Τα ζώδια και τα σημεία του χαρακτήρα τους που κάνει τους άλλους να τα αντιπαθούν...

0

Διάβασε εδώ τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τα ..κουσούρια σου!

Σου έχει συμβεί να συναντήσεις τυχαία κάπου ένα γνωστό σου και αυτός να κάνει πως δεν σε βλέπει; Ή να ανακαλύπτεις οτι η παρέα σου έχει σχεδιάσει κάποια δραστηριότητα, έξοδο, διασκέδαση και εσένα όλως τυχαίως έχουν ξεχάσει να σε καλέσουν; Μήπως ανακάλυψες οτι όταν δεν είσαι μπροστά δεν αναφέρονται σε σένα με το όνομα σου αλλά με χαρακτηρισμούς όπως σπαστικός, ξινός,αντιπαθητικός και άλλα εξίσου ευχάριστα;

Εντάξει, μην τρελαίνεσαι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και δεν φταις εσύ αλλά το ζώδιό σου.. Και μην το πάρεις κατάκαρδα, γιατί αυτά τα λέμε μια χιούμορ και μια δόση υπερβολή!

ΚΡΙΟΣ
Δεν είσαι δα και το άκρον άωτον του αυτοελέγχου. Πειράζει; Εσένα καθόλου. Τους άλλους πάλι, μάλλον τους τη σπας. Μπορεί να ξαμολιέσαι σαν καλοκαιρινό μπουρίνι επί δικαίων και αδίκων, με φωνές και υστερίες δοθείσης της ελάχιστης αφορμής. Ελάχιστη για τους άλλους, διότι για σένα φυσικά και υπάρχει σοβαρός λόγος. Νευράκια, νευράκια; Ναι, παρορμητικέ Κριέ μου αλλά οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να σε ανέχονται. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Και όσοι έχουν τη δυνατότητα και δεν σου ’χουν και καμιά υποχρέωση, θα την κάνουν με πλάγια πηδηματάκια από τη ζωή σου, για να μην πούμε με άλματα καταδιωκόμενης αντιλόπης.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η γρουσουζιά σου μερικές φορές δεν παίζεται. Κακομελέτα κι έρχεται, αυτό κάνεις. Ξεκινά κάτι που κατά τη γνώμη σου είναι παρακινδυνευμένο; Όλα θα πάνε στραβά, στο έχει υπογράψει ο Θεός αυτοπροσώπως. Άσε που, για σένα Ταύρε μου, μερικές φορές παρακινδυνευμένο είναι ακόμα και να οδηγήσεις νύχτα με βροχή ως το περίπτερο (έχει ανηφόρα και stop χωρίς ορατότητα). Και δεν φτάνει η ανασφάλειά σου, αλλά τρελαίνεις τους υπόλοιπους με τις δυσοίωνες προφητείες σου. Θα το δείτε που δεν θα μας βγει σε καλό, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε και τα λοιπά. Οι άλλοι θα τρέχουν. Μακριά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εντάξει, εσύ πια όλα τα ξέρεις και έχεις άποψη για όλους. Ο Τάδε είναι έτσι, ο Δείνα γιουβέτσι, και αφού στο λέω εγώ, τώρα, ως εκπρόσωπος του Γιαραμπή επί της γης, τι αναρωτιέσαι και τι θες να διασταυρώσεις. Λοιπόν ναι, σε αυτό το σημείο Δίδυμε το παίζεις τόσο ξερόλας, που βάζεις κάτω ακόμα και τους Λέοντες. Και μεταξύ μας, σιγά που έκατσες και το’ ψαξες. Είδες δυο πράγματα πάνω σε κάποιον, κατέβασες και τα άλλα ενενήντα οκτώ από το μυαλό σου και έβγαλες το τιτανοτεράστιο πόρισμα. Και, στην τελική, ποιος σε έχρισε κριτή των πάντων, ε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο στο μυαλουδάκι σου είναι γραμμένο ότι πρώτα η καλή μοίρα πρέπει να χαρίζει πράγματα σε σένα και μετά σε όλους τους άλλους. Είσαι ο μεγαλύτερος κρυπτο-ζηλιάρης του ζωδιακού και μη νομίζεις πως μας ξεγελάς με το γούτσου-γούτσου στιλάκι σου. Άσε που μερικές φορές δεν μπορείς καν Λες να το κουκουλώσεις. στον άλλο «Α, μπράβο σου, τι ωραία νέα!» και στα μάτια σου γράφει «Ναι, αλλά κι εγώ πότε;». Και νομίζεις Καρκίνε μου πως δεν φαίνεται. Φαίνεται. Μη συγκρίνεις αυτά που δίνει η ζωή στους άλλους με τα δικά σου. Καθένας έχει το δικό του σενάριο.

ΛΕΩΝ
Θα πιάσεις την καλύτερη θέση χωρίς δεύτερη σκέψη και, εννοείται, το πιο ορεκτικό κομμάτι του μπακλαβά. Το δικαίωμα της πρώτης επιλογής είναι αποκλειστικά δικό σου. Άλλωστε, «μερίδα του Λέοντος» λέγεται, ούτε του Ζυγού, ούτε του Ιχθύ. Και θα μονοπωλήσεις την κουβέντα με τα πρόσφατα ή και παλιότερα, δεν έχει σημασία, επιτεύγματά σου. Όταν κάποιος πάει να πει κάτι για τον ίδιο, αφού κάνεις εξήντα πέντε δευτερόλεπτα υπομονή το πολύ, θα ξαναπάρεις την μπάλα στο δικό σου γήπεδο. Μα τι ωραία παρέα που κάνεις! Αν το καλοσκεφτείς, ούτε εσύ δεν θα σε άντεχες! Ή μάλλον, κυρίως εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μήπως ακούς υπερβολικά συχνά να σου λένε οι άλλοι «Μα έλα μωρέ κι εσύ, πώς κάνεις έτσι, ένα αστείο είπαμε»; Γιατί άραγε; Γιατί Παρθένε μου παίρνεις τα πάντα μονίμως τοις μετρητοίς, γι’ αυτό. Και με χαρακτηριστικό ξινισμένο υφάκι, απαντάς ότι δεν είναι χιούμορ αυτό που προσβάλλει τους άλλους, εσένα δηλαδή. Και mon Dieu, αν είναι δυνατόν να γελάτε με αυτά τα χοντροκομμένα ανέκδοτα. Η σνομπαρία του χιούμορ προσωποποιημένη. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί όλα τα αστειάκια στην παρέα ανταλλάσσονται ενώ εσύ έχεις πάει στην τουαλέτα. Αφού τους το χαλάς μονίμως, τι να σε κάνουν;

ΖΥΓΟΣ
Στο κλασικό αστρολογικό πλαίσιο του «άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη», το ζώδιό σου φημίζεται για την απόλυτη έλλειψη ακρίβειας, στα ραντεβού του και όχι μόνον. Δεν είναι μόνο που μας στήνεις από πλευράς χρόνου. Επιπλέον μας «κρεμάς» και στα πράγματα που κανονίζονται. Το ‘χεις σε κακό να πεις εξαρχής ένα «όχι, δεν θα μπορέσω» να τελειώνουμε. Είσαι πάντα με ένα «ασφαλώς και θα το κάνω/θα έρθω/θα πάμε». Η μανία σου Ζυγέ μου να μη διαφωνείς με τους άλλους εξαπλώνεται στα πάντα. Κι ας αφήσεις την άλλη να σου μαγειρέψει κατσικάκι, ενώ είσαι ορκισμένος χορτοφάγος, φερ’ ειπείν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κι εμείς αγαπήσαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι. Κι εμάς μας πληγώσανε, μας ρίξανε, μας προσβάλανε. Αλλά επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση «άλλη δεν έκανε παιδί, παρά η Μαριώ τον Γιάννη», του Σκορπιού τα πληγώματα αγγίζουν το μέγεθος εθνικής τραγωδίας. Δεν είναι ότι τα λέει πέρα-δώθε πρήζοντας τους πάντες. Όχι, κύριε. Κυκλοφορεί με ένα στιλάκι του τύπου «πολύ με πίκρανες ζωή», συνδυασμένο με «πονάνε ωρέ τα παλικάρια;» (που δεν πονάνε) και προκαλεί τους πάντες να ανακαλύψουν το μυστήριο πίσω από το πικραμένο του χαμόγελο. Μην επιμένετε όμως, δεν θα σας πει. Θα αφήσει τη σκιά να πλανιέται (ειδικότης του, άλλωστε).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλό παιδί σε ανεβάζουνε, πρόσχαρο σε κατεβάζουνε, αλλά άμα σε πιάσουν οι κρίσεις του κυνισμού σου, δεν αφήνεις τίποτα όρθιο. Εννοείται ότι γνωρίζεις πάρα πολύ καλά όλα τα παρασκήνια. Η φαντασία σου απογειώνεται ως τον Δία κι ακόμα παραπέρα και καλέ μου Τοξότη, δεν δίνεις καν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Έχεις ήδη φτάσει σε συμπεράσματα, καταδικαστικά εννοείται. Και δεν σου φτάνει αυτό, αλλά θεωρείς καθήκον σου να ανοίξεις τα μάτια όλων των υπόλοιπων εθελοτυφλούντων. Αν πάλι το κοινό σου δεν ανταποκριθεί, καβαλάς το καλάμι σου, συγνώμη, το άλογό σου, και απομακρύνεσαι αγέρωχος στο ηλιοβασίλεμα – έλα να πέφτουν και οι τίτλοι τέλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσύ σχεδόν ποτέ δεν κάνεις λάθος. Κι αν κάνεις, έχεις αυτομαστιγωθεί ολομόναχος στα κρυφά, ώστε να το ξεπληρώσεις. Ως εκ τούτου, καλέ μου Αιγόκερε, την αυστηρότητα που επέδειξες απέναντι στον αγαπημένο σου εαυτό, θα την επιδείξεις και προς τους άλλους. Δημοκρατικά πράγματα. Στην πυρά λοιπόν κάθε ανεύθυνος, ανίκανος, λουφαδόρος, τζαμπατζής, κάθε παράσιτο της κοινωνίας ή έστω του προσωπικού σου σύμπαντος. Καταδικάζεις και κατακεραυνώνεις, λες και είσαι ο τέταρτος κριτής του Άδη. Έλεος, ρε παιδί, άσε κι εμάς τους υπόλοιπους να έχουμε τις αδυναμίες μας. Δεν γεννήθηκαν όλοι άμεμπτοι σαν και του λόγου σου, πώς να το κάνουμε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλύτερα από κάθε άλλον εσύ Υδροχόε μου κατέχεις την τέχνη του να βλέπεις την καλή πλευρά των ανθρώπων. Πέστε με τελειομανή, κι ας μην είμαι Παρθένος. Και σαν αντάλλαγμα, όλοι αυτοί που τους κάνεις την τιμή να τους βλέπεις από την καλή και όχι από την ανάποδη, οφείλουν να σταθούν στο ύψος. Η μόνιμη επωδός σου είναι το «πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει». Αποτέλεσμα; Όλοι κοιτάνε πώς να κατέβουν από το βάθρο όπου τους έχεις ανεβάσει για να τους οραματίζεσαι καλύτερα με το φωτοστέφανο, και να εξαφανιστούν στρίβοντας στην πρώτη γωνία. Για να μη σου χαλάνε και το όραμα, δηλαδή.

ΙΧΘΥΕΣ
Μα πόσο θύμα τελικά; Ναι, για σένα τον Ιχθύ λέμε. Πάντα εξαπατημένος, προδομένος, παραπονεμένος. Μονίμως γελασμένος, αλλ’ ουχί γελαστός. Τουναντίον, η γκρίνια σου είναι τέτοια που, αν είχαμε ένα σεντ για κάθε σου παράπονο, το θέμα του ελληνικού χρέους θα είχε λυθεί προ πολλού. Για κάποιο λόγο, πράγματα που συμβαίνουν στους πάντες, σε σένα αποκτούν μια άλλη δραματικότητα. Στο δικό σου σύμπαν όλα μεγεθύνονται. Και ό,τι λύση σου προτείνουν όσοι έχουν την ευτυχία να ακούν τους καημούς σου σε απευθείας μετάδοση, απορρίπτεται μετά πολλών επαίνων. Σιγά τώρα που θα άφηνες να σου πάρουν την καραμέλα από το στόμα.

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top