισθηματικά: Θα χρειαστεί να δείξεις πόσο καλός καπετάνιος είσαι, όταν τα πράγματα ζορίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, ό,τι ξεκινήσεις αυτή την περίοδο θα είναι ενδιαφέρον αλλά βραχυπρόθεσμο.

Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός στίβος είναι αρκετά απαιτητικός. Ο δυναμισμός και οι ικανότητές σου, ενισχυμένα από την απόδοσή σου, βελτιώνουν το επαγγελματικό σου προφίλ. Η εξέλιξη ενός θέματος παίρνει απρόσμενη τροπή.

Οικονομικά: Μια ασυλλόγιστη αγορά ταρακουνάει τον προϋπολογισμό σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, ακολουθείς μια πιο ήπια οδό στις επιλογές σου. Σκέφτεσαι και λειτουργείς περισσότερο με αλτρουιστικό ένστικτο. Συνεισφέρεις όπου ζητάνε τη βοήθειά σου, δημιουργείς και ερωτεύεσαι.

Αισθηματικά: Ο διάλογος είναι η καλύτερη τακτική για την επίλυση παρεξηγήσεων, με την προϋπόθεση ότι προσπαθείτε συνειδητά. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεχε που επενδύεις ενέργεια, ίσως κάτι σου διαφεύγει.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο, μην ενδώσεις σε διαμάχες και φανατισμούς για ιδεολογικά θέματα και κυρίως πρόσεξε τη γλώσσα σου. Απόφυγε μακρινά ταξίδια και πρόσεχε πού βάζεις την υπογραφή σου.

Οικονομικά: Μη ξοδεύεις περισσότερα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις τις ισορροπίες σου! Πολλά πράγματα στη ζωή σου είναι εντελώς καινούργια και χρειάζεται να δώσεις χρόνο για να τα επεξεργαστείς και να τα «χωνέψεις».

Αισθηματικά: Κάποιες κινήσεις που κάνεις πέφτουν στο «κενό». Αν είσαι ελεύθερος/η, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία γίνεται αιτία να δώσεις προτεραιότητα στις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Επαγγελματικά: Δράση και υπερένταση είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου. Μια αλλαγή στο χώρο εργασίας σου γίνεται η αιτία να προβληθούν οι ικανότητές σου. Ίσως αναλάβεις περισσότερες ευθύνες.

Οικονομικά: Ένα θέμα σχετικό με ένα περιουσιακό στοιχείο τακτοποιείται.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Γενικά: Αυτόν τον μήνα προσπάθησε να αποφύγεις στρεσογόνες καταστάσεις και τήρησε ένα λογικό πρόγραμμα χωρίς υπερβολές. Μείωσε, όσο είναι δυνατόν, την κούραση γιατί η υπερκόπωση παραμονεύει.

Αισθηματικά: Ασχοληθείτε με ό,τι σας γεμίζει χαρά, οι λύσεις θα βρεθούν άλλη ώρα. Αν είσαι μόνος/η, δεν χρειάζεται να προσπαθείς να είσαι με ανθρώπους που δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον να μοιραστείς.

Επαγγελματικά: Έχεις πολλή ενέργεια, αλλά μην ανοίγεις πολλά μέτωπα και μην παρασύρεσαι από άτομα που σου τάζουν μεγαλεία. Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου και περίμενε να ωριμάσουν τα πράγματα.

Οικονομικά: Μια παρελθούσα προσπάθεια σου αποφέρει κάποια έξτρα χρήματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, με την ασάφεια που επικρατεί το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων είναι πιθανό. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην πέσεις σε λεκτικές παγίδες που κατά κύριο λόγο εσύ προκάλεσες.

Αισθηματικά: Το πάθος, η ζήλια και οι έντονες συζητήσεις μόνο δυσαρέσκεια προκαλούν. Αν είσαι ελεύθερος/η, απόφυγε υπερβολές γιατί σύντομα θα αποδειχθεί πως ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός και πως το κάθε τι έχει το τίμημά του.

Επαγγελματικά: Κάθε εμπόδιο κρύβει μια ευκαιρία για να αλλάξουν τα πράγματα. Διόρθωσε ό,τι διορθώνεται και άφησε πίσω σου ό,τι δεν τραβάει. Δεν είσαι, όπως κάποιες φορές νομίζεις, έρμαιο των καταστάσεων.

Οικονομικά: Ένα κληρονομικό ή φορολογικό θέμα σε κινητοποιεί.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Γενικά: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αυτόν τον μήνα, είναι ιδιαίτερα έντονη και η ένταση καραδοκεί σε κάθε σου κίνηση. Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, νιώθεις κούραση. Μπορεί να αποφασίσεις κάτι σημαντικό.

Αισθηματικά: Η κυκλοθυμική συμπεριφορά σου πολλές φορές αποσυντονίζει τη/το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, καλό θα είναι μην κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια γιατί δύσκολα θα μακροημερεύσουν.

Επαγγελματικά: Οι ευθύνες στον εργασιακό σου χώρο είναι πολλές και σε πιέζουν διαρκώς. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις γι’ αυτό βάλε προτεραιότητες και προσπάθησε να οργανώσεις το χρόνο σου.

Οικονομικά: Σκαμπανεβάσματα και αστάθμητοι παράγοντες σε οδηγούν να πάρεις αποφάσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, νιώθεις μια πρωτόγνωρη εσωτερική δύναμη που μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις ζωής ή σε σημαντικές κινήσεις που θα έχουν διάρκεια. Θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία.

Αισθηματικά: Ευχάριστες συζητήσεις που έχουν σχέση με τη διαμόρφωση της προσωπικής σας ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η, το ένστικτο και οι προηγούμενες εμπειρίες σου σε βοηθούν να προλάβεις ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα, ευνοείσαι να υλοποιήσεις ένα παλιό σχέδιο που είχε μείνει στα αζήτητα. Μην κοινοποιείς τα σχέδια σου και προτίμησε μια συγκρατημένη στάση, όταν ακούς μεγάλες υποσχέσεις.

Οικονομικά: Διεκδίκησε δυναμικά χρήματα που σου οφείλουν.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, επιλέγεις να πιστέψεις ό,τι σε βολεύει και όχι ό,τι ισχύει ή διαμορφώνεις μια παραποιημένη εικόνα της πραγματικότητας. Μια πληροφορία που θα λάβεις ενδέχεται να σε μπερδέψει.

Αισθηματικά: Μια ουτοπία σε κάνει να τρέφεις αυταπάτες και απ’ την άλλη νιώθεις ότι δεν εισπράττεις την αναγνώριση που δικαιούσαι. Αν είσαι μόνος/η, απολαμβάνεις εφήμερα φλερτ.

Επαγγελματικά: Κάποιοι επαγγελματικοί σου στόχοι δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά. Αναρωτήσου, μήπως επιμένεις σε κάτι που δεν έχει προοπτικές.

Οικονομικά: Σκέψου καλά, αν όντως χρειάζεσαι ό,τι αγοράζεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Γενικά: Άνοιξε τα φτερά σου στο καινούργιο! Αυτόν τον μήνα, μπαίνεις σε μια αρκετά δυναμική περίοδο. Οι ευκαιρίες για να πετύχεις τους πολυπόθητους στόχους σου δε θα σου λείψουν. Θα βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή.

Αισθηματικά: Η χαλαρή σου διάθεση απογειώνει τον ερωτισμό σου και ανανεώνει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα σου λείψει ο έρωτας, οι κατακτήσεις και οι στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις ότι ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου και δεν θα διστάζεις, αν κρίνεις αναγκαίο, να αρχίσεις ακόμα και από το μηδέν. Ένα μικρό ρίσκο κρίνεται απαραίτητο.

Οικονομικά: Παλιές υποχρεώσεις θα σε προβληματίσουν, πάντα όμως βρίσκεις τη λύση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Γενικά: Ένα σχέδιό σου μπορεί να ναυαγήσει με τρόπο απρόσμενο, αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η, για αυτό που θα ακούσεις. Περιόρισε, λοιπόν, την υπεραισιοδοξία σου, μείνε μακριά από ρίσκα και μην πιέζεις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Η αρμονική επικοινωνία σας επηρεάζει την πορεία της σχέσης σας και το γνωρίζεις πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η, ζεις έντονες εμπειρίες και έρωτες, αλλά πολύ δύσκολα θα βρεθεί το άτομο που θα σε πείσει να δεσμευτείς.

Επαγγελματικά: Αν και τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, έχεις αρκετή όρεξη για δουλειά. Είσαι το ιδανικό άτομο να βρίσκεις λύσεις εκεί που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια. Απόφυγε βιαστικές κινήσεις και εριστικές συμπεριφορές.

Οικονομικά: Μην φορτώνεις την κάρτα σου με αγορές που δεν χρειάζεσαι.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Γενικά: Αυτός ο μήνας σε βρίσκει με την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου ιδιαίτερα τονισμένα! Μια δημιουργική περίοδος έχει λήξει ικανοποιητικά και είσαι έτοιμος/η για καινούργια δημιουργικά ταξίδια.

Αισθηματικά: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να καλύψετε την απόσταση που δημιουργήθηκε τελευταία μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος/η το φλερτ αυτή την περίοδο θα αποδειχτεί ιδιαίτερα αναζωογονητικό

Επαγγελματικά: Νέες επαγγελματικές προκλήσεις και ανοίγματα. Ένα σχέδιο που ονειρευόσουν καιρό, τώρα είναι ο χρόνος να υλοποιηθεί. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου, έχεις περάσει τις εξετάσεις σου.

Οικονομικά: Με συνετή διαχείριση και τους απαραίτητους περιορισμούς τα οικονομικά σου βελτιώνονται.



Νία Θεοφανίδου
astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top