Το τρίτο πρόσωπο και τα Ζώδια

0
ποια είναι πιο επιρρεπή στη δημιουργία μιας διπλής κατάστασης;

Ένα από τα πιο καυτά θέματα που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα είναι η ρουτίνα και η αποχή από το σεξ.

Έτσι και αυτό καταλήγει να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα, καθώς ο ένας από τους δύο μπορεί να ζητάει την ερωτική απόλαυση σε ένα άλλο άτομο και είναι εύκολο να δημιουργηθεί μια παράνομη κατάσταση.

Όμως πάμε να δούμε και σύμφωνα με την αστρολογία, ποια ζώδια προσπαθούν να παίζουν το ρόλο του τρίτου προσώπου και ποια είναι πιο επιρρεπή στη δημιουργία μιας διπλής κατάστασης.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός πολλές φορές εμπλέκεται σε μπερδεμένες καταστάσεις, καθώς βαριέται γρήγορα και δεν μπορεί να ελέγξει την παρορμητική του φύση. Είναι όμως και το άτομο που θα πάρει γρήγορα αποφάσεις γιατί δεν του αρέσει η διπλή ζωή. Νιώθει καταπίεση.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος συχνά επιλέγει το τρίτο πρόσωπο για να διατηρήσει τη σχέση του και πολλές φορές θα μείνει χρόνια με την παράνομη κατάσταση και θα την ονοματίσει σχέση. Ζει συχνά διπλές ζωές και χωρίς να δίνει δικαιώματα.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος λέει ναι στο τρίτο πρόσωπο ή και αποφασίζει να είναι το τρίτο πρόσωπο, καθώς έχει άγνοια κινδύνου και φέρεται αρκετά επιπόλαια. Έτσι και ρισκάρει συχνά την πολύχρονη σχέση του, αλλά και την ψυχική του ισορροπία.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος θέλει αλλά δεν μπορεί να είναι το τρίτο πρόσωπο, και αποφεύγει τα μπερδέματα, καθώς αγχώνεται εύκολα και έχει αρχές. Δυσκολεύεται να συγχωρέσει την απιστία. Εάν όμως παρασυρθεί σε παράνομη κατάσταση θα πάρει γρήγορα αποφάσεις.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ναι το λιοντάρι συχνά αρέσκεται να είναι το τρίτο πρόσωπο διεκδικώντας τη πρωτιά και πολλές φορές θα πει ναι σε μια παράνομη κατάσταση. Βέβαια ο ενθουσιασμός κρατάει μέχρι να κερδίσει τη μάχη με τον /την αντίπαλο του/της.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος όταν είναι ελεύθερος δεν θέλει να είναι το τρίτο πρόσωπο και αποφεύγει να μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ωστόσο και παραδόξως, όταν δεσμεύεται, αναζητά συχνά μια ξένη αγκαλιά και μπορεί να καταλήξει μέχρι και δίγαμος.




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι από τη φύση του νάρκισσος και υποδύεται το τρίτο πρόσωπο, έχοντας την τύχη με το μέρος του. Συχνά καταλήγει να κερδίζει λοιπόν τη μάχη και αυτό οφείλεται στην ακαταμάχητη γοητεία του.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός συχνά είναι το τρίτο πρόσωπο, γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα και τα πάθη του. Έτσι εμπλέκεται σε παράνομες καταστάσεις και καταλήγει πληγωμένος. Εκδικείται ή αυτοκαταστρέφεται.




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης αποφεύγει να είναι το τρίτο πρόσωπο ή ακόμα και να δημιουργήσει μια παράνομη κατάσταση. Βέβαια αυτό δεν γίνεται λόγω ηθικής επιλογής, αλλά γιατί θέλει να νιώθει ελεύθερος και να μην δίνει λογαριασμό σε δυο άτομα.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως θα γίνει το τρίτο πρόσωπο, μόνο εάν έχει οφέλη και όχι βέβαια χωρίς όρους. Όταν δεσμεύεται θα προχωρήσει και σε μια άλλη κατάσταση, η οποία όμως δεν θα έχει διάρκεια. Γρήγορα επιλέγει ποιο πρόσωπο είναι αυτό που θα καλύπτει τις ανάγκες του.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι συχνά το τρίτο πρόσωπο, γιατί του αρέσει να πειραματίζεται, αλλά χωρίς προσδοκίες. Δεν είναι τόσο συναισθηματικός και η προσωπική του ζωή δεν είναι η άμεση προτεραιότητα του. Δεν αλλάζει όμως εύκολα συντρόφους.




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι Ιχθύες ναι είναι ένα από τα ζώδια που θυματοποιείται στην προσωπική του ζωή είτε γιατί είναι το τρίτο πρόσωπο είτε γιατί επιλέγει συχνά μια παράνομη κατάσταση. Είναι αρκετά συναισθηματικός και εύκολα εξιδανικεύει την ερωτική του επιλογή.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top