Έρωτας και Άστρα

0

Τι άντρας Θεέ μου.

Και να μην ξεχνάμε πως το σεξ είναι για ευχαρίστηση. Δεν είναι ούτε η οδός, αλλά ούτε η βάση για να χτίσουμε τα θεμέλια μιας σωστής και εις αεί σχέσης. Όλα αυτά έγκεινται σε άλλους παράγοντες, όπου βέβαια, ανάμεσά τους κατοικοεδρεύει και το σεξ σε αρκετά υψηλή θέση.


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο λάγνος Κριός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα και βίαια ζώδια. Τα συναισθήματα είναι σε υψηλό επίπεδο όταν ο φλογερός Κριός βρίσκεται τριγύρω. Θα βγει έξω να ψάξει γι’ αυτό που θέλει και δεν θα περιμένει από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αυτό που του αρέσει είναι το γρήγορο, δυνατό σέξ. Η βασική Κριαρίσια ενεργητικότητα είναι άπληστη, πάντα αναλαμβάνει πρωτοβουλία και είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Όταν ερωτεύεται τελικά, παρά τις δυνατές του επιθυμίες, προκύπτει η ρομαντική και κάπως αφελής πλευρά της φύσης του, αλλά παρ όλα αυτά παραμένει πεισματάρης και παθιασμένος. Ανεξάρτητα από το πόσο ρομαντική προδιάθεση έχει, το πάθος του Κριού συνδέεται με την αγάπη, έτσι αυτό που επιθυμεί δεν είναι άλλο, παρά να εκφράζει τα συναισθήματά του με έναν πολύ άμεσο τρόπο


ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Το πιο αισθησιακό από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος, διαθέτει παθιασμένη φύση και ισχυρή σεξουαλική ορμή. Προσελκύεται από όμορφους ανθρώπους και ωραία τοπία. Το γήινο δυνατό σώμα του αποπνέει σεξουαλικότητα και ξυπνά επιθυμίες, αλλά διστάζει να προχωρήσει, προτιμώντας να ρωτήσει πρώτα.
Παρά την ισχυρή λίμπιντό του, δεν παρασύρεται από τη σφοδρή του επιθυμία. Προτιμά μια σταθερή, τακτική ζωή και είναι γνωστός για την θετική του στάση.
Η ενεργή ερωτική ζωή είναι συνήθως μέρος της συντροφικότητας γιΆ αυτόν. Όταν ερωτεύεται, υποκύπτει βαριά και οριστικά και δεσμεύεται για μια ζωή. Η αγάπη είναι κάτι που ο Ταύρος πραγματικά παίρνει πολύ σοβαρά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ένας ανήσυχος αναζητητής νέων αισθήσεων, ο Δίδυμος δεν παραμένει ποτέ ακίνητος. Εναλλάσσει τον ένα παρτενέρ μετά τον άλλο σε ένα πολύπλοκο σεξουαλικό παιχνίδι.
Η ακατανίκητη τάση του για επικοινωνία απαιτεί συνεχές μετακινήσεις. Για αυτόν, το σεξ είναι μια διανοητική δραστηριότητα. Μπορεί να του αρέσει μεν να συζητάει για τα συναισθήματα του, αλλά δεν έχει την ανάγκη να τα αισθανθεί.
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά στις σχέσεις του είναι να καταλάβει πώς αισθάνονται οι άλλοι άνθρωποι. Πράγματι, μπορεί να είναι τόσο αναίσθητος στα συναισθήματα των ανθρώπων ώστε μοιράζει απερίσκεπτα ελπίδες αγάπης, χωρίς καν να προειδοποιεί, για όσα θα έρθουν μετά. Για να το υπερνικήσει αυτό, πρέπει να μάθει να ακούει εκτός από το να μιλάει. Όπως και να χει όμως, οι Δίδυμοι εκτιμούν περισσότερο τη φιλία από την αγάπη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο με μια ακατανίκητη τάση να φροντίζει τους άλλους. Το σεξουαλικό του στυλ είναι να φροντίζει και να ανησυχεί, ενώ πνευματικά του αρέσει να μοιράζεται. Αισθάνεται την ανάγκη να φροντίζει τον παρτενέρ του. Το ζώδιό του είναι συναισθηματικό και ρομαντικό. Όταν ερωτεύεται τα θέλει όλα, καρδιές, λουλούδια, και έναν μεγαλοπρεπή γάμο. Στην αγάπη, το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι η υπερευαισθησία. Είναι ζηλότυπος και κτητικός. Θέλει την αποκλειστική αγάπη του συντρόφου του, για να νιώθει ασφαλής.
Σαν ζώδιο της επαφής, απολαμβάνει τις αγκαλιές και τις τρυφερότητες με αυτόν που αγαπάει. Επίσης λατρεύει να πιάνεται χεράκι χεράκι.


ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο φυσικός βασιλιάς του ζωδιακού ο Λέοντας, λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και στην αγάπη, πράγμα που δεν είναι δύσκολο γι αυτόν, δεδομένου ότι ο ήλιος που τον κυβερνά τον κάνει να λάμπει και του δίνει καλόκαρδη φύση.
Σαν ζώδιο της φωτιάς είναι υπερβολικά παθιασμένος και σεξουαλικά απαιτητικός. Είναι σίγουρος για τις επιδόσεις του και εραστής με αυτοπεποίθηση. Εξάλλου δεν περνά εύκολα απαρατήρητος. Είναι δραματικός τύπος, γεμάτος ζωτικότητα. Ακτινοβολεί μία ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη που συναρπάζει και παρασύρει στο πέρασμά του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Επιφανειακά ο λεπτολόγος Παρθένος είναι ένα ντροπαλό ζώδιο, αλλά ουσιαστικά είναι ένας διασκεδαστικός σύντροφος για εκείνους που κάνουν τον κόπο να σας ερευνήσουν περισσότερο εις βάθος, πέρα από την φανερή αναζήτησή σας, της τελειότητας. Ο Παρθένος δεν θα παρασυρθεί από την επιθυμίας του, ανοιχτά. Θα επιλέξει τη σωστή σύντροφο, επιδεικνύοντας έναν γήινο αισθησιασμό και μεγάλη σεξουαλική όρεξη.
Δεν είναι όμως από τα ζώδια που θα παρασυρθεί από την αγάπη και το συναίσθημα. Είναι πολύ πρακτικός και αναλυτικός. Όταν όμως ερωτευτεί, γίνεται περιποιητικός και νοιάζεται. Τότε, θα κάνει ότι μπορεί για να νοιώθει καλά η σύντροφός του.


ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός, για να αισθανθεί πλήρης, χρειάζεται σύντροφο. Γι αυτόν η σχέση είναι περίπου όλη του η ζωή. Ικανοποιείται ευχαριστώντας τους άλλους κι επειδή έχει το χάρισμα να προσαρμόζεται στις ανάγκες των άλλων, οι σχέσεις του είναι πάντα αρμονικές. Έχει την ευλογία μιας τεράστιας γοητείας και διαθέτει σεξουαλικές ικανότητες, πράγματα που δεν διστάζει να τα χρησιμοποιήσει για να πάρει αυτό που θέλει. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που δίνεται πολύ συναισθηματικά και είναι ρομαντικός. Κάνει τα πάντα για να είναι η παρτενέρ του ευτυχισμένη. Είναι ολοκληρωμένος εραστής και ειδικός στο να ευχαριστεί τη σύντροφό του. Είναι διακριτικός και ξεκάθαρος. Απολαμβάνει τα φίνα πράγματα στη ζωή και αυτό ισχύει και για τις σεξουαλικές του σχέσεις. Θέλει όλα στο περιβάλλον του να είναι όμορφα και αρμονικά. Θέλει κεριά, λεπτά αρώματα, έλαια για μασάζ, μαλακά αισθησιακά υφάσματα και ότι ξυπνάει τις αισθήσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι περίπλοκος και ιδιαίτερα έμπειρος εραστής. Σαν ζώδιο, κυβερνά το σεξ, τη γέννηση, το θάνατο και την αναγέννηση. Έχει μια τάση να ερευνά τις σκοτεινές πλευρές της ζωής, εκεί που οι άλλοι φοβούνται να προχωρήσουν. Είναι δυνατός, φιλήδονος, προκλητικός και χωρίς ταμπού. Βλέπει το σεξ ως μέσον για να ερευνήσει τα μυστικά βάθη των συγκινήσεων. Είναι επίμονος και καταναγκαστικός. Όταν φλέγεται από επιθυμίες βασανίζεται σκεπτόμενος το αντικείμενο του πόθου του και όταν είναι ερωτευμένος το μυαλό του είναι συνέχεια στην αγαπημένη του. Η αγάπη, η δυνατή επιθυμία η ισχυρή λίμπιντο είναι πράγματα πολύ σημαντικά για αυτόν. Αλλά όταν του τελειώνουν όλα αυτά, πέφτει για τα καλά. Αυτό που επιδιώκει είναι μια αληθινή αδελφή ψυχή. Ο κόσμος του είναι συναισθηματικός, δραματικός ανήσυχος, γεμάτος από συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα και τις αναμνήσεις όλων των επίπονων τραυμάτων που έχει συλλέξει από το παρελθόν.


ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι λάτρης της ελευθερίας, του αρέσει να ερωτοτροπεί και μισεί να δένεται για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντα επιθετικός, οργιάζει με αυθόρμητες σεξουαλικές περιπέτειες με μπόλικο πάθος. Ερωτεύεται εύκολα. Βέβαια συνήθως είναι απλά ξεμυαλισμένος, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον απασχολεί και δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, μέχρις ότου να τελειώσει η «σχέση». Ο Τοξότης απολαμβάνει την αγάπη. Είναι όμως απαθής και δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον, απλά απολαμβάνει αυτό που συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει με μεγάλο κέφι και πάθος. Το δύσκολο γι αυτόν είναι πως πάντα θέλει παραπάνω. Έχει πάντα την αίσθηση πως κάτι υπάρχει εκεί γύρω που είναι καλύτερο από αυτό που ήδη έχει. Αυτό που θέλει για να τον κρατήσει είναι μια δυνατή αγάπη και τότε έτσι και δεσμευτεί, μένει συνήθως πιστός.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Παρά τον γήινο αισθησιασμό του ο Αιγόκερως είναι πολύ προσεκτικός όταν πρόκειται για σαρκικό πάθος. Προτιμά να περιμένει τη σωστό σύντροφο και αντιμετωπίζει την αγάπη σοβαρά. Είναι πιο ήρεμος και σοβαρός στα νιάτα του, αλλά όσο μεγαλώνει του προκύπτουν αυθόρμητα επιθυμίες που δεν μπορεί να αντισταθεί. Οι έρωτες του Αιγόκερου, προχωρούν αργά. Η έλξη και η επιθυμία του ενισχύονται όσο αναπτύσσεται αμοιβαία εμπιστοσύνη και τελικά ανακαλύπτει ότι είναι βαθιά ερωτευμένος. Έτσι και δεσμευτεί η πίστη του για την σύντροφό του είναι αμετακίνητη. Του είναι όμως δύσκολο να δείξει φανερά την αγάπη του. Το σεξ γι αυτόν είναι λεπτό ζήτημα και το προτιμά δεσμευμένος. Δεν είναι όμως σε θέση να εκφράζει την αγάπη του μέσα στην καθημερινότητα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος εκτιμά πολύ την ανεξαρτησία του και δημιουργεί καταστάσεις με το δικό του ιδιαίτερο στυλ. Πολλές από τις σεξουαλικές του συναντήσεις, διαδραματίζονται κάπου μέσα στο μυαλό του. Αν και ενδιαφέρεται για την ανθρωπότητα συνολικά, στις στενές προσωπικές του σχέσεις, είναι συχνά χαμένος. Η αγάπη είναι κάτι σαν γρίφος γιΆ αυτόν. Ο Υδροχόος γοητεύεται από την σκέψη της μοναδικής αδελφής ψυχής. Ψάχνει για κάποια με την οποία θα ταιριάζει απόλυτα, κάποια που θα κάνει τη ζωή του τέλεια. Βέβαια, στο τέλος ανακαλύπτει πως οι αδελφές ψυχές δεν είναι κάτι τέτοιο, αλλά έως τότε είναι τόσο βαθιά ερωτευμένος που δεν τον νοιάζει τίποτε. Όταν αποφασίζει να δεσμευτεί, είναι πιστός και αφοσιωμένος.


ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς στον έρωτα, χάνεται μέσα σε ένα εκστατικό όνειρο. Δεδομένου ότι η αγάπη και το σεξ είναι το ίδιο γιΆ αυτόν, το σεξ είναι μια όμορφη φαντασίωση που θέλει να τη μοιραστεί με τη σύντροφό του και να γίνουν ένα.
Σαγηνευτικός και ρομαντικός, η ρευστή φύση του δεν διαχωρίζει όρια μεταξύ του εαυτού του και της αγαπημένης του. Πολύ συχνά όμως, το όνειρο αποδεικνύεται μόνο μια παραίσθηση. Κάθε φορά που ερωτεύεται, νομίζει πως έχει βρει τον άνθρωπό του. Δίνεται ψυχή και σώμα στην αγαπημένη του. Τα όνειρα εν τούτοις, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εφιάλτες όταν συνειδητοποιεί τελικά, ότι ο άλλος δεν είναι αυτό που φαντάστηκε και τα όνειρά του γίνονται κομμάτια. Έχει την τάση να ζει μέσα από φαντασιώσεις και υποθέσεις και ονειρεύεται αποκλειστικά την τέλεια αγάπη. Έχει την τάση να προσκολλάται στο παρελθόν και στις πρώην ερωμένες του, από τις οποίες ουδέποτε πραγματικά χωρίζουν. Δεν υπάρχει τίποτε που να αγαπούν οι Ιχθύς περισσότερο, από το να αναζωπυρώνονται παλιές αγάπες, έστω και για μια φορά. Η σχέση να πληγώσουν τα συναισθήματα κάποιου που έχει αγαπήσει, είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει.



myhoroscope
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top